Προς το περιεχόμενο

asus x1900xt ............ sxedon kaigetai [?]

viper2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon pairnw tin kartoula bazw kati games me kapws psila ta grafika kai to aa

kai kapoia stigmi paratirisa kati kollimatakia, alla itan sto guild wars

bgainw sto catalist center kai blepw 95 batmousssssssss.

to problima einai oti den epiksa oute 5 lepta.

exete na proteinete tpt?

Δημοσ.

βαλε το atitool και ρυθμισε τις στροφες του ανεμιστηρα απο εκει.ενοειται οτι θα το ρυθμισεις να ξεκιναει με τα windows.ειχα το ιδιο προβλημα με μια x850xt pe και λυθηκε ετσι

Δημοσ.
βαλε το atitool και ρυθμισε τις στροφες του ανεμιστηρα απο εκει.ενοειται οτι θα το ρυθμισεις να ξεκιναει με τα windows.ειχα το ιδιο προβλημα με μια x850xt pe και λυθηκε ετσι

κ να μην το βάλει με το start-up πάλι θαχει κάνει τις ρυθμίσεις για το fan-control κ θα είναι αποθηκευμένες...

Δημοσ.
iparxei mipws kati se cooler?

Zalman VF900 και Accelero X2. Άλλοι λένε ότι είναι καλύτερο το 1ο και άλλοι το 2ο. Προσωπικά έχω το Zalman και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σχετικά με την τιμή το Accelero ειναι λίγο φθηνότερο.

Δημοσ.

re paides i 1900xt einai 2 slot karta ek twn opoiwn to 1 slot einai cooling...

kai to zalman fainetai kapws mikro kai mono gia ton epeksergasi [fainetai]

an nai oi mnimes pws tha psixontai?

Δημοσ.
Zalman VF900 και Accelero X2. Άλλοι λένε ότι είναι καλύτερο το 1ο και άλλοι το 2ο. Προσωπικά έχω το Zalman και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σχετικά με την τιμή το Accelero ειναι λίγο φθηνότερο.

thimasai mipws diafores thermokrasias prin kai meta se opoiodipote load?

Δημοσ.

Το μαμίσιο το άφησα πάνω μόνο μια μέρα αφού μου έπερνε τα αυτιά! Με εκείνο απο οτι θυμάμαι είμουν περίπου 56-58 idle και είχα δει full load κοντα στους 86-88 (είχε βαρέσει και 90 σε κάποια φάση), δεν είχα δοκιμάσει όμως να αλλάξω τις στροφές του ανεμιστήρα.

Με το zalman idle παίζει κάπου μεταξύ 44-48 και full load max 74-75. To δουλέυω σχεδόν στο low έτσι ώστε να μην ακούγεται καθόλου επειδή δεν γουστάρω καθόλου τον θόρυβο!

Edit: Πρόχειρο test τώρα με θερμοκρασία δωματίου 28, idle 46 και full load με 3DM 2006 πήγε έως 71.

Δημοσ.

Παρόμοιες θερμοκρασίες με τον MadSurfer έχω και εγώ. Με πολύ λιγότερο θόρυβο όμως επειδή δεν άντεχα το μανίσιο όταν έπαιζα κανένα παιχνίδι καθώς έκανε σαν αεροπλάνο!

Δημοσ.

to atitray tools mou leei oti exw girw stous 50 bathous enviroment ......

[2*200 pata diskous] + [2*dvd]

pws xaraktirisetai to airflow sto kouti ? ^^

to atitray tools leei episis oti gpu/mem einai 500/600

na ipothesw oti einai lathos?

giati to plaisio leei alla noumera

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174053&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=337595&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...