Luxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δεν μπορω να κουνησω το παικτη ή να κανω οτιδηποτε. Ουτε με το πληκτρολογιο, ουτε με το χειριστηριο. Μολις το εγκατεστησα, αλλα τιποτα..
asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Σε ΧΡ πηγες να το παιξεις?? Λιγο χλωμο να σου παιξει απροβληματιστα απο την στιγμη που ηταν DOS παιχνιδι... Δοκιμασε να το βαλεις σε συμβατοτητα για 95 ή 98/Me αλλιως παιξε το μεσω VMWare και μια εγκατασταση Windows 98...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 what are you talking about asmilon? Το Nba live 2006 βγήκε...το 2006!
asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 ωχ ακυρο παιδια 1996 νομιζα εγω σορρυυυυ LOL νομιζω το πιο ακυρο ποστ μου
apaixtos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 an kai logika tha to ekanes apla na to anafero..otan epilegeis omades uparxei sto kendro ths othonhs ena keyboard.auto to pas pros thn kateuthinsi ths omadas pou tha pareis.an to klikareis epilegeis me ti tha thn xiristeis.
Luxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ναι το εκανα αυτο. παραξενο προβλημα και πολυ σπαστικο! Δε το απολαυσα ουτε για ενα δευτερολεπτο το παιχνιδι..
Luxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον με το πληκτρολογιο παιζει. εχω μια υποψια. εχω 2 χειριστηρια. ενα της microsoft και ενα της logic3. το δευτερο ειναι με αναλογικα οπως στο playstation. με αυτο της microsoft μπορω να παιζω fifa, ενω με το δευτερο οχι. με αυτο της Logic Μπορω να παιζω Pro evolution soccer, ενω με αυτο της microsoft Οχι. Υποπτευομαι πως γινεται να παιξω NBA LIVE 06 με αυτο της microsoft, αλλα το προβλημα ειναι οτι αλλαξα μητρικη και δεν υπαρχει η καταλληλη θυρα. Ισχυει αυτο που λεω; Αν ναι, να αγορασω καινουριο χειριστηριο microsoft, αν οχι, πειτε μου να ξερω να μη αγορασω τιποτα τζαμπα.. ( Απορω γιατι φτιαχνουν ετσι τα χειριστηρια.. Τοσο στραβαδια ειναι; )
Luxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον τωρα που το βλεπω, μπορω να αλλαξω τα κουμπια απο το χειριστηριο. Επισης μου βγαζει και το χειριστηριο για να το επιλεξω. Αλλα μετα μεσα στο παιχνιδι δεν μπορω να κανω τιποτα. Καμμια ιδεα; ( Εγω ασχολουμαι τωρα με το Nba Live 06, ενω σε 25 ημερες βγαινει το Nba Live 07. Ελεος, αλλα τεσπα. Δε μου το εδωσε τζαμπα ο θειος.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.