konkouts Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Επειδή δε γνωρίζω το θέμα πολύ καλά θα ήθελα τή γνώμη σας για το εξής: Θέλω να συνδεθώ στο ασύρματο δίκτυο του Δήμου μου. Η απόσταση της κεραίας από το σπίτι μου είναι 1χλμ, με καθαρή οπτική επαφή. Επειδή θέλω να το κόστος να είναι μικρό κατέληξα στην εξής λύση: -κεραία ANT24-1600 14dbi -καλώδιο dlink ANT24-CB09N 9μέτρα Χ 2 -ασύρματο εσωτερική κάρτα δικτύου δηλαδή θέλω να συνδέσω την κάρτα δικτύου απ' ευθείας με την κεραία για να γλιτώσω την εγκατάσταση access point στην κεραία. Τι απώλειες θα έχω; Μήπως λείπει κάτι από τα παραπάνω; Ευχαριστώ.
elkos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 9μέτρα Χ 2 παρακαλώ? 18μέτρα καλώδιο? δεν το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά όπως και να έχει θα έχεις τρελές απώλειες!
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 1. Για ποιό δήμο μιλάμε ? 2. Σε τι προτώκολλο παίζει το AP που θέλεις να συνδεθείς ? 3. Τι εννοείς "καλώδιο dlink ANT24-CB09N 9μέτρα X 2"
elkos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 γεία σου DrLo πανταχού παρόντα! φίλε konkouts τσέκαρε πρώτα άν υπάρχει κανένα ανοιχτό μητροπολιτικό δίκτυο στο δήμο σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.