Προς το περιεχόμενο

ενεργοποίηση πότε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Μάλλον δεν είσαι ο μόνος και δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι για την καθυστέρηση.

Κι εγώ μια απο τα ίδια περίπου, αφού έκανα την αίτηση στις 4/9 και ακόμα δεν έχει γίνει η ενεργοποίηση. Την Πέμπτη το πρωί (14/9) με πήραν τηλέφωνο απο τη forthnet για να μου πουν ότι έχει καθυστερήσει εξαιτίας του ΟΤΕ (λόγω φόρτου εργασίας μου είπαν) και να την περιμένω την επόμενη βδομάδα. Να σημειώσω πως με πήραν τηλέφωνο απο μόνοι τους, χωρίς εγώ να τους έχω πάρει στο μεταξύ ή να έχω στείλει mail.

Το status μου έχει ως εξής:

14/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

11/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

07/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

06/09/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

05/09/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

04/09/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Περιοχή: Νέος Κόσμος

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εστειλα την αιτηση 2/09 ... με τηλεφωνα μου στην οτενετ μου ειπαν οτι ολα πανε καλα και η γραμμη βρισκεται στο τελικο σταδιο, νομιζω πως ακουσα την λεξη οτι βρισκετε στον κατανεμιτη. Αυτο ποσο σημενει οτι μπορει να περιμενω ακομα? απο θεμα της αιτησης και απο το θεμα αν υπαρχει διαθεσιμη πορτα να ησυχασω απο την στιγμη που βρισκομαι στον κατανεμιτη?

βλεπω οτι σε αλους ενεργοποιηθηκαν οι γραμες ακομα και σε 2-3 μερες και ανησυχω. Γιατι να βρισκετε 5-6 μερες στον κατανεμιτη και να μην ενεργοποιητε?

θα θελα να μιλησω με καποιον τεχνικο να μου πει γιατι αυτη η καθυστεριση.

Αν επερνα σε καπιο τηλ σε 121 η 1242 η στον τοπικο οτε θα εβγαζα καποια ακρη?

Μάλλον δεν είσαι ο μόνος και δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι για την καθυστέρηση.

Κι εγώ μια απο τα ίδια περίπου, αφού έκανα την αίτηση στις 4/9 και ακόμα δεν έχει γίνει η ενεργοποίηση. Την Πέμπτη το πρωί (14/9) με πήραν τηλέφωνο απο τη forthnet για να μου πουν ότι έχει καθυστερήσει εξαιτίας του ΟΤΕ (λόγω φόρτου εργασίας μου είπαν) και να την περιμένω την επόμενη βδομάδα. Να σημειώσω πως με πήραν τηλέφωνο απο μόνοι τους, χωρίς εγώ να τους έχω πάρει στο μεταξύ ή να έχω στείλει mail.

Το status μου έχει ως εξής:

14/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

11/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

07/09/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

06/09/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

05/09/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

04/09/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Περιοχή: Νέος Κόσμος

sumfonw. to thema ine oti i grami me ondsl kit den ine sto onoma mas kai sto 134 den sou lene tipota oute sou dinoun kapion tehniko na miliseis i ipefthino

Δημοσ.
εστειλα την αιτηση 2/09 ... με τηλεφωνα μου στην οτενετ μου ειπαν οτι ολα πανε καλα και η γραμμη βρισκεται στο τελικο σταδιο, νομιζω πως ακουσα την λεξη οτι βρισκετε στον κατανεμιτη. Αυτο ποσο σημενει οτι μπορει να περιμενω ακομα? απο θεμα της αιτησης και απο το θεμα αν υπαρχει διαθεσιμη πορτα να ησυχασω απο την στιγμη που βρισκομαι στον κατανεμιτη?

βλεπω οτι σε αλους ενεργοποιηθηκαν οι γραμες ακομα και σε 2-3 μερες και ανησυχω. Γιατι να βρισκετε 5-6 μερες στον κατανεμιτη και να μην ενεργοποιητε?

θα θελα να μιλησω με καποιον τεχνικο να μου πει γιατι αυτη η καθυστεριση.

Αν επερνα σε καπιο τηλ σε 121 η 1242 η στον τοπικο οτε θα εβγαζα καποια ακρη?

na breis atomo na miliseis xlomo eos xexna to.opote kane ipomoni.logika exeis parei porta alla menoun ta ipoloipa.tora epidi ine kai oi diplasiasmoi ola argoun.2-3 meres einai poli grigora.o ote leei kanonika 12 ergasimes an ola pane kala kai iparxei porta.

Δημοσ.

telos kalo ola kala opos dihnoun ta pragmata... an kai mou fenete periergo, simera to proi imera savato i grammi mou energopiithike. to modem klidose sta 1024/256 an kai egw iha zitisei 2048, ala malon den ehei ginei akoma diplasiasmos sto Aigaleo

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

Παιδιά, μια ερώτηση: σήμερα είδα, συνδέοντας το modem ότι στο control panel έγραφε "connection established", αλλά παρόλα αυτά, το λαμπάκι στο modem παρέμενε κόκκινο. Είναι φυσιολογικό; Αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκα; Μήπως να πάρω τη forthnet να ζητήσω demo;

Δημοσ.

zita demo alla den simenei oti exeis energopoiithei.to lampaki kokino menei apla ginontai prasines oi grammes kai bgenei connection established.logiko ine auto.isos o ote den se exei perasei stos router opote ekei an den exei ginei auto tha laveis error 721 .

• Members
Δημοσ.

Ναι, ακριβώς αυτό γίνεται, οι γραμμές έγιναν πράσινες και λεει connection established ενώ το λαμπάκι παραμένει κόκκινο αλλά χωρίς να αναβοσβήνει πια. Μου γράφει και τις ταχύτητες, 2084 και 256. Θα ζητήσω demo (αν καταφέρω να βγάλω γραμμή) και βλέπουμε. Αλήθεια, το demo πόσο διαρκεί;

edit: τελικά οντως ενεργοποιήθηκα! Τώρα μπαίνω με μια netkey που είχε το πακέτο της forthnet. Το κακό είναι ότι δεν βγάζω με τίποτα γραμμή για να ζητήσω demo account.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...