AGNUSDeI Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Efxaristo file...!!! Einai omos mono gia AMD...???
MrSeanKon Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Κυρίως ναι διότι είμαι κατεξοχήν AMDας αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και διάφορα άλλα προγράμματα που είναι για κάθε σύστημα π.χ. βελτιστοποίηση των timings της μνήμης, το PSU estimator που ήθελε ο Georgeman, τα watts κάθε επεξεργαστή όπως και να κάνεις γραφικές παραστάσεις, κάψιμο του επεξεργαστή (AMD & Intel) και των μνημών. Το πακέτο είναι μεγάλο και νομίζω ότι όλο και κάτι ενδιαφέρον θα βρείτε. Μην ξεχάσετε το Framework v2.0 -----------> link ---------------> 1o post.
AGNUSDeI Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Entaksi... ego vevea eimai INTELakias... Alla molis boreso kai to katevaso(tora den boro, kai den ksero giati) tha to ekserevniso.. Pantos sinxaritiria... gia tin doulia sou...!!! Epitelous kai enas ellinas...!!! Efxaristo kai pali kai kali sinexia... ante kai me INTEL ipostiriksi sto melon ~
MrSeanKon Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Entaksi... ego vevea eimai INTELakias...OK κανένα πρόβλημα δε θα χωρίσουμε εδώ μέσα τίποτα ψημμένη άμμος είναι κι οι δύο (AMD & Intel) οπότε το θεωρώ κοτσάνα να τσακωνόμαστε για κάποιες εταιρείες που θυσαυρίζουν. Pantos sinxaritiria... gia tin doulia sou...!!! Θενξ! Epitelous kai enas ellinas...!!! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο....... Efxaristo kai pali kai kali sinexia...Όσο μπορώ θα το ενημερώνω είναι ήδη 3.5 χρόνια σκληρής δουλειάς.Ξεκίνησε από το απαρχαιωμένο MSDOS όπως τα λέω στην πρώτη σελίδα και σταδιακά εξελίχθηκε. ante kai me INTEL ipostiriksi sto melon ~Έχω μια υποτηπώδη Intel database που μπορείς να τη μελετήσεις.Ασχέτως αν είναι παλαιά τα δείγματα υπολόγισε τους εκθέτες υπερχρονισμού (το n). Δε με αφήνουν οι προσωπικές υποχρεώσεις πλέον να κάνω αγορά κάποιων Intel συστημάτων και να βελτιώσω τους αντίστοιχους εκτιμητές. Θα δω τι θα κάνω στο μέλλον γερός να είμαι προτίστως κι όλα θα στρώσουν. Αλλά αν ας πούμε έχεις δύο ζευγάρια ---> βάζεις το General CPU speed estimator και παίζεις παιχνίδι. Mία παρατήρηση με αφορμή τα λεγόμενα των AGNUSDeI, fg9000 (διότι μου έριξε χοντρό κράξιμο ο gizmo στην prive των Aoaforums). Το link της υπογραφής μου σας οδηγεί σε ένα φάκελο όπου εκεί θα διαλέξετε τα προγράμματα ή τις ενημερώσεις που είναι διαθέσιμα κάθε φορά. Δεν κατεβάζετε κατευθείαν τα προγράμματα από το link της υπογραφής μου :wink: Kλικάρετε στο "Click Here For Download Info" και μετά σας οδηγεί σε νέα σελίδα και κατεβάζετε το εκάστοτε αρχείο.
MrSeanKon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ένας ακόμη χρήστης παραπονέθηκε ότι δε μπορεί να κατεβάσει τη Βίβλο από τα Aoaforums. Για το λόγο αυτό υπάρχει και hosting για τη Βίβλο μέσω των PCApex δείτε εδώ πληροφορίες Πριν μερικά δευτερόλεπτα ανέβασα στα Aoaforums το απαραίτητο αρχείο για να βλέπετε ελληνικά στη Βίβλο. Καλά βρε αφιλότιμοι ΓΚΡ μέχρι τώρα κανένας δε βρέθηκε να κάνει τη μετάφραση? :evil: ΓΚΡ τέσπα καλή σας όρεξη και θα έχετε το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα για υπερχρονιστές στην ελληνική γλώσσα. Δείξτε το ανάλογο ζήλο.
