Προς το περιεχόμενο

Νέα σύνδεση τηλεφώνου

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πόσο πρέπει να πληρώσω για να μου ενεργοποιήσουν γραμμή pstn στον ΟΤΕ και πόσο χρόνο χρειάζεται;Ακόμα πόσο κοστίζουν τα πάγια 2 μηνών;Ευχαριστώ...

Δημοσ.
PSTN γραμμή καινούργια δε δίνει ο ΟΤΕ. Μονο ISDN για να βγάζει και 1 ευρώ από το πάγιο.

ti? diladi an thelw na balw mia deuteri grami sto spiti mou prepei na einai ISDN?

den nomizw

Δημοσ.
PSTN γραμμή καινούργια δε δίνει ο ΟΤΕ. Μονο ISDN για να βγάζει και 1 ευρώ από το πάγιο.

Πριν 3 μήνες έβαλα... και δεν μου πρότειναν καν ISDN, μιας και τους είπα απλή PSTN. Ενεργοποίηση σε 10 μέρες.

Δημοσ.

Εξαρταται απο την περιοχη που εισαι ο χρονος ενεργοποιησης...Οταν κανεις την αιτηση δε πληρωνεις κατι...Στον πρωτο λογαριασμο πληρωνεις τα παγια 4 μηνων ουσιαστικα (τους 2 που περασαν και τους 2 επομενους). Η ενεργοποιηση αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 30€.

Δημοσ.
Πριν 3 μήνες έβαλα... και δεν μου πρότειναν καν ISDN, μιας και τους είπα απλή PSTN. Ενεργοποίηση σε 10 μέρες.

Είχες ήδη PSTN ή μετεφερες παλιά γραμμή σου.

Δημοσ.
Είχες ήδη PSTN ή μετεφερες παλιά γραμμή σου.

Έκανα αίτηση για νέα σύνδεση. Το μόνο που είχα ήταν τα χάλκινα καλώδια από το KV μέχρι το διαμέρισμα.

Δημοσ.
ti? diladi an thelw na balw mia deuteri grami sto spiti mou prepei na einai ISDN?

den nomizw

Αν είδες στο ποιο πάνω link λέει ότι

Νέα τηλεφωνική σύνδεση!!

στον ίδιο χώρο που λειτουργεί

η παλιά σας;

ΤΩΡΑ χωρίς τέλος σύνδεσης !

Δημοσ.

egw ebala defterh syndesh sto diamerisma mou (sto onoma mou htan mono h defterh) k de plirwsa tpt.. ta pagia gia dyo mhnes einai 24.80+19% an den kanw lathos.. ekana aithsh mesw tou site k se 3 meres irthan spiti mou oi texnikoi k mou energopiisan th grammh..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω και εγώ να κάνω μια νέα σύνδεση για γραφείο και μάλλον σκέφτομαι για ISDN. Πόσα νούμερα μου δίνουν το ελάχιστο με αυτή και ξέρει κάποιος αν τα τηλέφωνα είναι doublex(δλδ σηκώνουν και οι 2 το ακουστικό και μιλάνε ταυτόχρονα;).

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος για αυτο;

Πριν απο 1 μηνα εβαλα καινουρια γραμμη pstn, σε καινουριο σπιτι. Ενεργοποιηθηκε σε 10 μερες περιπου.

Δημοσ.
Θέλω και εγώ να κάνω μια νέα σύνδεση για γραφείο και μάλλον σκέφτομαι για ISDN. Πόσα νούμερα μου δίνουν το ελάχιστο με αυτή και ξέρει κάποιος αν τα τηλέφωνα είναι doublex(δλδ σηκώνουν και οι 2 το ακουστικό και μιλάνε ταυτόχρονα;).

Με την ISDN σου δίνουν αρχικά ένα μονο αριθμό, τον λεγόμενο κεφαλικό αριθμό. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και βοηθητικούς, τα MSN. Μπορείς να βάλεις μεχρι 8 MSN αν θυμάμαι καλά, αλλά θα μπορείς να κάνεις ανα πάσα στιγμή μέχρι 2 κλήσεις από διαφορετικούς αριθμούς. Όταν μιλάνε 2 αριθμοί οι υπόλοιποι θα είναι εκτός, λόγω του οτι η ISDN έχει 2 κανάλια επικοινωνίας. Το duplex δε γνωρίζω ακριβώς τι είναι, αλλά αν εννοείς αν μπορούν 2 άτομα να σηκώνουν το ακουστικό και να μιλάνε με τον ίδιο συνομιλητή, γίνεται. Ελπίζω να σε διαφώτισα. Αν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνιση εδώ είμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...