Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση προγράμματος

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα μπορώ σε ένα αρχείο .avi ειδικά ή σε οποιοδήποτε άλλο αρχείο video γενικότερα να προσθέσω ήχο από εξωτερική πηγή (μικρόφωνο) διαγράφοντας ή κρατώντας αυτόν που υπήρχε;

Δημοσ.

Nομιζω το Pinnacle Studio εχει απευθειας αυτη την λειτουργια, εχω καιρο να το χρησιμοποιησω, αλλα αν θυμαμαι καλα το κανει...

Εναλλακτικα το γραφεις σε ενα αρχειο wav και το mixαρεις πανω στον υπαρχον ηχο..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δυο σας για τη βοήθεια!

Κοιτάξτε εδώ! Ποια από αυτές τις εκδόσεις του Pinnacle Studio είναι η πιο πλήρης;

Δημοσ.
To Movie Maker; Πώς;

Βάζεις το βίντεο σου με "εισαγωγή βίντεο" αριστερά στις "εργασίες"(αν δεν εμφανίζονται, πάτα στην πάνω μπάρα είναι με μπλε χρώμα). Μετά πάτα κάτω, "εμφάνιση λωρίδας χρόνου"(δηλαδή να μην είναι σε πίνακα διάταξης) και σύρε το αρχείο σου εκεί. Αριστερά από την λωρίδα λέει "βίντεο" και έχει ένα κουτάκι με +, το πατάς και σου εμφανίζει τον ήχο του βίντεο χώρια, πας επάνω του και με δεξί κλικ επιλέγεις "σίγαση". Τώρα μπορείς να βάλεις τον δικό σου ήχο, με την "εισαγωγή ήχου ή μουσικής" από τις "εργασίες" και να το σύρεις μετά στην λωρίδα πιο κάτω από τα ήδη υπάρχον στοιχεία, εκεί που λέει "Ηχος/Μουσική", ή μπορείς να καταγράψεις από το μικρόφωνο πατώντας το εικονίδιο με το μικρόφωνο ακριβώς πάνω από την λωρίδα και αριστερά. Θα σου βγάλει "έναρξη αφήγησης" μετά "διακοπή" και θα σου εμφανίσει παράθυρο αποθήκευσης, πατάς "αποθήκευση" και πάει μόνο του στην λωρίδα.

Ωχ πολλά έγραψα! Ας το εκμεταλλευτούν και οι πιο αρχάριοι!!!

Δημοσ.

Αν θες να αντικαταστήσεις το stream του ήχου με κάποιο άλλο χρησιμοποιείς το VirtualDub (free).

Αν θες να προσθέσεις ένα ακόμα stream πάνω στο ήδη υπάρχον (π.χ. 1ο stream background μουσική και και 2ο stream διάλογοι ή ότι άλλο) χρησιμοποιείς Adobe Premiere, Pinnacle Studio, πιθανόν Movie Maker (δεν το έχω δουλέψει ποτέ).

Αν θες 2 audio streams με τη δυνατότητα να επιλέγεις ένα από τα 2 χρησιμοποιείς DVDLab Pro.

Δημοσ.
Αν θες να αντικαταστήσεις το stream του ήχου με κάποιο άλλο χρησιμοποιείς το VirtualDub (free).

Αν θες να προσθέσεις ένα ακόμα stream πάνω στο ήδη υπάρχον (π.χ. 1ο stream background μουσική και και 2ο stream διάλογοι ή ότι άλλο) χρησιμοποιείς Adobe Premiere' date=' Pinnacle Studio, πιθανόν Movie Maker (δεν το έχω δουλέψει ποτέ).

Αν θες 2 audio streams με τη δυνατότητα να επιλέγεις ένα από τα 2 χρησιμοποιείς DVDLab Pro.[/quote']

Κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Βάζεις το βίντεο σου με "εισαγωγή βίντεο" αριστερά στις "εργασίες"(αν δεν εμφανίζονται' date=' πάτα στην πάνω μπάρα είναι με μπλε χρώμα). Μετά πάτα κάτω, "εμφάνιση λωρίδας χρόνου"(δηλαδή να μην είναι σε πίνακα διάταξης) και σύρε το αρχείο σου εκεί. Αριστερά από την λωρίδα λέει "βίντεο" και έχει ένα κουτάκι με +, το πατάς και σου εμφανίζει τον ήχο του βίντεο χώρια, πας επάνω του και με δεξί κλικ επιλέγεις "σίγαση". Τώρα μπορείς να βάλεις τον δικό σου ήχο, με την "εισαγωγή ήχου ή μουσικής" από τις "εργασίες" και να το σύρεις μετά στην λωρίδα πιο κάτω από τα ήδη υπάρχον στοιχεία, εκεί που λέει "Ηχος/Μουσική", ή μπορείς να καταγράψεις από το μικρόφωνο πατώντας το εικονίδιο με το μικρόφωνο ακριβώς πάνω από την λωρίδα και αριστερά. Θα σου βγάλει "έναρξη αφήγησης" μετά "διακοπή" και θα σου εμφανίσει παράθυρο αποθήκευσης, πατάς "αποθήκευση" και πάει μόνο του στην λωρίδα.

