caveneo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ξαφνικά οι ήχοι των Windows δεν ακούγονται. Ούτε στην εκκίνηση ούτε στον τερματίσμό. Γενικά κανένας ήχος των Windows δεν ακούγεται. Το θέμα είναι ότι και από τον Πίνακα Ελέγχου δεν μπορώ να τα αλλάξω και αν τα αλλάξω το σήμα του Play που έχει είναι σκιασμένο (δεν μπορώ να το πατήσω). Επίσης παρατήρησα ότι και με το DVD Decrypter οι ήχοι δεν παίζουν. Όταν γράφει ένα dvd επιτυχώς ενώ το έχω να παίζει τους ήχους δεν ακούγεται τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα. Είχα κάνει μια φορά τώρα τελευταία reset και μετά το παρατήρησα.
wizzy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 αν πας Control Panel -> Sound and Audio devices -> καρτέλα Sounds, επέλεξε το Windows default από το drop down menu. Κάνεις Apply και λογικά θα φτιάξει.
caveneo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Το έχω δοκιμάσει αυτό. Δεν αλλάζει τίποτα.
ODT Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Έχει ξαναποσταριστεί...αν και ο φίλος που ξεκίνησε το τόπικ δεν μας διαφώτησε για την τροπή των πραγμάτων... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105181&highlight=sound+windows
fragment_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 μου βρωμανε τα drivers της καρτας ήχου σου. Κανε επανεγκατασταση των οδηγων ηχου στο συστημα σου γιατι συνηθως οπως εχω ξανααναφερει μερικα αρχειακια στο λειτουργικο θελουμε δεν θελουμε με καποιες μικρες ζημιες χαλανε. Επισης ο τροπος αυτος μπορει να σου διωρθωσει τυχων conflict IRQ με καποια αλλη συσκευη. τέτοια προβληματα παντως εχω να συναντησω απο την εποχη win9x / win3x.
caveneo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Έκανα ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα. Άμα ήταν πρόβλημα με τα IRQ δεν θα έπαιζε γενικά ήχους(έτσι πιστεύω).
caveneo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά βρήκα τη λύση και την ανεβάζω εδώ πέρα για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα. Έψαξα στο google (no system sounds) και μου έβγαλε το παρκάτω link: "http://www.nosystemsounds.com/" και το πρόβλημά μου λύθηκε. Ήταν απλό, πολύ απλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.