Pantelis51 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Έχω ένα DVD RECORDER με σκληρό δίσκο 80 GB, το RH4820 της LG. Μολονότι εξαιτίας κατασκευαστικών προβλημάτων δεν μπόρεσα να το χαρώ όσο θα ʽπρεπε (κι ας έδωσα μια μικρή περιουσία για να το αποκτήσω), θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω το σκληρό δίσκο με άλλον μεγαλύτερο.
kallair Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 80 gb k den sou ftanoun?!? diskolo mou fainetai na mporeis na ton allakseis. psakse sto internet se kana kseno forum mpas k vreis tipota plirofories. pantos afou mporeis na kaneis mod se ipod k na valeis megalitero skliro, den nomizo na min mporeis na allakseis(estw k diskola) skliro ston epitrapezio. pantws emena ta 80gb mou einai iperarketa. se ti poiotita kaneis capture?
Pantelis51 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 High Quality einai 20 ores. Kala gia Low Quality oute gia asteio giati h eikona den blepete. Distixos oso kai na exw psajei den exw kataferei na brw to paramikro gia anabathmisi diskou gia ayto kai anoija ayto to themataki mipos gnorizei kaneis na mas pei ti kai pws.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ένα DVD RECORDER με σκληρό δίσκο 80 GB, το RH4820 της LG. Μολονότι εξαιτίας κατασκευαστικών προβλημάτων δεν μπόρεσα να το χαρώ όσο θα ʽπρεπε (κι ας έδωσα μια μικρή περιουσία για να το αποκτήσω), θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω το σκληρό δίσκο με άλλον μεγαλύτερο. Ποσο το πηρες ???? Εγω εχω εναμισυ-δυο χρονια ενα Sony με 160αρη δισκο και το ειχα παρει 420 ευρω.
Pantelis51 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Κάπου στα 800 ευρώ τη στιγμή που είχε προβληματικό firmware και ότι DVD κι αν έγραφες στο έκανε "μεταγλωττισμένο". Θέλω να αλλάξω δίσκο, να βάλω μεγαλύτερο για να το 'χω ως media center και αργότερα θα κοιτάξω για αντικατάσταση.
notorious20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 min to skeftesai gia allagi diskou tha to katastrepseis standar......an itan sony to sizitoysame....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.