Προς το περιεχόμενο

Posa Giga Einai Oi Diskoi Sas ?!

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Re ti tous kanete olous aftous? Ithela na ksera ta xrisimopiite ola afta pou lete edo pera i apla gia na iparxoun?

kai egw 8a ei8ela na ma8o.

tespa, ena 8,4 apo to 99

enan 20 sto pc mou

enan 60 kapoy 3exasemno(gia thn mera toy 8a ta pe3i o 20)

kai ena 120 sto deytero pc, gia na kano divx kai rip.

ps: oloi einai WD

Δημοσ.

Σιγά μη σας πούμε τι έχουν μέσα!

Ό,τι έχουν όλοι, απλά στο πολλαπλάσιο...!

Πολλαπλά λειτουργικά, πολλά προγράμματα, τα setup τους, μπόλικα documents, και ΜΠΟΛΙΚΑ MEDIA!

:arrow: εικόνες, mp3, video, 'video', 'vvv...ideo', και backup αυτών... :P :)

Δημοσ.

2 80άρηδες WD IDE που τους έχω γεμίσει διότι έβαλα adsl και μάλλον ήρθε η ώρα για να πάρω καινούριο...

Διότι αναγκάζομαι να γράφω σε dvd και να σβήνω συνέχεια...

Δημοσ.

Κύριο PC 1 SATA 80GB Seagate + 1 PATA 200GB WD

Κατεβαστήρι 1 PATA 40 GB WD

PC Αδερφού 1 PATA 40GB Maxtor

PC 2ου σπιτιού 1 PATA 60 GB Seagate

Στο ράφι έχει μείνει 1 PATA 6,4GB Seagate

Και από αυριο στο USB κουτάκι ένας 250GB PATA WD

αυτά μόλις 676,4GB έεεεεεχω δρόμο για το ΤΒ ακόοοομα...

Δημοσ.

Προβλημα εξης:

Συνδεσα τον δισκο μου στο pc του αδερφου μου και εκανα copy paste 2 ταινιες απο τον σκληρο του στον δικο μου!Σε καποια φαση κολησε το paste σε ενα αρχειο video_ts και οπως ειναι φυσικο το paste σταματησε!

Παω λοιπον να ξανακανω paste και τοτε δεν μου ανοιγε ο δισκος μου!Τιποτα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ σε ολο το δισκο!!!

Μου εμφανιζει ενα μηνυμα "corrupted and unreadable files in this disk" οταν επιχειρω να τον ανοιξω!

Κανω λοιπον restart..και επειτα skip στην εξεταση δισκων που μου εμφανισε και μπαινω παλι στα windows!

Ο δισκος εξακολουθει να βγαζει το ιδιο μηνυμα,ομως αυτη τη φορα στις ιδιοτητες αντι να λεει : NTFS files , 140GB used space και 15GB free space ΛΕΕΙ : RWA files ,0GB used space και 0GB free space!!!

Ξανακανω restart και αφηνω την εξεταση δισκων να τελειωσει!Οταν εφτασε στο 100% ,ΞΑΦΝΙΚΑ μου βγαζει ενα μηνυμα : DELETING ORFAN FILES REACTOR SEGMENT και αρχιζει να μετραει απο το 1b σε χιλιαδες!Μεχρι να παρω χαμπαρι τι γινεται και να κανω restart,ειχε φτασει στα 15.000.000b!

Κανω Skip και παλι στην εξεταση δισκων και ξαναμπαινω στα windows.Τιποτα ομως...παλι το ιδιο μηνυμα και τα ιδια RWO Files kai 0GB free και used space στις ιδιοτητες του δισκου!

To φορματ δεν ειναι λυση!!!Τα αρχεια τα χρειαζομαι!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΔΕΚΤΗ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...