Προς το περιεχόμενο

Ubuntu usb problem. Can't browse


Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από χτές έχει σκάσει ένα κουλό πρόβλημα στο xubuntu 6.06.

Έχω έναν mp3 player 20gb που το συνδέω κανονικά με usb. Είναι σε fat32. Μέχρι χτές το συνέδεα, μου τον έβγαζε σε icon στο desktop τον κάνει mount μόνο του και μπορούσα ακόμα και να γράψω σε αυτόν (χωρίς sudo και τέτοια). Από χτές τον συνδέω, μου βγάζει το icon αλλά δεν τον κάνει mount και όταν τον κάνω με το χέρι (δεξί κλίκ στο εικονίδιο > mount) και το πατάω για να δώ τα αρχεία του, ανοίγει ο thunar (file manager ντέ) και αρχίζει να ανεβάζει μνήμη και να ανεβάαααααααζει και να ανεβάααααααααζει μέχρι που σέρνετε όλο το laptop και προκοπή δεν κάνουμε.

 

Στο fstab δεν βλέπω καμία εγγραφή για το sda or sda1 or something. Τι μπορεί να έγινε στα καλά καθούμενα? :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα logs δεν ξέρω τι ακριβώς να δω :( :X

Πρίν λίγο έτρεξα τον thunar με sudo απο terminal και κάτι κατάφερα να πάρω απο τον usb μέχρι που σε κάποια φάση κόλλησε πάλι, ανεβάζοντας τρελλά την μνήμη, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.

Εντομεταξύ αυτή η μαλακία πως καταλαβαίνει πότε μπαίνει κάτι usb και το κάνει mount με την μία χωρίς να υπάρχει τίποτα στο fstab?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά βρήκα ποιό ήταν το πρόβλημα... Τελείιιιιιιιιος άσχετο :/

Είχα ένα αρχείο .tif 110 mb στο root του mp3 player και όποτε πήγαινα να κάνω browse μάλλον ήθελε να μου κάνει preview του αρχείου αυτου και σερνόταν υπερβολικά λόγω μεγέθους... :X :D :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...