PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 γεια σας.προσφατα πηρα ενα καινουριο pc με τα ακολουθα χαρακτηριστικα.intel core2quad q6600 ,asrockp45ts,ram crucial 1066 2giga.η θερμοκρασια ειναι 37 βαθμους σε idle και 44 σε full load με stock ψυκτρα.ειναι υψηλεs;με παιρνει για λιγο overclocking και ποσο;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Σιγουρα δεν ειναι το καταλληλο μερος εδω για να ρωτησεις..
MrSeanKon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Oπως ειπε κι ο Georgeman δεν ειναι το καταλληλο thread για να ρωτησεις κατι τετοιο. Κι ειδικα σε ατομο οπως εγω που ειμαι AMDας. Παντως δεν ειναι κι ασχημες οι επιδοσεις της ψυκτρας σου οποτε μπορεις να τον ανεβασεις (χονδρικα) καπου 500 MHz. O SotosLg με καλυψε στην ερωτηση που εκανε ο CHICK MAGNET. Τωρα σχετικα με το μελλον των προγραμματων η Guidemania 1.2 εχει καμποσο παλιο υλικο το οποιο θα αφαιρεθει καποια στιγμη αλλα δεν ξερω το ποτε γιατι αφενος ειναι επιπονο αφετερου οπως φαινεται κι απο τον ρυθμο που ποσταρω (το προηγουμενο post μου ηταν πριν 9 μηνες) δεν ειμαι τακτικος προφανως (προσωπικες ασχολιες). Οσο για τους AMD estimators παρολο που ειναι για μονοπυρηνους επεξεργαστες δοκιμαζοντας τους το καλοκαιρι σε εναν διπυρηνο αλλα και στον τετραπυρηνο που εχω τωρα προεβλεψαν σχετικα καλα τις τελικες συχνοτητες. Συνεπως υπομονη μεχρι να βγουν οι επομενες εκδοσεις.
HellasVagabond Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Το οτι εισαι AMDακιας ειναι κρατικο αδικημα τιμωρουμενο με την θανατικη ποινη, το ξερεις αυτο ετσι ?
mihalakis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 HellasVagabond είπε: Το οτι εισαι AMDακιας ειναι κρατικο αδικημα τιμωρουμενο με την θανατικη ποινη, το ξερεις αυτο ετσι ? όχι ρε συ, καλοί άνθρωποι είμαστε....υπάρχουμε για να αγοράζετε οι ιντελακηδες φτηνότερα τους επεξεργαστές σας... Παρεπιπτόντως ένα μεγάλο μπράβο στον sotos που μετά από 2 μήνες απάντησε στον chick magnet.
MrSeanKon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Βρε Hellas ΓΚΡ ασε με γιατι κολλαει η Πρεφα και θα σπασω το μηχανημα..... Η θανατικη ποινη δεν ισχυει πλεον στη δημοκρατικη χωρα μας. Οντως ο Σωτος (ενας παλιος φιλος) με αντικατεστησε! Τεσπα μια και το θιξατε το θεμα η Βιβλος εχει καποιους παραπανισιους εκτιμητες για τους AMD. Αλλα υπαρχει κι ο General CPU speed estimator που κανει για ολους βεβαια δε θα ειναι και τοσο ακριβης παντοτε. Ας το αναφερω κι εδω αυτο: Στηστε προγραμμα παρατηρησης του throttling οι Intelαδες οταν τσιτωνετε τα πισια σας! Throttle Watch π.χ. (Googlαρετε να μην τα δινω ολα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.