Προς το περιεχόμενο

MSI & D-Bracket

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Αγόρασα την MSI K9N SLI και είδα ότι μέσα δεν είχε το D-Bracket. Έχει αγοράσε κανένας άλλος αυτή τη μητρική (ή και άλλη μητρική που να υποστηρίζει το D-Bracket) και να ήταν μέσα στη συσκευασία? Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω ένα?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τελικά τι έγινε όλα καλά με την εγκατάσταση, όλα καλά?

D-Bracket ποιο εννοείς αυτό με τις 2 usb υποδοχές και τις υπέρυθρες εμένα το είχε κανονικά πάντως (κ9n platinimum). Τώρα θα πάρεις μάλλον χύμα.

Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει RAM ακόμη...και δεν μπορώ να δοκιμάσω αν δουλεύει σωστά...:( . Το D-Bracket είναι αυτό με τις 2 usb και τα 4 LEDs που δείχνουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο PC...Μεγάλο κόλλημα έχω φάει με τις RAM δεν ξέρω τι να πάρω...................:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
Δεν έχω αγοράσει RAM ακόμη...και δεν μπορώ να δοκιμάσω αν δουλεύει σωστά...:( . Το D-Bracket είναι αυτό με τις 2 usb και τα 4 LEDs που δείχνουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο PC...Μεγάλο κόλλημα έχω φάει με τις RAM δεν ξέρω τι να πάρω...................:evil: :evil: :evil:

'Εγω έχω βάλει Kingston 2*1024 mb σε dual channel 667MHZ (χωρίς bios update) γιατί είχα επιφύλαξη στη μάρκα επειδή στο ε-shop λεει για κάτι ασυμβατότητες + ότι είναι οικονομικές.

Δημοσ.

Απλά ήθελα να βάλω κάπως καλές μνήμες...Εντάξει δεν έχω και το High End σύστημα, αλλά δεν θα κάνει κακό στο σύστημα να βάλω καλές μνήμες.....Τελικά το speaker δεν το έχω συνδέσει ακόμη.... :P Πόσο τις πήρες τις RAM?

Δημοσ.

To D-Bracket καμια φορά τυχαίνει να μην είναι στην συσκευασιά. Δεν μπορεις να αγοράσεις, μόνο να σου χαρίσουν. Θα πεις σε κάποιο φίλο τεχνικό οταν πάει στην oktabit (αυτη φέρνει τα MSI) να ζητήσει ένα από τους εκει τεχνικούς που έχουν με το κιλό... Και εμένα μου λείπει το bracket του ήχου και μου φαίνεται θα αλλάξω μητρηκη μέχρι να το βρώ... Μπορει να ακούγεται γελοίο αλλά μονο έτσι θα βρεις..

Δημοσ.

Έψαχνα το bracket του ήχου σχεδον 1.5 χρόνιο. Δεν βρέθηκε οπότε το έφτιαξα μόνος μου.

Αν έχεις κέφια & γνώσεις μπορείς να κάνεις κάτι ανάλογο για το D-Bracket.

Δημοσ.
To D-Bracket καμια φορά τυχαίνει να μην είναι στην συσκευασιά. Δεν μπορεις να αγοράσεις, μόνο να σου χαρίσουν. Θα πεις σε κάποιο φίλο τεχνικό οταν πάει στην oktabit (αυτη φέρνει τα MSI) να ζητήσει ένα από τους εκει τεχνικούς που έχουν με το κιλό... Και εμένα μου λείπει το bracket του ήχου και μου φαίνεται θα αλλάξω μητρηκη μέχρι να το βρώ... Μπορει να ακούγεται γελοίο αλλά μονο έτσι θα βρεις..

Μόνος μου δεν μπορώ να πάω? Στην Αγ.Παρασκευή δεν είναι?

Δημοσ.

Η MSI K9N Platinum το έχει, η SLI όχι;;; Μήπως σου το "φάγανε" από εκεί που το αγόρασες; Πάντως δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της μητρικής, δουλεύει και χωρίς αυτό... Στη δικιά μου Κ9Ν έβαλα 2x512ΜΒ TwinMOS / 533MHz και δουλεύουν άψογα. Και οι δύο κάπου στα 80 Ευρώ...

Δημοσ.

Εγώ πήρα μία KINGSTON 1024 667...μια χαρά φαίνεται....Το ξέρω ότι δεν χρειάζεται για να λειτουργήσει, αλλά μπορεί και να χρειαστεί κάποια στιγμη (Μακριά από μας)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...