Προς το περιεχόμενο

Πρώην Συμμαθητές, must see!!!

Latinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηδη έχω βρει 4 παλιούς μου συμμαθητές..

http://www.proin-simathites.com/

Αξίζει να το δώσουμε παντού.... σε mailing lists... κλπ κλπ

Η διαδικασία είναι ότι κάνετε εγγραφή και επιλέγετε Δημοτικό , Γυμνάσιο, Λύκειο, Πανεπιστήμιο...

Στη συνέχεια στην φόρμα δηλώνετε πότε τελειώσατε κάθε ένα από αυτά..

και σας εμφανίζει όλα τα άτομα που έχουν φτιάξει profil σε αυτό το σχολείο και την χρονολογία αποφοίτησης...

Αν βρείτε κάποιον του στέλνετε email από το σύστημα.. ενώ μπορείτε να κάνετε upload φωτογραφίες σας και να δείτε και τις φωτογραφίες των άλλων...

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι βρήκα 4 φιλαράκια...

Δημοσ.

Χρησιμοποιούν κωδικοποίηση UTF-8 γι αυτό

Αν πάς στον browser σου... δεξί click , encoding και επίλέξεις Unicode - UTF-8μπορείς να δεις τα mail...

Δημοσ.

Sxolio apo th selida:

Κοστίζει γι' αναβάθμιση;

Για να γίνετε απλό μέλος είναι προσωρινά τζάμπα και σας επιτρέπει να προσθέσετε τα στοιχεία σας και τις πληροφορίες του σχολείου σας και ακόμη να πάτε σε κάποια άλλα μέρη της ιστοσελίδας.

'...είναι προσωρινά τζάμπα...' Kalo e?? :-)

Δημοσ.

Η σελίδα έχει ξεκινήσει το 2003.... και είναι 2006... (Copyright Proin-simathites 2003 - 2006.)

προσωρινά είναι τσάμπα εδώ και 3 χρόνια.... οπότε δεν νομίζω να αλλάξει κάτι....

Πάντως και άλλα παιδιά σε forum που έκανα το ίδιο post έχουν βρει συμμαθητές... (και ένας τύπος μια πρώην του και ξενερωσε lol)

Δημοσ.

Tous dikous mou simathites apokliete na tous vri alla oute aftoi emena mias kai teliosame gymnasio kai likio edo kai 20 xronakia peripou.Xaxaxaxaxa.

Kanenas den thimate kanenan.Mono ta prota 2-3 xronia meta tin apofitisi mas vlepomastan me merikous kai eixame epikinonia alla epita skotadi.

Pandos tha ithela poli na vriskomouna me merikous kilarades pali meta apo tosa xronia.

Tha to psaxo an exo xrono pandos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...