Ωχ πολλά έγραψα! Ας το εκμεταλλευτούν και οι πιο αρχάριοι!!![/quote']

Μόλις είδα το post σου. Ωραίος και σωστός!

edit: Πώς μπορώ να επιλέξω τη χρονική στιγμή έναρξης του κλιπ και τη στιγμή της λήξης του και να το αποθηκεύσω σε ξεχωριστό αρχείο;

edit1: Βρήκα πως κάνω συνένωση κλιπ αλλά όταν ηχογραφώ από το μικρόφωνο μου δίνει χρόνο ηχογράφησης μόνο όσο ήταν ο χρόνος του πρώτου κλιπ και όχι του τελικού που προέκυψε από τη συνένωση. Πώς αντιμετωπίζεται αυτό; Α, και δε βρήκα ακόμα πώς να αποθηκεύσω το κλιπ με το δικό μου ήχο σε ένα ξεχωριστό αρχείο .avi!

Δημοσ.
edit: Πώς μπορώ να επιλέξω τη χρονική στιγμή έναρξης του κλιπ και τη στιγμή της λήξης του και να το αποθηκεύσω σε ξεχωριστό αρχείο;

edit1: Βρήκα πως κάνω συνένωση κλιπ αλλά όταν ηχογραφώ από το μικρόφωνο μου δίνει χρόνο ηχογράφησης μόνο όσο ήταν ο χρόνος του πρώτου κλιπ και όχι του τελικού που προέκυψε από τη συνένωση. Πώς αντιμετωπίζεται αυτό; Α' date=' και δε βρήκα ακόμα πώς να αποθηκεύσω το κλιπ με το δικό μου ήχο σε ένα ξεχωριστό αρχείο .avi![/quote']

Χρησιμοποιεί κάποιος Windows Movie Maker για να μου λύσει τις απορίες;

Δημοσ.
Χρησιμοποιεί κάποιος Windows Movie Maker για να μου λύσει τις απορίες;

Δεν κατάλαβα την πρώτη ερώτηση, σου δίνει πολλές επιλογές για να κόψεις και να ράψεις αρχεία(κόβεις με το δεύτερο από δεξια κουμπί κάτω από την οθόνη του player), αν ενοείς τον ήχο που προσθέτεις, μπορείς να τον σύρεις αριστερά ή δεξιά. Για τον χρόνο ηχογράφησης, γράφεις για το πρώτο αρχείο, μετά για το δεύτερο και στο τέλος που θα τα ενώσεις θα γίνει ένα. Όταν τα κάνεις όλα, πας στις εργασίες/τέλος ταινίας και πατάς αποθήκευση στον υπολογιστή μου, στο πρώτο παράθυρο βάζεις όνομα και πού να το αποθηκεύσει, στο δεύτερο πάτα "εμφάνιση περισσότερων επιλογών" /άλλες ρυθμίσεις και επέλεξε "βίντεο υψηλης ποιότητας μικρό" ή μεγάλο" ανάλογα τι αρχικό βίντεο έβαλες 320χ240 ή 640χ480 και μετά κλικ στο "επόμενο και περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δημοσ.

Αν έχεις δύο βιντεάκια και τα θέλεις χώρια απλά δεν τα βάζεις μαζί στην λωρίδα, αν πάλι κόψεις ένα σε δύο και τα θέλεις και τα δύο χώρια, βάζεις΄-κάνεις ότι θέλεις σε αυτά και πρωτού την αποθήκευση στον υπολογιστή μου, πας στην λωρίδα με δεξί κλικ Αποκοπή στο δεύτερο, αποθηκεύεις το πρώτο, ξαναγυρνάς στην λωρίδα κάνεις επικόλληση, σου εμφανίζει το δεύτερο, πατάς διαγραφή στο πρώτο και αποθηκεύεις το δεύτερο. Να θυμάσαι ότι αποθηκεύει ότι βλέπει στην λωρίδα. Παίξε λίγο με 1-2 μικρά βιντεα για να δεις ότι κάνει και άλλα πολλά το Movieeeeee

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...