ppetr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Έχω πρόσβαση σε 2 aDSL συνδέσεις στο σπίτι και στο γραφείο. Και οι 2 με κέντρο Αγία Παρασκευή. Το γραφείο έχει provider OTEnet και ένα ZYXEL modem Το σπίτι έχει provider HOL και ένα Netgear 834 modem router Και οι δύο συνδέσεις κατεβάζουν ένα αρχείο torrent. Κατά το σερφάρισμα στο γραφείο όμως δεν καθυστερούν καθόλου οι σελίδες, ενώ στο σπίτι έχω εμφανές πρόβλημα. Φταίει το μοντεμ, ο παροχέας ή η καθαρότητα της γραμμής;
mvaggel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 απ'οτι έχω συμπεράνει από το δικό μου netgear 834, δε πρέπει να αντέχει πολλά connections. Μείωσε το μέγιστο αριθμό σε <=100 στον torrent client που χρησιμοποιείς και θα βελτιωθεί η κατάσταση (μάλλον)
sourdos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω τι φταίει απο αυτα που αναφερεις αλλα αυτο που μπορείς να κανεις είναι να μειώσεις την ταχύτητα του dowloading του τορεντ είτε μέσα απο το προγραμμα που κατεβαζεις είτε να χρησιμοποιήσεις το netlimiter και να δεις ποιες εφαρμογες σου 'τρων' το bandwith στο σπιτι (μπορεί να χεις κανα βαρυ antivirous σπιτι) ή και να ρυθμισεις το bandwith που θες να δοσεις σε καθε εφαρμογή τη δεδομενη στιγμή. Και να θυμασαι ποτε δεν είναι μονο θέμα Hardware (να φταιει το μοντεμ) μπορεί να είναι και θέμα software που χρησιμοποιούμε που κατα την γνώμη μου συνήθως αύτο είναι. Πολλοι φορτώνουν στο σπιτι τους ενα σωρο αχριστα προγραμματα που εκτος απο ram πολλες φορες σου τρών και bandwith(οσα εχουν προσβαση στο web) ενω στην δουλειά τους συνήθως φορτώνουν τα απαραίτητα για να κάνουν την δουλεία τους.Αμα νομίζεις ότι και εσύ εχεις κάνει το ίδιο εχεις δυο επιλογές: a Αγορασε καλύτερη σύνδεση για το σπιτι (και αμα κολάει εκτος απο την συνδεση και το pc παρε κιαλη ram) b Κανε ενα format και βαλε μονο όσα προγράματα χρησιμοποιείς και βάλε και το net limmiter που σου πα και παραπάνω για να ξερεις τι γίνεται στο συστημα σου.
kattistt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 αν θες να κατεβαζεις πολλα ταυτοχρονα και σε μεγαλες ταχυτητες, να προτιμας router, πχ zyxel, τα μοδεμ δεν αντεχουνε ταυτοχρονες συνδεσεις και ουτε μεγαλες ταχυτητες.
ppetr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Στο Bitcomet, που είναι ο αριθμός torrent client? Το netlimiter δείχνει ελάχιστη έως καθόλου δραστηριότητα από άλλα προγράμματα που τρέχουν Στο γραφείο είναι 15 υπολογιστές στο internet To torrent δεν κατεβαίνει με πάνω από 10 όταν παρατηρούνται τα παραπάνω Ο φορητός που κατεβάζει έχει ελάχιστα προγράμματα φορτωμένα (ο δικός μου έχει μπόλικα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.