Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το ConvertXtoDVD

protathlitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα με το εν λόγω πρόγραμμα:Καταρχήν όταν μετατρέπω ένα avi αρχείο σε DVD γίνεται μια χαρά,με καλή ποιότητα.Όταν όμως του βάζω 2 avi για να τα κάνει 1 dvd, το πρώτο μισό της DVD ταινίας είναι σε πολύ καλή ποιότητα, ενώ το δεύτερο μισό(που προήλθε από το 2ο avi) έχει πολύ κακή ποιότητα. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι με το bidrate, μιας που το Power DVD μου δείχνει στο πρώτο μισό 3.5-5 Mbps ενώ στο δεύτερο μισό μου δείχνει κάτω από 1Mbps.

Δημοσ.

Δες στα Settings --> Target size τι επιλογή έχεις...

Βάλτο στο DVD-5 ή DVD-9

Εγώ το έχω στο DVD-9 αν και ποτέ δε φθάνει σε μέγεθος που να ξεπερνάει ένα απλο δισκάκι.

Δημοσ.
Δες στα Settings --> Target size τι επιλογή έχεις...

Βάλτο στο DVD-5 ή DVD-9

Εγώ το έχω στο DVD-9 αν και ποτέ δε φθάνει σε μέγεθος που να ξεπερνάει ένα απλο δισκάκι.

Το έκανα αυτό, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να φτιάξει το DVD για DVD-9 (δημιούργησε αρχεία 8,15 GB περίπου).Το παράξενο είναι ότι και πάλι το δεύτερο μέρος είχε χαμηλότερη ποιότητα και bitrate.

Δημοσ.

Πόσο μέγεθος πρέπει να είναι το avi αρχείο για να χωρέσει σε ένα dvd-5

χωρίς να χάσει την ποιότητα του (όσο γίνεται τουλάχιστο);

Δημοσ.
Έχω το εξής πρόβλημα με το εν λόγω πρόγραμμα:Καταρχήν όταν μετατρέπω ένα avi αρχείο σε DVD γίνεται μια χαρά,με καλή ποιότητα.Όταν όμως του βάζω 2 avi για να τα κάνει 1 dvd, το πρώτο μισό της DVD ταινίας είναι σε πολύ καλή ποιότητα, ενώ το δεύτερο μισό(που προήλθε από το 2ο avi) έχει πολύ κακή ποιότητα. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι με το bidrate, μιας που το Power DVD μου δείχνει στο πρώτο μισό 3.5-5 Mbps ενώ στο δεύτερο μισό μου δείχνει κάτω από 1Mbps.

Χρησιμοποίησε το WinAvi Video Converter.

Δημοσ.
kai ego me afto to programma exo provlima. to ekana download na to dokimaso kai tora pao na do tin tenia kai mou bgazei : ean thelete na vgei afto to mini pigenete stin www.vso-software.fr[/url'] pos tha bgei na min g.......so tipota.kserei kaneis?

Απ' τη στιγμή που χρησιμοποίησες την trial version και έκανες rendering με αυτή το logo δεν βγαίνει.

Δημοσ.

Παιδιά έφτιαξα το πρώτο μου DVD με το εν λόγω πρόγραμμα.

Στο PC παίζει καλά, αλλά όταν το βάζω στην tv, κόβει εικόνα, όπως όταν κάνεις zoom... μούφα. Στα settings έβαλα PAL και στο aspect ratio auto.

Δημοσ.

Το ConvertXtoDVD είναι πολύ καλό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων mpeg, avi σε dvd format. H trial εκδοση βγάζει διαφημιστικό banner στο κέντρο το οποίο όμως βγαίνει εύκολα αν ψάξεις λίγο στο Google για το αντίστοιχο patch. Εγώ το έχω περάσει και τρέχει άψογα. Κάνει τρομερή αντιγραφή και η ποιότητα στην TV τέλεια. Φρόντισε μόνο να έχεις ρυθμίσει το mode σε 4:3, ώστε να μην κόβει εικόνα στην TV.

Δημοσ.

to programma eina entaxsei aplos enose ta dyo arxeia avi kai kanta ena me to virtual dub odhgo gia to programma exei sta ellhnika pio pano sto kentriko parathyro .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...