Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Λοιπόν, συνάδελφος στην δουλειά αγοράζει laptop αυτές τις μέρες (χάσαμε εσχάτως το προηγούμενο), και ψάχνοντας σήμερα το πρωι, το περιορίσαμε σε αυτά τα τρία: http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=10269 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=10271 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=10167 Όποιος δεν βαριέται, ας επιχειρηματολογίσει υπέρ ενός εξ' αυτών (επεξεργαστής, απόδοση/τιμή ή ό,τι άλλο). Προσωπικά, έχω άποψη, απλά θέλω να δω αν συμφωνούμε . Παρακαλώ, όχι άλλες προτάσεις. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasg7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Το μόνο που θα πω ειναι μακριά απο Acer!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Tha synfoniso me ton eliasg7. Ara menei to Amilo.Xtipiste to me klista ta matia.Epidi tixenei na exo to idio sxedon(AMD Sempron 3200+)Edo kai 2 mines pou to doulevo eimai yperefxaristimenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέχρι ενός σημείου, θα μπορούσα να συμφωνήσω, και δεν μπορώ να γκρινιάξω, μιας και ξέχασα να το σημειώσω στην αρχή: θα προτιμούσα να κριθούν τα laptops καθαρά ώς configuration, σαν να μην είχα γράψει καθόλου ποια μάρκα και ποιο μοντέλο είναι. Μόνο ως configuration και τιμή. Ευχαριστώ πάντως για τις μέχρι τώρα απόψεις, και περιμένω κι άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 E!!! tote prepi na mas peis gia ti to theleis kai mexri poso vathia einai i tsepi sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lorea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Symfono me ton polidi xoris na kseroume tis anages sou pws na sou poume? Oti ta Amilo einai asteria isxyei mia k egw exw amilo me pio dinata xaraktiristika alla to exw liwsei kai den paraponietai katholou. twra ama to krinoume mono apo xaraktiristika to Aspire 3102WLMi emfanizetai kalitero kai kyriws apo thema mnimis mia k oi 3 kartes grafikwn einai shared opote tha to xreiasteis to 1GB RAM pantws den koitas kai tipota allo giati yparxoun kai kaliteres epiloges se auta ta lefta me ayta ta xaraktiristika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 as mas valeis normal laptop kai oxi ACER wste na mporesoume na ta krinoume...kai gia mena gia onoma tou theou kai tis panagias min dianohtheis na pareis acer......pantos to amilo exei kai kalh timh apoti eida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ego pandos tha sou protina na xtipiseis ena AMILO alla ligo pio dinato(p.x se thema mnimis kai grafika) apo afto pou exeis sto link. Dose liga europoulia parapano alla tha exeis ysixo to kefali sou gia xronia xoris anavatmiseis kai perita exoda meta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 απο acer μακρυα εως πολυ μακρυα... εκτος κι αν τα θες για κανα χρηστη που κανει κακη χρηση... εμεις τα παιρνουμε αυτα για τους πωλητες, για τααφεντικα παιρνουμα, HP, NEC & Toshiba. Το προβλημα με τα NEC Αυτη την στιγμη ειναι οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα για τεχνικη υποστηριξη και service... αποστολη στην μαμμα χωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djapal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 egw pantws exw acer, trexei epi kathimerinhs basews dev IDEs logw douleias kai doksa tw 8ew mia xara einai. kanena prob mexri stigmhs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 δεν αντιλεγω δουλεουν μια χαρα, και αυτα που εχουμε εδω καλα δουλεουν για τα λεφτα τους, δεν εχω και πολλες απιτησεις απο αυτα, το μονο προβλημα που μου δημιουργησαν ηταν με τα drivers του Mouse, οταν τους εκανα format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Όπως είχα πει και στο 2ο post μου, με ενδιέφερε μόνο μια σύγκριση τεχνικων χαρακτηριστικων, ασχέτως brandnames. Χώρια που μιας και τα laptops ήταν της ίδιας κατηγορίας (και σαν επιδόσεις, και σαν τιμή), δεν έπαιζε ρόλο το τι θα το κάναμε (για administrating purposes τέσπα). Ευχαριστώ πάντως για τα σχόλιά σας. Παραγγέλθηκε τελικώς αυτό. Νομίζω καλή επιλογή για αυτά τα λεφτά. http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=10161 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 εγω σου προτεινω να παρεις το Aspire 5043WLMi γιατι μνημη μπορεις να προσθεσεις αλλα επεξεργαστη δεν αλλαζεις και ο turion ειναι ανωτερος του sempron. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Όπως είχα πει και στο 2ο post μου' date=' με ενδιέφερε μόνο μια σύγκριση τεχνικων χαρακτηριστικων, ασχέτως brandnames. Χώρια που μιας και τα laptops ήταν της ίδιας κατηγορίας (και σαν επιδόσεις, και σαν τιμή), δεν έπαιζε ρόλο το τι θα το κάναμε (για administrating purposes τέσπα).Ευχαριστώ πάντως για τα σχόλιά σας. Παραγγέλθηκε τελικώς αυτό. Νομίζω καλή επιλογή για αυτά τα λεφτά. http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=10161[/quote'] Etsi Bravo!!!!! Poli kali epilogi. Exo to eidio akrivos modelo me ta idia akrivos xaraktiristika alla andi gia Turion cpu exo ton Sempron 3200+ To pira kai 100 ? fthinotero apo oti afto pou exeis sto link logo cpu malon. Eimai poli efxaristimenos mexri tora. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Λεω να περιμενουμε αυτες τις ημερες τα καινουργια φορητα με τους νεους επεξεργαστες που θα εχουν χαμηλη καταναλωση ενεργειας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.