Προς το περιεχόμενο

Newbs και Ελιτιστές

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει σε πόσες communities ότι οι νεοφερμένοι σε παιχνίδια που έχουν αποκτήσει βετεράνους, συνήθως απωθούνται από την πάνω κλίμακα με ιδιαίτερα εκνευριστικούς τρόπους.

Δεν λέω, οκ ο ανταγωνισμός αλλά συνέχεια υπάρχει μια απέχθεια σε αυτούς που προσπαθούν να μάθουν το παιχνίδι και σε μερικά communities (Splinter Cell:Chaos Theory: Spies vs Mercs) υπάρχει και το "δεν παίζω με newbs, δεν έχει καθόλου πρόκληση το παιχνίδι, plz go away".

Κάποτε δεν παίζαμε όλοι για την πλάκα μας?

Συγνώμη για την μουρμούρα...

Δημοσ.

το κραξιμο στα newbs φιλε μου ειναι ολοκληρη φιλοσοφια:

1.καταρχιν το ευχαριστιεσαι να βριζεις καποιον...

2.με τοσο κραξιμο που τρωνε καποια στιγμη θα μαθουν να παιζουν πολυ καλυτερα απα αυτους που τους εβριζαν.

3.ειναι φαυλος κυκλος,αυτοι που ηταν newbs (δες 2) και τελικα με τοσο κραξιμο μαθαν να παιζουν και πλεον βριζουν και αυτοι τα καινουρια newbakia για να εκτονωονται...

μπες battlenet αμα θες να δεις τη γλυκα...:mrgreen:

DIE NEWBSSSSSSSS...:twisted:

Δημοσ.
το κραξιμο στα newbs φιλε μου ειναι ολοκληρη φιλοσοφια:

1.καταρχιν το ευχαριστιεσαι να βριζεις καποιον...

2.με τοσο κραξιμο που τρωνε καποια στιγμη θα μαθουν να παιζουν πολυ καλυτερα απα αυτους που τους εβριζαν.

3.ειναι φαυλος κυκλος' date='αυτοι που ηταν newbs (δες 2) και τελικα με τοσο κραξιμο μαθαν να παιζουν και πλεον βριζουν και αυτοι τα καινουρια newbakia για να εκτονωονται...

μπες battlenet αμα θες να δεις τη γλυκα...:mrgreen:

DIE NEWBSSSSSSSS...:twisted:[/quote']

Κατι σα τον στρατο με τους νεους... :mrgreen: λολ..

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα είναι να κάνεις κι εσύ την πλάκα σου όμως, δεν λέω για τα noobs που δεν ασχολούνται καν να ανοίξουν το manual αλλά για τους newbs που προσπαθούν να μάθουν το παιχνίδι και δεν τους βοηθάνε καν και τους την λένε και από πάνω οι "γεννημένοι φοβεροί παίκτες". :(

Επίσης συνέχεια ακούω την καραμέλα από ξένους (και πιθανά αμερικάνους που έχουν την νοοτροπία) "έχω λίγο χρόνο να παίξω, οπότε θέλω μόνο πρόκληση", σιγά δλδ, οι υπόλοιποι δεν έχουμε δουλειά?

Αλλά μην ξεχνάμε πως κάθε αμερικάνος που παίζει παιχνίδια είναι πεζοναύτης, υπάλληλος τεράστιας εταιρείας, αφεντικό κλπ. :P

Δημοσ.
Κατι σα τον στρατο με τους νεους... :mrgreen: λολ..

Ετσι ακριβως! :mrgreen:

Απλως υπαρχει μια περιοδος την οποια περνας αρκετες ωρες μεχρι να μαθεις το game.Αφου τα καταφερεις και γινεις "καλος" σε αυτο συνηθως αποφασιζεις να παιζεις λιγοτερο αλλα με περισσοτερη ενταση και ανταγωνισμο....

Δηλαδη δεν εχεις/θες να διαθεσεις χρονο να ασχολεισαι με πολυ κατωτερους(λογο εμπειριας και μονο) παιχτες.

Εγω πχ σε ολα τα games δεν εχω προβλημα να υπαρχουν και καποιοι ασχετοι οπου θα τους βοηθαω να γινουν καλυτεροι αρκει να κραταμε τισ ισσοροπιες παντα...

