MrSeanKon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Το πρόγραμμα ως γνωστόν υποστηρίζει εκτός της Αγγλικής (που είναι κι η προεπιλεγμένη γλώσσα) κάμποσες ακόμη συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής (LOL αυτό μας έλειπε). Για να βλέπετε τα ελληνικά μηνύματα της αρεσκείας σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιγράφονται στο ανάλογο HTML αρχείο βοηθείας (Translation λέγεται). Θα πρέπει ακόμη: Να επισκέπτεστε τα Aoaforums διότι δεν είναι της αρεσκείας μου να βγάζω τη ντουντούκα και να λέω "Ακούσατε, ακούσατε, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι τα μακαρόνια να είναι MISKO" LOL.... Μια και το πρόγραμμα hostaρεται από τα Aoaforums εκεί θα υπάρχουν τα διάφορα μπαλώματα (διορθωτικά αρχεία/patches εις την Αγγλικήν) αλλά κι οι ενημερώσεις των αρχείων μετάφρασης που αναφέρουν τις αλλαγές από την προηγούμενη έκδοση η οποία έχει μια ημερομηνία προς βοήθειά σας. Ένας νέος χρήστης της OcBible αλλά και κάποιος που θα κάνει για πρώτη φορά μετάφραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ να νοιάζεται για αυτό απλά θα κατεβάσει την εκάστοτε διαθέσιμη έκδοση και δατς ολ. Αν όμως δεν συντρέχει κάποιος από τους λόγους αυτούς τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χάσει τη μπάλα ψάχνοντας ψύλλους και κοριούς στα άχυρα. Μπορεί το ύφος των γραφόμενων να είναι κάπως διασκεδαστικό αυτό όμως το κάνω για να χαλαρώσει κάπως το thread το οποίο είναι σε κάποια σημεία βαρετό για τον αρχάριο ειδικά αναγνώστη δε σημαίνει όμως ότι θα συνεχίζω να μιλάω έτσι. Από την άλλη μεριά (δεν είμαι δάσκαλος στο επάγγελμα) θαρρώ ότι είναι αποδοτικότερο να λες και κανένα αστειάκι αραιά και που αλλιώς το μάθημα πάει στο βρόντο. Για να συνεχίσουμε (αρκετά το φιλοψοφήσαμε LOL) το αρχείο μετάφρασης της έκδοσης 1.50 περιγράφει τις αλλαγές που έγιναν από την έκδοση 1.49 ---> 1.50. Το αρχείο μετάφρασης της 1.49 αναφέρει τις αλλαγές από την έκδοση 1.48 ---> 1.49 κι ούτω καθεξής. Άρα αν κάποιος που μεταφράζει κατεβάσει την 1.48 και μετά την 1.50 θα πρέπει να κατεβάσει και την 1.49 για να δει τις αλλαγές από την 1.48 ---> 1.49 και να συγκρίνει 1.49 ---> 1.50 αλλά αυτό είναι κάπως χρονοβόρο και πόσο μάλλον κοτσάνα... Όμως η έκδοση 1.50 είχε μπόλικα patches και σε κάποια από αυτά μπήκαν πρόσθετα μηνύματα άρα το αρχείο μετάφρασης της 1.50 δε θα έχει ως ακόλουθο το διάδοχο που θα είναι η 1.51 επομένως χαιρέτα μας τον πλάτανο...... Φυσικά τα αναφέρω και στο αρχείο βοηθείας δυστυχώς η εμπειρία μου λέει ότι δεν τα διαβάζουν αρκετοί προσεκτικά ενώ μερικοί δεν τα κοιτάνε καθόλου με αποτέλεσμα όχι μόνο να έχουν απορίες αλλά και να ταλαιπωρούνται ασκόπως. Επίσης θα ήθελα να σας το επαναλάβω κι εδώ ότι καλό είναι να μελετάτε και τα threads του εξωτερικού αφενός γιατί η Βίβλος είναι αρκετά μεγάλη, αφετέρου διότι δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι ποστάροντας το ίδιο υλικό. Συνεχίζοντας σας δείχνω κάτι ψιλά απο τα 3D γραφικά. Εδώ το ποσοστιαίο διάγραμμα: και παίζοντας με τις ρυθμίσεις: που μας επιτρέπει να υπολογίσουμε μερικές ενδιάμεσες τιμές με καλύτερη ακρίβεια.
MrSeanKon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Aς παίξουμε λίγο ακόμη με τις ρυθμίσεις των γραφικών: Oι εικόνες ανεβάζονται στο Pathfinder αν δεν εμφανίζονται δοκιμάστε ανανέωση της σελίδας δεν ευθύνομαι εγώ
giorgos th. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Να κανω μια ερωτηση ή μαλλον μια παρατηρηση; Στην τριτη εικονα βλεπω μεγαλυτερα τα σημεια. Εχεις αλλαξει καποιες ρυθμισεις ή κανω λαθος;
MrSeanKon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Να κανω μια ερωτηση ή μαλλον μια παρατηρηση; Πολύ ευχαρίστως!Θαρρώ ότι δεν τα εξηγώ όλα άνθρωπος είμαι κι όχι κάποια μηχανή συνεπώς όλο και κάτι θα είναι ασαφές ή θα έχω ξεχάσει. Στην τριτη εικονα βλεπω μεγαλυτερα τα σημεια. Ορθώς!Για να φαίνονται καλύτερα λόγω των γραμμών των πλαισίων. Εχεις αλλαξει καποιες ρυθμισεις ή κανω λαθος;Ναι έγινε αύξηση του μεγέθους των σημείων.Αυτό το κάνεις μέσω των ρυθμίσεων που σου επιτρέπει το πρόγραμμα πατώντας το αντίστοιχο κουμπί. Έχω δώσει ένα σωρό παραδείγματα στα ξένα forums οπότε μπορείς να τα μελετήσεις εκεί. Αν όμως έχεις κάποιες απορίες επ' αυτών ενημέρωσέ με να ανεβάσω νέες εικόνες.
