Dr_NoS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Σημερα πηρα την μεγαλη αποφαση να βαλω ADSL και να φυγω απο την ISDN και θελω να μαθω ορισμενα πραγματα για να ειμαι προετοιμασμενος !!. Πως πρεπει να συνδεσω το spliter με το modem και το netmod και οταν κανω την εγκατασταση το DC++ θα μου δουλευει γιατι εχω ακουσει πως θελει ορισμενες διαδικασιες δλδ οτι κολπακι και αν ξερεται παρακαλω πειτε μου !! . οτι νομιζετε πως πρεπει να ξερω ευπροσδεκτο !
eliask Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 1.Ο τίτλος που έχεις βάλει είναι εντελός ασχετος 2.Γραμμή τηλ πάει στο splitter από έκει 1 καλώδιο φέυγει και πάει στο modem κα1 άλλο πάει στο netmod . 3.Eννοείς πως πρέπει να ανοίξείς πόρτες για το DC++? 4. Επίσης κοίτα και στο http://www.adslgr.com ψάξε και εκεί πρώτα και μέτα ρώτα κάτι αν δεν το καταλαβαίνεις 5.Καλώς ήρθες στον πολιτισμό !!!!!(adsl εννοώ)
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 pare to adsl kai min agxonesai.to splitter exei ena line ena phone i isdn kai ena modem.auto pou pigene sto netmod to bazeis sto line apo to phone to xanagirnas sto netmod kai apo to modem sto modem sou.an pareis modem kai oxi router apla anigeis ta ports sto firewall kai pezeis san active stodc++ afou grafteis kai sto wwww.noip.com.an ine router ekei thelei kai port forward.min agxonesia.parto esi as energopoiithei min parei kana dimino kai ta sizitame.
Dr_NoS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Σε ευχαριστο πολυ poulinos οταν ερθει και βρεθω στα δυσκολα ανεβαζω ενα μηνημα ευχαριστο και παλυ. Α και ναι απλο modem θα ειναι !!! ξερεις αν θα κανει δουλεια για πολλα download γιατι ολοι μου λενε οτι ειναι @@ το απλο modem και να παρω ενα router ethernet εσυ τι λες ???
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 an thes na katevazeis arketa tote pare router.oxi oti to modem den antexei alla pragmati den einai gia pola.sin oti einai spastiko na exeis ikonidio gia sindesi kai dose drivers k ante kamia asimbatotita.genikos epidi oi routers einai ftinoi axizei na pareis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.