Απο την αλλη οταν αρχιζω καποιο Game παντα θα βρω καποιον να με βοηθησει(γιατι απο forums κλπ δεν μπορεις να περιμενεις πολλα),και ετσι το ανταποδιδω σε καποιους αλλους που ισως χρειαστουν βοηθεια(σαν τον στρατο οπως λεμε παλι :mrgreen: )Απο την αλλη οσους το επαιζαν "βεντετες" φροντιζω να τους "κατατροπονω" ingame...

Ειναι οτι καλυτερο να περνεις 3-4 συνεχωμενα frags πανω σε αυτον που σε κοροιδευε λιγο καιρο πριν.

Τελικα δες το σαν κινητρο να γινεις καλυτερος...

Δημοσ.
Ετσι ακριβως! :mrgreen:

Απλως υπαρχει μια περιοδος την οποια περνας αρκετες ωρες μεχρι να μαθεις το game.Αφου τα καταφερεις και γινεις "καλος" σε αυτο συνηθως αποφασιζεις να παιζεις λιγοτερο αλλα με περισσοτερη ενταση και ανταγωνισμο....

Δηλαδη δεν εχεις/θες να διαθεσεις χρονο να ασχολεισαι με πολυ κατωτερους(λογο εμπειριας και μονο) παιχτες.

Εγω πχ σε ολα τα games δεν εχω προβλημα να υπαρχουν και καποιοι ασχετοι οπου θα τους βοηθαω να γινουν καλυτεροι αρκει να κραταμε τισ ισσοροπιες παντα...

Απο την αλλη οταν αρχιζω καποιο Game παντα θα βρω καποιον να με βοηθησει(γιατι απο forums κλπ δεν μπορεις να περιμενεις πολλα)' date='και ετσι το ανταποδιδω σε καποιους αλλους που ισως χρειαστουν βοηθεια(σαν τον στρατο οπως λεμε παλι :mrgreen: )Απο την αλλη οσους το επαιζαν "βεντετες" φροντιζω να τους "κατατροπονω" ingame...

Ειναι οτι καλυτερο να περνεις 3-4 συνεχωμενα frags πανω σε αυτον που σε κοροιδευε λιγο καιρο πριν.

Τελικα δες το σαν κινητρο να γινεις καλυτερος...[/quote']

i totally agree man...

• Moderators
Δημοσ.

Αυτοί που την έχουν καταδεί και δεν ξέρουν το παιχνίδι είναι οι noobs. Γι'αυτό έχω γράψει newbs που είναι αυτοί που είναι καινούργιοι και θέλουν να μάθουν το παιχνίδι.

Δημοσ.

Συνήθως οι πραγματικά παλαιοί δεν παίζουν σύγχρονα παιχνίδια και όσοι παίζουν δείχνουν σεβασμό στους νέους. Το αν ξεκίνησαν μερικούς μήνες ή ακόμα και λίγα χρόνια πριν από άλλους δεν τους κάνει παλιούς.

Δημοσ.
Συνήθως οι πραγματικά παλαιοί δεν παίζουν σύγχρονα παιχνίδια και όσοι παίζουν δείχνουν σεβασμό στους νέους. Το αν ξεκίνησαν μερικούς μήνες ή ακόμα και λίγα χρόνια πριν από άλλους δεν τους κάνει παλιούς.

Το πηρες καπως λαθος...

Δεν συγκρινουμε εμπειρια γενικως και ουτε ενοει "newbs" αυτους που ειναι "gamers" για λιγα χρονια,μιλαμε συγκεκριμενα για online games-mmo η οχι και για τις ομαδες των "pro,experts" η "noobs,newbs,lamers" κλπ.

Επισης μπορεις να γ_ _ας και να δερνεις σε ενα game πχ counterstrike αλλα σε καποιο αλλο fps η ακομα σε αλλη κατηγορια Online games να εισαι ασχετος,οποτε παλι δεν μιλαμε για "συνολικη" εμπειρια στον χωρο του gaming.

Τωρα το αν ξεκινησαν στο ιδιο game ποιο νωρις(αν και δεν ενοεις αυτο) δεν παιζει ρολο απο ενα σημειο και περα και ειδικα αν ο "νεος" εχει και λιγη βοηθεια.

Οι πραγματικοι "Pros" ειναι λιγοι και ειναι αυτοι οι οποιοι σε games οπω το Warcraft(roc-tft) φτιαξανε πρωτοι οι και ακομα σκευτοντε-τελειοποιουν διαφορες στρατηγικες και ξερουν να εκμεταλευτουν οποια αδυναμια του αντιπαλου η ακομα και του ιδιου του παιχνιδιου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...