Προς το περιεχόμενο

Kαινουριο pc

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ενας φιλος μου θα περει pc για παιχνιδια,mp3 αρχικα και μου ζητησε την βοηθεια μου εκανα μια προχειρη συνθεση εχετε να προτεινετε κατι εσεις?

CPU:Core 2 Duo 6400 (s775, 2.133Ghz)

MB:Asus P5B (s775, i965, DDR2)

VGA:Asus 7900 GT 256 MB

RAM:Supertalent 1GB DDR-2 533MHz CL4

CASE:Thermaltake VB1000 SOPRANO Black

ΟΘΟΝΗ:LG TFT-LCD 19' L1970HQ-BF

HDD:Western Digital 320GB (7200 Rpm, 16 MB Cache, SATA 2)

ΗΧΕΙΑ:Logitech X-530

DVD:Nec ND4551 (BULK)

ΠΛΗΚΤΡΟΛ.:Microsoft Optical Desktop Elite Bluetooth 2.0

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:Chieftec 450 WATT 24pin

Δημοσ.

α παιδια ξεχασα να το αναφερω ο φιλος μου μπορει να παρει μονο απο το πλαισιο γι'αυτο αν γινεται προτεινετε μου κομματια μονο απο εκει

Δημοσ.

Τότε ναι, Supertalent. Oi 800άρες απ' ότι βλεπω είναι πολύ πιο ακριβές ενώ οι 667 είναι CL5. Γιατί μπορεί να πάρει μόνο από το Πλαίσιο?

Δημοσ.
γιατι εχει εναν γνωστο εκει

Και εγώ :-D , αλλά θα προτιμούσα να πάρω μνήμες από αλλού. Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές που φέρνει το πλαίσιο.

Δημοσ.
an thelei games na parei kanena amd gia oi pentium eine mono gia kanena office.

Οι νέοι core 2 duo είναι καλύτεροι από τους AMD και στα games :-D

@snik Για όλα τα άλλα οκ, δεν έχω καμια αντίρηση :-D

Δημοσ.
Otan h Intel parhgage cpu's,h Amd ebgaze karfitses.Dhladh,ematha kai mastoreuw kai g@#w ton mastora mou.....:-D :-D :-D

Καλά περίμενε να δεις τους AM3 και τα λέμε :-D

Δημοσ.
Otan h Intel parhgage cpu's,h Amd ebgaze karfitses.Dhladh,ematha kai mastoreuw kai g@#w ton mastora mou.....:-D :-D :-D

siga min pesun oi metoxes sou stin intel.. aftoi vgazun trela fraga kai seis tsakoneste pios einai grigoroteros kata 10% les kai tha deis diafora pezodas kana WOW i anigodas kana winamp

ade reeee :P

Δημοσ.

siga min pesun oi metoxes sou stin intel.. aftoi vgazun trela fraga kai seis tsakoneste pios einai grigoroteros kata 10% les kai tha deis diafora pezodas kana WOW i anigodas kana winamp

ade reeee :P

Δημοσ.

βρε παιδια χαλαρωστε μην το κανουμε εδω intel vs amd.Το chieftec ειναι καλη μαρκα?στην συνθεση που εκανα δεν νομιζω να υπαρχει κανα προβλημα ασυμβατοτητας ε?

Δημοσ.

Είναι άλλο Pentium, άλλο Core 2 Duo και άλλο AMD.

Μεταξύ Pentium και AMD όσο αφορά τα παιχνίδια λέμε AMD.

Μεταξύ AMD και Core 2 Duo λέμε CORE 2 DUO!!!

Και ένα στιχάκι...

Η σύγκριση μεταξύ Intel Και AMD

είναι ανάλογη Βίσσης και Βανδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...