Προς το περιεχόμενο

ενεργοποίηση πότε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file kobi moy 8ymizeis tis yperoxes tote epoxes....

o kosmakis perimene kai 2-3-4-5 mexri kai 6 mhnes ton ote na dwsei portes, ekeinh thn periodo, dekembrios 2004 ekana aithsh sth tellas kai ws dia mageias ekei poy oloi epselnan ton pOTE, to router moy syxronise mesa se treis meres apo thn hmeromhnia poy ekana on site thn aithsh sth tellas!!!! de pisteya sta matia moy...

kai epeiseis den pisteya sta matia moy kai sth tseph moy, ena mhna meta poy akomh h tellas den elege na energopoihsh to net moy kai thn ebgaza me kartes :P

Δημοσ.

Μετα απο 5 λεπτα αναμονη πηρα ένα ακόμα DEMO. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η ιστορία. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν ξέρω κ με πόσο κατεβάζω. Η Demo ειναι 1024, οποτε σταματάει στα 120-130.

Δημοσ.

Ouch!! Καταρχήν συγγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω έχει ξανα-απαντηθεί, αλλά μέσα στον πανικό μου δεν βρίσκω την αναζήτηση στο forum.

Λοιπόν όπως θυμάστε πριν από μερικές ημέρες (την προηγούμενη Τετάρτη) απέστειλα την αίτηση μου για το adsl in a box 2048 ηλεκτρονικά στη forthnet. Την Παρασκευή 7/9, 2 ημέρες μετά, είδα με χαρά πως η εταιρία έλαβε την αίτηση και σήμερα, Δευτέρα 11/9 ήταν ήδη "σε τελικό στάδιο υλοποίησης από τον ΟΤΕ". Επειδή εδώ στο Πέραμα το dsl ενεργοποιείται σε χρόνο ρεκόρ, σκέφτηκα να δοκιμάσω το απόγευμα το modem μου και πράγματι συγχρονίστηκε.. στα 768kbps!!! Έντρομος πήρα τηλέφωνο στη forthnet και μετά από μεγάλη αναμονή με ενημέρωσαν πως εγώ έκανα αίτηση για 1024 και όχι για 2048!

Προφανώς κάτι πήγε στραβά κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης. Η απορία μου τώρα είναι η εξής: μπορώ να κάνω κάτι; Στη forthnet μου ζήτησαν να στείλω ένα e-mail με τα στοιχεία μου και την αίτηση αλλαγής της γραμμής, ώστε, όπως μου είπαν, μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή από τον ΟΤΕ, και ενημερωθεί η forthnet, να ζητήσουμε άμεσα αναβάθμιση της.

Φυσικά εγώ το έκανα αυτό, αλλά για καλό και για κακό, δεδομένης της κακής πληροφόρησης που προέρχεται τελευταία από το τμήμα πωλήσεων της forthnet, θα ήθελα να ρωτήσω: αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και, αν ναι, λύθηκε;

Δημοσ.

File clairvoyant, k mena o OTE prwta me synxrwnise sta 768 k meta apo 2 meres me ebale sta 2048. Stin Forthnet eixa kanei thn prwti etisi me 1024, alla meta bgike h anakinwsi oti apo 1024-2048 sto paketo twn 25 euro. Phra thl k mou eipan oti opios plirwnei 25 euro, paei sta 2048, opws egine me emena.

Egw apla edw k 2 ebdomades perimenw pass, k zw me demo accounts.....

Δημοσ.

Μια ερωτηση παιδια εγω εχω το conn-x του οτε στα 368 αρχικα.

Εδώ και 15 μερες πηγα στον οτε και έκανα αίτηση για 512 με την προϋπόθεση ότι θα συνδεθώ μετά στα 1024 αν δεν κάνω λάθος όπως μου δια βεβαίωσε και υπάλληλος του οτε.

Μετά από δυο μέρες με συνδέσανε με 768 και μέχρι σημερα δεν βλεπω καμιά αλλαγή τι να κανω;

Παρεπιπτοωντος από τοτε που εγινε η αλλαγι σε 768 δεν εφτασα ποτε τα600 kbps στο download εκτος του ότι τρεμοπαιζει από 300 μεχρει 520 kbps σε μέσω όρο.

Και με το συμπάθιο τη σκ**α κάνουν στον οτε τοσο καιρό δεν μου λέτε!!

Καλοσασβρηκα κιόλας παιδιά

Δημοσ.

ambos01 katarxin kalos irthes sto forum.b.gia tis taxitites opos leme se alla topic mexri na teliosoun oi anabathmiseis min perimeneis tipota.opote......

pare til tin otenet ote pou pires to connex kai rota tous paidia tha ginei i grammi mou 1024 diladi proin 512.exei stalthei kapoio enimerotiko ston ote gia autin tin allagi?

Δημοσ.

Προσοχη με ποιον συννενοηστε στα τηλεφωνα! Εγω εστειλα αιτηση για αναβαθμιση γραμμης στη forthnet και αυτοι στειλανε αιτηση διακοπης της γραμμης μου στο πΟΤΕ. Αποτελεσμα.... ειμαι ηδη απο τις 04/09 χωρις DSL και ακομα περιμενω. ΑΑΑΑ!!! μου κανανε και χαρη να μην ξαναπληρωσω τελος ενεργοποιησης της γραμμης αφου γκρινιαξα πρωτα φυσικα.

Δημοσ.
Προσοχη με ποιον συννενοηστε στα τηλεφωνα! Εγω εστειλα αιτηση για αναβαθμιση γραμμης στη forthnet και αυτοι στειλανε αιτηση διακοπης της γραμμης μου στο πΟΤΕ. Αποτελεσμα.... ειμαι ηδη απο τις 04/09 χωρις DSL και ακομα περιμενω. ΑΑΑΑ!!! μου κανανε και χαρη να μην ξαναπληρωσω τελος ενεργοποιησης της γραμμης αφου γκρινιαξα πρωτα φυσικα.

distixos lathi ginontai pantou kai tin plironei o katanalotis.kali ipomoni.

Δημοσ.

εστειλα την αιτηση 2/09 ... με τηλεφωνα μου στην οτενετ μου ειπαν οτι ολα πανε καλα και η γραμμη βρισκεται στο τελικο σταδιο, νομιζω πως ακουσα την λεξη οτι βρισκετε στον κατανεμιτη. Αυτο ποσο σημενει οτι μπορει να περιμενω ακομα? απο θεμα της αιτησης και απο το θεμα αν υπαρχει διαθεσιμη πορτα να ησυχασω απο την στιγμη που βρισκομαι στον κατανεμιτη?

βλεπω οτι σε αλους ενεργοποιηθηκαν οι γραμες ακομα και σε 2-3 μερες και ανησυχω. Γιατι να βρισκετε 5-6 μερες στον κατανεμιτη και να μην ενεργοποιητε?

θα θελα να μιλησω με καποιον τεχνικο να μου πει γιατι αυτη η καθυστεριση.

Αν επερνα σε καπιο τηλ σε 121 η 1242 η στον τοπικο οτε θα εβγαζα καποια ακρη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...