Προς το περιεχόμενο

divx tainia me ypotitlous

SSJ Vejita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά να έχεις εγκατεστημένο το vobsub, το οποίο συνεργάζεται με όλα τα προγράμματα που είπαν τα παιδιά παραπάνω. Αρκεί το όνομα του αρχείου βίντεο και του αρχείου υποτίτλων να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο και τα έχουν το ίδιο όνομα. Τότε το vobsub επεμβαίνει αυτόματα μόλις ανοίξεις τον player και εμφανίζει τους υπότιτλους.

:-D

Δημοσ.

γίνεται αλλά πρέπει να περάσεις ένα προγραμματάκι το vobsub (google it;)) κ πρέπει να έχεις τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο με την ταινία κ να έχουν ακριβως το ίδιο όνομα (εκτός από την κατάληξη φυσικά) κ θα τους φορτώνει μόνο του!

Edit: Δεν είχα προσέξει το post του tolis! Το vobsub συνεργάζεται κ με το windows media player. Δοκίμασε το...

Δημοσ.

με το powerdvd πώς μπορώ να τους βλέπω?

Έγώ τις βλέπω με το windows media player 10 και εγκατεστημένο το ffdshow το οποίο βοηθάει στο να παίζουν οι υπότιτλοι του ξεχωριστού αρχείου.

Με το powerdvd ομως πώς γίνετε?Με ενδιαφέρει πολύ αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα..

Βαριέμε το windows media player γιατί δε προσαρμόζει το μέγεθος της ταινίας κάτι που το powerdvd το κάνει αυτόματα με μια ρυθμισούλα...

όποιος γνωρίζει ας πει τρόπο...με το vobsub θα παίζουν στο powerdvd?

Δημοσ.

Φίλε μου αν έχεις το vobsub εγκατεστημένο συνεργάζεται με όλους (σχεδόν) τους players. Και με τον powerDVD. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον media player classic ο οποίος βρίσκεται στο πακέτο k-lite codecs mega pack που είναι η καλύτερη λύση για παρακολούθηση διαφόρων αρχείων βίντεο (Περιλαμβάνει και το vobsub). Την τελευταία έκδοσή του μπορείς να βρείς εδώ.

:-D

Δημοσ.

ωραια λοιπον εγκατεστησα το vobsub και το ffdshow ,εχω την ταινια στον ιδιο φακελο με τους υποτιτλους αλλα οταν παω να τη δω με το wmp 11 δεν φορτωνουν...μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση??

Δημοσ.

Για wmp 11 δεν ξέρω. Ίσως να μην υποστηρίζεται από το vobsub επειδή είναι πολύ καινούριος (και beta) ακόμα. Δοκίμασε με κάποιον άλλο player (π.χ. media player classic, powerDVD). Αν δεν παίζει ούτε μ' αυτούς έχεις κάτι λάθος στις ρυθμίσεις. Αν παίξει, πολύ απλά ο wmp11 δεν υποστηρίζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...