nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τη symantec θα επρεπε να τη μηνυσουν για τον τροπο που ασελγει πανω στο registry Δε λες τίποτα.........Γι'αυτό κι εγώ το "σούταρα" πριν πολύ καιρό το Norton Antivirus και ησύχασα....Το μόνο(εκτός του Norton Ghost)που με είχε αφήσει ευχαριστημένο από τα προϊόντα της εν λόγω εταιρίας ήταν το Symantec Antivirus Corporate Edition.Αλλά και πάλι μου έκανε κάποια στιγμή ψιλοπροβλήματα,οπότε τελικά έβαλα NOD32 και τώρα είμαι οκ.
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Φίλε seller όλα οκ?το διόρθωσες το πρόβλημα με το Norton?
Sellers Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Όχι φίλε Νώντα... Να σε πω... Αν κάνω τελικά το restore θα χαθούν και τα τραγούδια, και τα προγράματα που κατέβασα ως εκείνη την ημέρα που θα το πω να πάει?
x_vagos_x Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ego ti tha ekana stin thesi sou : tha evriska ta stoixeis gia to hardware... tha katevaza drivers se ena dvd...i cd tha ekana format me 2 partitions... An kai afto den tha voithouse se kati afou oi drivers den se rotane pou thes na apothikeftoun... kai meta ghost to partition
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Όχι φίλε Νώντα... Να σε πω... Αν κάνω τελικά το restore θα χαθούν και τα τραγούδια, και τα προγράματα που κατέβασα ως εκείνη την ημέρα που θα το πω να πάει? Νομίζω πως ναι,οπότε καλό θα είναι να κρατήσεις σε DVD ή σε κάποιο εξωτερικό δίσκο,αν έχεις,τα τραγούδια σου.Και λέω "νομίζω",γιατί μια φορά που έκανα επαναφορά μερικά δεδομένα που είχα χάθηκαν,αλλά κάποια άλλα παρέμειναν...Άν πάντως τα τραγούδια τα έχεις σε ξεχωριστό partition από τα windows δε νομίζω να χαθούν .Εσύ για να είσαι σίγουρος κάνε αυτό που σου είπα,οκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.