sorceress Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με ένα cd, δεν ξέρω βέβαια τι περιέχει. Πάντως όταν το βάζω μου εμφανίζεται το εξής μήνυμα: " Error: A disc with an unsupported format in drive D. " Any ideas? Τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση σε άλλο pc, με διαφορετικό ενδεχομένως λειτουργικό να ανοίγει; (Εγώ πάντως έχω win xp prof edit.) Κι επίσης, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να το ανοίξω; Ή είναι άχρηστο; Thanks!
asmilon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δοκιμασε να το ανοιξεις με το Isobuster. Aν δεν δεις και παλι τιποτα ειτε το drive σου εχει καποιο προβλημα ειτε ειναι χαλασμενο το δισκακι...
sorceress Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Thanks! Δοκίμασα και σε άλλο pc, οπότε δε νομίζω να έχει πρόβλημα το drive μου κι έπειτα, με άλλα cd δεν έχω πρόβλημα. Το κατεβάζω τώρα...για να δούμε
HamerZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε και CD Data Rescue / DVD Data Rescue από http://www.naltech.com/
jkont Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μήπως ξέρεις τι περιέχει (θεωρητικά) το δισκάκι ; Μερικά CD εξειδικευμένων εφαρμογών (όπως για παράδειγμα τα AKAI Sample CD's που χρησιμοποιούνται στη μουσική) έχουν ιδιαίτερο σύστημα αρχείων για αποφυγή αντιγραφών .
navar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 kathos epishs ta diskakia apo xbox den diavazontai me to drive apo to pc
sorceress Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι είναι. Για να είμαι ειλικρινής το cd δεν είναι δικό μου αλλά ενός φίλου. Είναι κάτι για τη δουλειά του, σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση με xbox. Περιμένουμε να μας απαντήσει αυτός που του έδωσε το cd για το περιεχόμενο. Ενδεχομένως να είναι VCD ή να έχει απλά κάποια δεδομένα (σε power point ή excell).
DHatzoudis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με ένα cd' date=' δεν ξέρω βέβαια τι περιέχει. Πάντως όταν το βάζω μου εμφανίζεται το εξής μήνυμα: " Error: A disc with an unsupported format in drive D. " Thanks![/quote'] Πρόσφατα μια κάρτα SD 128 με φωτογραφίες μου έβγαζε μήνυμα λάθους, δεν την διάβαζε. Επικοινώνησα με HP και μου δώσανε αυτό το link: http://www.geocities.com/manualsathp/photorec.zip Πολύ καλό, μου διάβασε και τις σβησμένες, που έσβησα εγώ, και αυτές που δεν είχα αποθηκεύσει στο PC, με άλλο όνομα όμως. Π.χ. αντί HPIM0149.JPG την έβρισκε π.χ. σαν img30.jpg Αλλά είναι πολύ καλό, δουλεύει λέει και σε CD. Κατέβασε το, και πήγαινε στο site της εταιρίας, έχουν βγάλει και πιο νέα έκδοση. Πρέπει να σου κάνει δουλειά. Πρόσεξε τι χωριτηκότητα θα βάλεις, νομίζω έχει και 650 και 700 MByte (για CD).
sorceress Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Πρόσφατα μια κάρτα SD 128 με φωτογραφίες μου έβγαζε μήνυμα λάθους' date='δεν την διάβαζε. Επικοινώνησα με HP και μου δώσανε αυτό το link: http://www.geocities.com/manualsathp/photorec.zip Πολύ καλό, μου διάβασε και τις σβησμένες, που έσβησα εγώ, και αυτές που δεν είχα αποθηκεύσει στο PC, με άλλο όνομα όμως. Π.χ. αντί HPIM0149.JPG την έβρισκε π.χ. σαν img30.jpg Αλλά είναι πολύ καλό, δουλεύει λέει και σε CD. Κατέβασε το, και πήγαινε στο site της εταιρίας, έχουν βγάλει και πιο νέα έκδοση. Πρέπει να σου κάνει δουλειά. Πρόσεξε τι χωριτηκότητα θα βάλεις, νομίζω έχει και 650 και 700 MByte (για CD).[/quote'] Μια χαζή ερώτηση: είναι μόνο για φωτογραφίες; Έψαξα στο site αλλά γινόταν αναφορά μόνο σε φωτογραφίες. Δεν πολυκατάλαβα για να πω την αλήθεια πως δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.