HaPagan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Έχω 2 υπολογιστές στο σπίτι μου. Ο ένας από αυτούς συνδέεται άμεσα με έναν ADSL Router από τον οποίο και πέρνει σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τώρα, έχω συνδέση μέσω Bluetooth αυτό τον υπολογιστή με έναν άλλο υπολογιστή που βρίσκεται στο δωμάτιό μου. Για το μοίρασμα του Internet χρησιμοποιώ τον CCProxy. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να παίξω World Of Warcraft καθώς δεν μπορεί να συνδεθεί το PC μου στους servers του παιχνιδιού. Έχετε κάποια άλλη ιδέα για το πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα; ΥΓ. Προφανώς, και ξέρω ότι αν αγοράσω ένα Access Point τότε λύνω το πρόβλημά μου οπότε μην μου προτείνεται επιπλέον αγορά υλικού.
sarisn Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ο άλλος υπολογιστής βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο? Ρωτάω γιατί κι' εγώ έχω 2 υπολογιστές αλλά στο ίδιο δωμάτιο και έχω συνδέσει και τους δύο πάνω στο router και μοιράζεται από εκεί το DSL και κατ' επέκταση δουλεύει και το WoW μια χαρά. Δεν έχω proxy βέβαια.
HaPagan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι σε άλλο δωμάτιο και δεν θέλω να τραβήξω καλώδιο για αισθητικούς λόγους. Προς το παρόν, χρησιμοποιώ 2 Bluetooth adaptors για την δημιουργία και σύνδεση των υπολογιστών σε δίκτυο. Έτσι, στον βασικό υπολογιστή έχω εγκαταστήσει το CCProxy και έτσι μοιράζω internet σύνδεση στον άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.