wert Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ωραίος !! Ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση.... Θα το δοκιμάσω σύντομα ελπίζω... Αν δεν βαριέμαι. Α εδώ που τα λέμε τώρα. Προχτές άνοιξα το κουτί να βάλω ένα δίσκο. Έχοντας ανοιχτό το πλαϊνό παρατήρησα ότι ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή δούλευε μόνο μόλις ανέβαινε λιγάκι ο επεξεργαστής. Δηλαδή τη στιγμή που άνοιγα κάποιο πρόγραμα και κάτι τέτοια. Βέβαια στο δωμάτιο δεν έχω θέρμανση οπότε καταλαβαίνετε τι κρύο είχα μαζέψει εγώ και άλλο τόσο ο υπολογιστής Άλλωστε και από τότε που ξεκίνησε το ποστ εδώ και τα λέγαμε που ήταν καλοκαίρι, πάνω από 35 άντε βία 40 σε καμιά βαριά δουλειά δεν πήγε......
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ωραίος !! Ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση.... Θα το δοκιμάσω σύντομα ελπίζω... Αν δεν βαριέμαι. Α εδώ που τα λέμε τώρα. Προχτές άνοιξα το κουτί να βάλω ένα δίσκο. Έχοντας ανοιχτό το πλαϊνό παρατήρησα ότι ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή δούλευε μόνο μόλις ανέβαινε λιγάκι ο επεξεργαστής. Δηλαδή τη στιγμή που άνοιγα κάποιο πρόγραμα και κάτι τέτοια. Βέβαια στο δωμάτιο δεν έχω θέρμανση οπότε καταλαβαίνετε τι κρύο είχα μαζέψει εγώ και άλλο τόσο ο υπολογιστής Άλλωστε και από τότε που ξεκίνησε το ποστ εδώ και τα λέγαμε που ήταν καλοκαίρι, πάνω από 35 άντε βία 40 σε καμιά βαριά δουλειά δεν πήγε...... Τα δοκίμασες τελικά τι εγινε ?:?:
bisnessman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Paidia, ki ego exo enan AMD X2 4200+ (s.Am2) alla den ksero na ta egatastiso kai fovamai min kano kamia zhmia... mipos mporeite na mopu peite analitika pos na egatastiso to dual core optimiser kai Dual Core Processor Driver xoris na kano , pithana kamia vlavi ??(davasa prin ta katevaso na kano buck' upp tin reg. pt kapos anisixisa)
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Τα δοκίμασες τελικά τι εγινε ?:?: Ευχαριστήθηκα μπλέ οθόνες. :razz: Ααααα !!!!!!!!!!!!! χόρτασα και δεν θέλω άλλο. Με Ελληνικά xp είμαι όμως. Μάλλον για αυτό . Το απενεργοποίησα όμως από το start up και τώρα τελευτέα δύο τρείς μέρες δεν είχα μπλό οθόνες. Αν και δεν θα σας φωτίσω και απόλυτα γιατί εκείνον τον υπολογιστή δεν το ανοίγω καθημερινά. Έχω κάνα δύο μέρες τώρα να τον ανοίξω. Δεν είμαι σίγουρος λοιπόν αν ήταν από αυτό οι μπλέ οθόνες αν και ένας φίλος μας παραπίσω το είπε και μάλλον είναι γεγονός γιατί μετά την απενεργοποίηση στο start up που έκανα τον άνοιξα 5-6 φορές χωρίς πρόβλημα ενώ πρώτα πάντα έτρωγα στη μάπα κάνα δύο μπλέ και πηγαίναμε στο παρασύνθημα.
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Paidia, ki ego exo enan AMD X2 4200+ (s.Am2) alla den ksero na ta egatastiso kai fovamai min kano kamia zhmia... mipos mporeite na mopu peite analitika pos na egatastiso to dual core optimiser kai Dual Core Processor Driver xoris na kano , pithana kamia vlavi ??(davasa prin ta katevaso na kano buck' upp tin reg. pt kapos anisixisa) Κάποτε πρέπει να αρχίσεις και εσύ τα πειράματα :-P Τι περιμένεις; να πάρεις σύνταξη; Για να χαλάσει κάτι δεν νομίζω. Εδω του έχουμε πετάξει τα μάτια έξω και δεν παίρνει χαμπάρι. Απο κάνα δύο προγραμματάκια κάνεις έτσι; :idea:
ANEMOS-V Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 emena mou "ekatse'' kanonika.. exo omos English WIN-XP isos giayto den exo provlima..
bisnessman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ok paidia, to evala (pira to "risko" na to egatastiso ) alla den ida kamia diafora , tespa "telos kala ola kala" pou lene!
rasel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Έχω athlon 3800 x2 και xp sp2 ελληνικά. Μετά την εγκατάσταση του hotfix το ποντίκι τα βλέπει όλα διπλά, δηλ. ένα κλικ τις περισσότερες φορές μετράει για δύο. Απεγκατέστησα το hotfix αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μηπώς έχετε καμιά ιδέα πως διορθώνεται;
SCidER Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Έχω athlon 3800 x2 και xp sp2 ελληνικά. Μετά την εγκατάσταση του hotfix το ποντίκι τα βλέπει όλα διπλά, δηλ. ένα κλικ τις περισσότερες φορές μετράει για δύο. Απεγκατέστησα το hotfix αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μηπώς έχετε καμιά ιδέα πως διορθώνεται; αυτο ειναι περιεργο... τσεκαρε μια στο control panel > mouse και στο πρωτο tab (buttons) και τσεκαρε το click speed η μηπως εχεισ ενεργοποιησει κατα λαθος καποιο απο τα tools των windows.. δοκιμασε και πες μας :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.