yannis27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Έχει φρικάρει το πρόγραμμα αναφορικά με το κομμάτι του bookmark. Δεν εισάγει κανένα νέο, η λίστα που παρουσιάζει δεν έχει καμία σχέση με αυτή που παρουσιάζει όταν πατάω την επιλογή "Manage bookmark", κ.τ.λ. Δε βρήκα πώς να το λύσω, οπότε είπα να το απεγκαταστήσω και να το επαναγκαταστήσω αλλά μόλις γίνεται αυτό μου βγάζει ακριβώς τα bookmarks που είχα ήδη. Έσβησα το φάκελο Opera από το Program files αλλά τπτ. Που έχει κρυμμένες τις ρυθμίσεις για να τις σβήσω χειροκίνητα ώστε το untistall να είναι πλήρες;
talikra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Και γω χρησιμοποιω Opera εχω τωρα (πιστευω και συ) τον 9.01. Το λοιπόν και εγω έχω παρατηρήσει κάποια προβλήματα με την διαχείριση των bookmarks. Το δικό μου είναι λίγακι κουφό. όταν πατάω Boomarks >> Manage boomarks τότε τρώει κάτι φλασιές με το properties. Θέλω να κάνω αλλαγή στο όνομα π.χ ενός φακέλου κάνω δεξί κλικ αλλά το Properties ειναι απενεργοποιημένο, όμοια και το κουμπί που έχει πάνω. Τι κάνω βγαινω από το manage των bookmarks ξαναμπαίνω και OK. Αυτό το παρατήρησα σε όχι μόνο μια View. Δεν το παρουσιάζει συνέχεια αλλά πότε πότε σκάει μύτη. Τώρα στο πρόβλημα σου αν κατάλαβα καλά άλλα έχεις boomakarei στο manage αλλα όμως σου βγάζει σε κανονικη λειτουτγια. Δοκίμασε το εξείς 1. Σώσε τα Boomarks (δηλ. το .adr file) 2. κάντω remove εντελως χωρις να σώσεις κανένα profile κτλ 3. Ξαναβάλτω και κάνε import το .adr Υ.Γ Κάλο θα ήταν να μας πουν κι άλλοι χρηστες του προγράμματος αν έχουν αντιμετωπισει παρόμοια προβλήματα με τα boomarks.
blueviper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Χρησιμοποιώ την έκδοση 9.01 build 9552 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με τα bookmarks.
MariaTs. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Κι εγώ μια απ'τα ίδια! Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την διαχείριση σελιδοδεικτών.
yannis27gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ki ego den eixa problima me ta bookmarks mexri pou kati tou ekana kai tora de douleuoun olosdiolou. Opote, peste mou pou einai krymmenes oi rythmiseis tou gia na tou kano plires unistall kai katharo reinstall!
yannis27gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 OK, brika pou apothikeuei tis rythmiseis (Help-About Opera). Pao na tis sbiso kai na kano unistall-reinstall mpas kai ftiaksei!
yannis27gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Auto htan, esbisa to fakelo me tis rythmiseis kai tora douleuei teleia!
blueviper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Άσχετο με το θέμα των bookmarks, αλλά αν ποτέ θες να παίξεις και με τίποτα "περίεργες" ρυθμίσεις, γράψε στην address bar opera:config.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.