Προς το περιεχόμενο

Νομίζω ότι όλοι έχουμε ένα πρόβλημα με το firefox

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κανα 6 μηνο παθαίνω κάτι που απ' ότι είδα είναι πολύ συνηθσμένο και σε πολλούς άλλους χρήστες του firefox.

Μία στις 10-20 φορές που πάω να ποστάρω, είτε απάντηση είτε νέο θέμα με το που πατάω "Υποβολή" κάνει 10 δευτερόλεπτα να αντιδράσει, και μετά ανοίγει ο d/l manager του firefox και μου λέει "ζητήσατε να κατεβάσετε το αρχείο newpost.php" ή αντίστοιχα το "newthread.php" ή "preview.php" αν πρόκειται για προεπισκόπιση κλπ. και τελικά δεν το στέλνει το μήνυμα ή άλλες φορές το στέλνει μετά από 1 λεπτό.

Έχω ακούσει πολλούς σε αυτό το φόρουμ και σε άλλα, όπως και σε μερικούς τράκερς να λένε ότι δε φταίνε οι ίδιοι που ποστάρουν 2 και 3 φορές το ίδιο post ή tread.

Τι φταίει ρε παιδιά? Μήπως καμια μαλακία στο firefox? Μήπως κανα μπέρδεμα στον server? Μήπως καμια μαλακία στο phpBB ή όπως αλλιώς λέγεται?

Αν φαντάζεστε κάτι, ή αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, για πείτε το γιατί κανταντάει εκνευριστικό.

Δημοσ.

Αμ την έβαλα. Βέβαια μιλάω για λίνουξ. Αλλά Δεν το έβαλα στην ενότητα του linux γιατί από ότι έχω δει το έχουν πάθει κι άλλοι που δεν πολυ-πατάνε στην ενότητα του λίνουξ και δικαίως θεωρώ πως το παθαίνουν από win.

Θέλω να δω αν το παθαίνει και κανένας με άλλον browser ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα bug του linux και να αναζητηθεί λύση αλλού.

• Members
Δημοσ.

Το πάθαινα παλιότερα κι εγώ (σε windows XP να διευκρινίσω), ειδικά στον παλιό υπολογιστή μου, αλλά δεν ήταν τόσο συχνό και εμφανιζόταν σε συγκεκριμένες σελίδες (π.χ. στο e-mail που είχα απο το πανεπιστήμιο δεν με άφηνε να κάνω login και μου ζητούσε να κατεβάσω μια σελίδα php). Στον καινούριο υπολογιστή πάντως, καθώς και στης δουλειάς, δεν το έχω ξανασυναντήσει.

Δημοσ.

To exw parathrhsei ki egw, pio suxna ap'oso anafereis, kai oxi eidika se auto to forum mono.

Mporei na kanw la8os, alla to exw sundesei me to oti ekeinh thn wra katebazw me xilia kai anti na bgalei timeout, periergws bgazei auto... Mporei na einai kai 8ema tou server mono.

Ligotero suxna, (spania mallon) o Firefox kollaei plhrws, otan kanw mouse over panw apo ta menu (view, go, tools etc), kai prin kanw click...

Auta ta 2 mono arnhtika shmeia exw dei, kai pisteuw oti proekupsan se kapoia apo tis teleutaies 2-3 anaba8miseis.

Kai btw, den exw oute ena exte. panw tou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...