Προς το περιεχόμενο

Μπαταρίες lap-top! Συμβουλές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
den diafonei kaneis alla ama to laptop den einai diko sou kai ine tis eterias ekei ti kaneis?parakalas na sou paroun mpataria'?kai den einai oles oi eteries pare oti thes.b.ama kaneis trela axristi xrisi tis mpatarias tha xalasei kai sto 1/3 tou xronou.ego me apla bimata sto ibm oute psigeia oute kati allo apla tin gemizo otan pesei kato apo to 19 tis 100 ka itin exo kratisei se toso kali katastasi.as einai kala bebea to programma tis ibm pou den to exo dei se kamia alli eteria.

Αγοραζεις μονος σου μια αλλη? Η περιμενεις να σου αλλαξουν το pc?

Ρε παιδια, δεν θελω να ειμαι εριστικος, αλλα αν εγω που ειμαι φοιτητης/σερβιτορος εχω τα λεφτα να αγορασω μια γ***η μπαταρια, αυτος που θα δουλευει σε εταιρεια που του παρεχει laptop (κ ποιος ξερει τι αλλο, προφανως όμως δεν του δινει λιγοτερα απο 4-5Ε/ωρα) δεν θα μπορει να "ανταπεξελθει" στα εξοδα???

Στην τελικη, μια μπαταρια σε βγαζει τουλαχιστον 1.5 χρονο... Παρτε μια ακομα κ αν μετα απο 3 χρονια εξακολουθει να σας νοιαζει περισσοτερο η αυτονομια του συστηματος απο τις επιδοσεις του, μα τον τουτατη θα σας κερασω εγω ενα γυρο μπαταριες!

Φιλικα παντα

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

efoson to laptop px ine mias eterias giati na pliroseis esi 140 kai 150 euro gia mpataria apo tin tsepi sou.auto ennoo.otan ine px to laptop tis eterias ligo se niazoun oi epidoseis.mia mpataria px fake apo disio gia sony vaio exei 100 euro.fantasou poso exei i kanoniki.

Δημοσ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ...και μια άποψη που με εκφράζει. :-) Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν....πολύ μιζέρια ρε παιδιά!! Κάθομαι και διαβάζω τα απίθανα: Αλλος την βάζει σε ψυγείο, άλλος στην αποθήκη, άλλος στο κελάρι με τα κρασιά, αλλος την φορτίζει 2-3 φορές την εβδομάδα για να είναι σε φόρμα. :-) Ημαρτον....LAPTOPS είναι! Τα κρατάμε 1-2 χρόνια και μετα τα αλλάζουμε. Ένα παλτό από το ΖARA να πας να πάρεις έχει διπλή τιμή από την μπαταρία και κάθεστε και ασχολείστε με χαζομάρες τώρα. Αφήστε την μπαταρία στην θέση της και χαρείτε το laptop σας....

σωστος μαζι σου φιλε!!!!

στα αυτοκινητα μας βγαζουμε την μπαταρια οταν δεν τα χρησιμοποιουμε?B)

Δημοσ.
σωστος μαζι σου φιλε!!!!

στα αυτοκινητα μας βγαζουμε την μπαταρια οταν δεν τα χρησιμοποιουμε?B)

an den thes na erthei i express i i elpa na sou balei mprosta apo ena mina nai bgazeis ton enan polo

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
μια επισημανση μονο ....εχω υπαρξει κατοχος 3 laptop TOSHIBA της υπογραφης μου και αλλων 2 ACER & FUJITSU SIEMENS και σε κανενα βιβλιαρακι οδηγιων δεν διαβασα ποτε οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εχεις ρευμα και μπαταρια μαζι!!!

παντα ετσι ειχα τα μηχανηματα μου και ποτε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και πιστεψε με ,ειμαι απο αυτους που διαβαζουν πρωτα τις οδηγιες RTFM RuLeZ.

ναι κι εγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχει τετοια οδηγια

Παιδιά ούτε εγώ το διάβασα σε βιλβλιαράκι οδηγιών. Αν προσέξατε είπα ότι είναι μια συμβουλή όπως μου την έδωσαν από την toshiba και μου επιβεβαίωσαν κι άλλοι τεχνικοί. Το γιατί δεν αναφέρεται, μιας που μπήκαν στην κουβέντα τα αυτοκίνητα, θα σας πω ότι η VW δίνει long life service, δηλαδή καθε 30000χλμ αλλαγή λαδιών. Για ρωτήστε σε κάποια αντιπροσωπία αν κατάφερε ποτέ κανένα FSI να κάνει 30000χλμ χωρίς να συμπληρώσει άλλα 2-3 (τουλάχιστον) λίτρα λάδι! Πολλά πράγματα δεν αναφέρονται στα εγχειρίδια αλλά εφ' όσον το λένε μέσα απ' την toshiba... όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Υ.Γ. Κάνοντας πάντως όσα μου είπαν βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, 13 μήνες μετά την αγορά, να έχω μια μπαταρία που δεν χάνει ούτε λεπτό από την αρχική της αυτονομία.

Δημοσ.

δεν απαγορευεται να τα εχεις μαζι απλα αν γεμιζει η μπαταρια συνεχεια τα παιζει πιο γρηγορα.εγω με τοπρογραμμα που εχει πανω i ibm μετα απο εναμισι χρονο η μπαταρια εχει χασει μονο 15 τις εκατο.

Δημοσ.
δεν απαγορευεται να τα εχεις μαζι απλα αν γεμιζει η μπαταρια συνεχεια τα παιζει πιο γρηγορα.εγω με τοπρογραμμα που εχει πανω i ibm μετα απο εναμισι χρονο η μπαταρια εχει χασει μονο 15 τις εκατο.

Το "απαγορεύεται" ήταν για τον προφανή λόγο της μακροζωίας που λες κι εσύ. Όχι ότι ντε και καλά θα κάνει ΜΠΟΥΜ αν τα έχεις μαζί! ;)

Δημοσ.

οχι εννοειτε.μπουμ δεν κανει οτι και να τις κανεις ας ειναι 24 ωρες πανω στο ρευμα.απλα οτι χαλαει πιο γρηγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...