Trapper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω αν το θέμα πρέπει να μπει σε αυτή την κατηγορία, αλλά νομίζω ότι εδώ κολλάει καλύτερα. Ενα cd-rom drive μου μου έχει μαγκώσει ένα cd και όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει, δεν ανοίγει με τίποτα παρά μόνο κάνει ένα θόρυβο. Πως μπορώ λοιπόν όταν θα είναι κλειστό να το παραβιάσω χωρίς να το χαλάσω για να βγάλω το cd? Σημαντική(?) υποσημείωση: το cd-rom δεν ανήκει σε pc αλλά σε στερεοφωνικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beretta Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Αν έχει μπροστα μία αντιστοιχη τρυπίτσα όπως τα drive tων υπολογιστών ,δοκίμασε με ένα συνδετήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ανοιξε το στερεοφωνικο...4-5 βιδες ειναι μονο και επι ευκαιρια καθαρισε το κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy_techsound Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν το θέμα πρέπει να μπει σε αυτή την κατηγορία' date=' αλλά νομίζω ότι εδώ κολλάει καλύτερα.Ενα cd-rom drive μου μου έχει μαγκώσει ένα cd και όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει, δεν ανοίγει με τίποτα παρά μόνο κάνει ένα θόρυβο. Πως μπορώ λοιπόν όταν θα είναι κλειστό να το παραβιάσω χωρίς να το χαλάσω για να βγάλω το cd? Σημαντική(?) υποσημείωση: το cd-rom δεν ανήκει σε pc αλλά σε στερεοφωνικό.[/quote'] se merika cd player anoigei eukola o mixanismos kai se alla polu duskola bebaia gia kapoion pou den kserei einai eukolo na kanei megaluteri zimia sto mixanima einai kati pou sumbenei suxna tha se sumbouleua na to pas se texniko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μάλιστα. Οκ θα προσπαθήσω μήπως καταφέρω κάτι μόνος μου αλλιώς θα το πάω σε τεχνικό. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 pare mia 9v mpatarioula kola tis 2 kalwdiakia bgale to drive apo to stereofwniko girnato toumpa k me ta kalwdiakia dwse reuma sto mwteraki pou einai konta sto mprwstino komati mindekimaseis na to anoikseis me to xeri giati pi8anwtata na to spaseis giati ota klinei to lazer anebenei panw k klidwnei to bay tou drive an dwseis reuma 8a katebei mono tou k to bau 8a bgei eksw san na patages to koubi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.