alexandrosss Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ελπιζουμε να επεκταθει καποτε το προγραμμα και σε Intel πλατφορμες αν κι ο General CPU speed estimator βοηθαει αρκετα. Αλλα μια περαιτερω βοηθεια θα ηταν προτιμοτερη. Εξαλλου αξιζει να το χρησιμοποιειτε ειναι το μοναδικο ελληνικο (και πρωτο φυσικα) προγραμμα για overclockers
MrSeanKon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 E μια εικόνα είναι περισσότερες από χίλιες λέξεις. Ελληνικούλια! Γιούπι! Σάστισε το κορίτσι!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Sean ανανεωσε λιγο την υπογρφη σου και επισης διαφωτισε μας λιγο για το που παμε και ποια στοιχεια κατεβαζουμε γιατι εγω μπερδευτηκα με ολα αυτα τα πατσιζ κτλ.... Γιατι δεν τα ενσωματωνεις σε μια εκδοση ολα να μην ψαχνομεθα?
MrSeanKon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Sean ανανεωσε λιγο την υπογρφη σου Γιατί τι έχει?Δείχνει το link με τις τρέχουσες εκδόσεις. επισης διαφωτισε μας λιγο για το που παμε και ποια στοιχεια κατεβαζουμεΤο κάθε patch (αρχείο μπαλώματος ή έστω πείτε το ενημέρωση) ΕΙΝΑΙ διαφορετικό.Άλλα *.exe, *.dlls ενημερώνει το ένα κι άλλα το άλλο. Συνεπώς κάποιος που δεν ενδιαφέρεται τότε δεν τα κατεβάζει αλλά προτείνω να τα έχετε διότι διορθώνονται κάμποσα λάθη την κάθε φορά. Ο κώδικας ήδη έχει ξεπεράσει τις 200.000 γραμμές οπότε είναι επίπονο η διαδικασία συντήρησης του. Αλλά για να μη σας ζαλίζω όπως λες θα ρίξω ένα 1 υ2υ στο gizmo να τα κάνει όλα τα patches ένα. Γιατι δεν τα ενσωματωνεις σε μια εκδοση ολα να μην ψαχνομεθα?Δεκτόν και για το λόγο αυτό δε θα ξαναβγάλω νεώτερο patch μέχρι να βγει η τελική έκδοση 1.53.
alexandrosss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Απο οτι βλεπω δημιουργηθηκε ενας εξτρα φακελος για να ανεβαινουν οι ενημερωσεις. Αλλα μια και το προγραμμα hostαρεται κι απο αλλα sites (PCApex & TechPowerUp) θα πηγαινουμε κι εκει για να ψαχνουμε για patches κλπ????
MrSeanKon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Όχι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο αλλού. Παρεπιπτόντως και το Insomnia hostάρει τη Βίβλο αλλά για οτιδήποτε ενημερώσεις, μπαλώματα (patches) κλπ, κλπ θα πρέπει να επισκεπτόσαστε τα Aoaforums.
MrSeanKon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Kαλή ερώτηση αλλά κοιτώντας στο Google λιγάκι δεν είδα να κυκλοφορεί κάτι ανάλογο. Τώρα εδώ που τα λέμε οι μητρικές δεν έχουν (έως του παρόντος) τίποτε πρόσθετους αισθητήρες όπου να δείχνουν θερμοκρασίες των κομματιών της μνήμης μέσω BIOS. Επομένως υποθέτω να μην υπάρχει κάτι σαν αυτό που αναζητάς. Άρα θα καταφύγεις σε μια λύση να αγοράσεις κάποιο αισθητήρα και να τον προσαρμόσεις πάνω στα τσιπάκια όμως δε νομίζω ότι αξίζει διότι παρόλο που δεν το έχω ψάξει εκτεταμένα οι μνήμες δε χάνουν MSF τόσο εύκολα αν μεταβληθεί η θερμοκρασία.
CHICK MAGNET Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΑ@@ΚΙΑ OVERCKLOCING ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ
CHICK MAGNET Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ΕΩ ΜΙΑ GIGABYTE MOTHERBOARD GA-N650SLI-DS4L
SotosLg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καθε φορα που το παρακανεις στο BIOS και δεν ξεκιναει το μηχανακι δηλαδη δεν κανει POST τοτε θα πρεπει να το καθαριζεις. Αυτο γινεται με διαφορους τροπους τους οποιους θα τους βρεις στη Guidemania.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.