Προς το περιεχόμενο

Μια βοήθεια σε έναν άσχετο

vpardalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια μητρική της Gigabyte την GA-8S661FXMP-RZ και θέλω να εγκαταστήσω το easytune5 για να παρακολουθώ τις θερμοκρασίες.Ως εδώ καλά. Όταν όμως κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα λειτουργεί μόνο το μισό. Μήπως θέλει να κάνω εγκατάσταση και κάποιον άλλον από τους φακέλους που έχει στα utility? Αυτοί είναι: atBIOS, COM, Dmiview, FaceWizard, IA_PANEL και ycomp. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Τους drivers και τα παρελκόμενα της μητρικής σου τα έχεις εγκαταστήσει? :confused:

Ένα που έχω να σε συμβουλεύσω είναι να να αποφύγεις το o/c με τη χρήση του προγράμματος αυτού.

Να το χρησιμοποιείς για να λαμβάνεις πληροφορίες για τις θερμοκρασίες, τις τάσεις κλπ.

Βέβαια η έκδοση 5.0 είναι κάπως σταθερότερη από τις παλαιότερες που ήταν προβληματικές.

Εγώ πάντοτε κάνω πουσάρισμα μέσω BIOS αν χρειαστεί (ελάχιστες φορές) έχω και το αντίστοιχo Clock Generator δες εδώ

Aπό ότι είχα διαβάσει παλαιότερα (δεν έχω πλέον Gigabyte μητρική) μερικές επιλογές είναι απενεργοποιημένες αναλόγως του μοντέλου της μητρικής.

Εννοώ ότι το πρόγραμμα αυτό προορίζεται για ένα σωρό διαφορετικές μητρικές και μάλιστα διαφορετικών αρχιτεκτονικών (AMD, Intel).

Hope to help you.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...