SCidER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 alloi vlepun diafores kai alloi de vlepoun tpt tromero.. de ksero pu ofilete afto... ego pantos pu eixa kati psilokolimata se games kai efarmoges, den ta exw pia...
wert Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Βλέπω ότι οι δύο επεξεργαστές δουλεύουν σχεδόν μαζί όταν κάνω μια εργασία από 50% ο καθένας στην εργασία περίπου. Η παρκάτω εικόνα είναι καθώς έκανα rip ένα CD μουσικό σε mp3 Έτσι πρέπει να είναι; έτσι είναι και σε εσάς; ή έχω κάτι λάθος; Κατά τα άλλα πάμε μια χαρά
ANEMOS-V Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Βλέπω ότι οι δύο επεξεργαστές δουλεύουν σχεδόν μαζί όταν κάνω μια εργασία από 50% ο καθένας στην εργασία περίπου. Η παρκάτω εικόνα είναι καθώς έκανα rip ένα CD μουσικό σε mp3 Έτσι πρέπει να είναι; έτσι είναι και σε εσάς; ή έχω κάτι λάθος; Κατά τα άλλα πάμε μια χαρά ne etsi eine kai mena.. Wert.. tora gia to posous porous katanalonei kai se mena se cd-rip den eime sigouros.. pantos spania anevenei pano apo 50% use kai se UNRAR kai se scan antivirus.. genika exei yperarketous eleytherous porous.. na fantasteis evala kai to Spybot - Search & Destroy & Ad-Aware SE Personal na scanaroun taytoxrona.. mazi anoixta emule & bitlordtorrent kai avast on acseess kai xrisimopiouse to 35-50 % . to shearch ton XP evala na psaxnei ena arxeio.. xrisimopiouse to 8% !! eno me ta paliotera cpu mou eftane kai to 100 %!
SCidER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 kalimera.. gia opion exei vali to fix as paei : START > RUN > msconfig > startup kai borei na ksetsekarei to adm_dc_opt.exe file pu tha vrei ekei.. epsaksa kai vrika oti den xreiazete na trexei sto background apla apenergopiiste to .. ama tixon deite kapio provlima to ksanaenergopoieite ..
ANEMOS-V Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 @Αnemos ποιον Χ2 εχεις? exo ton 4400 X2 kai 1 gb dual ram
jkont Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα πάντως που έβαλα τον X2 4400 μου δουλέψανε όλα άψογα εξαρχής .Έδειξε δύο επεξεργαστές στη διαχείρηση συσκευών , το affinity εντάξει από μόνο του κλπ. Έκανα όμως τη βλακεία να περάσω το Dual Core Optimizer το οποίο μου μπλόκαρε το σύστημα . Με το που έμπαινα στα Windows έβγαζε μπλε οθόνη με κινέζικα και μετά έκανε επανεκκίνηση . Αναγκάστηκα να το απεγκαταστήσω σε safe mode και να κάνω επαναφορά συστήματος για να ξαναγίνουν όλα κανονικά.
SCidER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα πάντως που έβαλα τον X2 4400 μου δουλέψανε όλα άψογα εξαρχής .Έδειξε δύο επεξεργαστές στη διαχείρηση συσκευών ' date=' το affinity εντάξει από μόνο του κλπ. Έκανα όμως τη βλακεία να περάσω το Dual Core Optimizer το οποίο μου μπλόκαρε το σύστημα . Με το που έμπαινα στα Windows έβγαζε μπλε οθόνη με κινέζικα και μετά έκανε επανεκκίνηση . Αναγκάστηκα να το απεγκαταστήσω σε safe mode και να κάνω επαναφορά συστήματος για να ξαναγίνουν όλα κανονικά.[/quote'] apoti exo akousei ipirxe ena mikro provlima me tin eliniki ekdosi ton windows .. esi ti ekdosi eixes?
jkont Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 apoti exo akousei ipirxe ena mikro provlima me tin eliniki ekdosi ton windows .. esi ti ekdosi eixes? Ελληνικά XP.
tzoni007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ελληνικά XP. e oriste malon giayto efages to kolima me tis ble othones... :-?
jkont Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 e oriste malon giayto efages to kolima me tis ble othones... :-? Το ξέρω ρε φίλε . Απλά απαντούσα στον προηγούμενο.
wert Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ Ελληνικά έχω και μάλλον και πολλοί άλλοι που ψάχναμε το Ελληνικό hotfix. Μπλέ οθόνη ευτηχός ακόμα δεν έχω δει.
tzoni007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 opioi borun as kanun kai kana test me kana 3dmark na dume epidoseis kai gia na sigrinume sto mellon...
ANEMOS-V Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 paidia.. exei bgei new optimizer gia tous AMDX2 (Release DateNovember 2006) apo ti thymame eixame kati..kalokairino optimizer..? ego to evala..to exei dokimasei kaneis allos? http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Thanks για την πληροφόρηση. Θα το κατεβάσω και θα το δοκιμάσω, μπας και δουλέψει σωστά. Η προηγούμενη έκδοση του optimizer για κάποιο ανεξήγητο λόγο προκαλούσε restart στα windows αμέσως μόλις ολοκλήρωναν τη φόρτωσή τους. (και μου είχε πάρει ώρες να βρω τι στο διάολο έφταιγε...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.