MrSeanKon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Πολύ ευχαρίστως αλλά τι ακριβώς θα ήθελες? Επειδή έλαβα κι ένα υ2υ με παρόμοιες απορίες. Καταρχάς η OcBible έχει πολλά και διάφορα προγράμματα μέσα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να τα χρησιμοποιήσεις όλα σκέψου ότι κι εγώ που το έχω φτιάξει κι εννοείται ότι το ξέρω με κλειστά μάτια ΔΕΝ χρησιμοποιώ όλα τα προγράμματα. Απλά κατά διαστήματα παίζω με το ένα μετά με το άλλο κλπ κλπ.... Τώρα το επίπεδο των γνώσεων που απαιτούνται εντάξει ποικίλλει. Για παράδειγμα κάποια προγράμματα θέλουν λίγα μαθηματικά (Αριθμητική Ανάλυση) αλλά για να σας φύγει κι η απορία δεν έχω σπουδάσει Μαθηματικός κι ούτε πήρα κάποιο διδακτορικό τίτλο. Επομένως ειδικά οι αρχάριοι θα πρέπει να κατεβάσουν τη Guidemania διότι πολλά και διάφορα για το o/c (κι όχι μόνο) αναφέρονται εκεί. Η τρέχουσα έκδοση της Guidemania χρειάζεται το Framework v2.0 για να τρέξει και στις περισσότερες περιπτώσεις θα τρέξει κι η OcBible κανονικά άσχετα αν η τρέχουσα έκδοσή της έχει μεταγλωττιστεί με την παλαιότερη 1.1 Ο System Reporter θα κρεμάσει αν έχετε το 2.0 μόνο θα το μοντάρουμε στην επόμενη έκδοση
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Στο PSU estimator, πρεπει να συμπληρωθουν οι νεας γενιας καρτες (8800), καθως και οι λιγο παλαιοτερες (Χ1900/Χ1800/7900/7800). Ετσι θα γινει πολυ χρησιμο tool, και θα το προτεινουμε στον καθενα που ρωταει αμα φτανει ή οχι το PSU του.
MrSeanKon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Στο PSU estimator, πρεπει να συμπληρωθουν οι νεας γενιας καρτεςTo έχω υπόψιν και μην ανησυχείς.Απλά έχω κάποιες προτεραιότητες (γραφικά κλπ) στην τελική θα ανακοινωθεί ένα update file ώστε να κάνετε παιχνίδι διότι η έκδοση 1.52 θα πάρει καιρό μέχρι να ανακοινωθεί. Με δουλευεις τωρα ? Ουτε ενα αστειο δεν μπορω να σου κανω?ΓΚΡ το thread δεν προορίζεται για πάρλα κι αστεία.Δεν είμαι κάποιο στριμμένο άτομο αλλά έχουμε άλλο σκοπό εδώ. Μπορείς να σπαμμάρεις σε άλλα threads μου ευχαρίστως όπως εδώ
MrSeanKon Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Πριν λίγο ανέβασα στα Aoaforums (αλλά δεν είναι ορατό ακόμη επισκευθείτε το link αργότερα ΓΚΡ κάποια @@ρια έχει κάνει ο gizmo) την τελευταία ενημέρωση της OcBible v1.51 που έχει νεώτερη έκδοση και για τον PSU Estimator που ζήτησε ο Georgeman. Επίσης έχει και νεώτερη έκδοση του System Reporter (μην κατεβάζετε την 1.8 πλέον). Κατεβάστε τις αναβαθμίσεις CPU Wattage και RAM & CPU Stretcher.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ωραια, ευχαριστουμε Sean. Θα την κατεβασω αμεσως μολις τη δω διαθεσιμη.
MrSeanKon Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 το λινκ δουλευει τελικα?Το link που έχει η υπογραφή μου είναι ο φάκελος που περιέχει όλα τα προγράμματα και τις ενημερώσεις.Όμως δεν είμαι Administrator εκεί (ίσως γίνω στο μέλλον) για αυτό στο προηγούμενο post ανέφερα τι συμβαίνει. Ωραια, ευχαριστουμε Sean. Eπίσης.Στην τελική έκδοση την 1.52 θα βάλω κι άλλο υλικό (με γραφικά κλπ) για τις γραμμές των PSU και τις ποιο καινούριες κάρτες. Θα την κεταβασω αμεσως μολις τη δω διαθεσιμη.Επειδή είναι Αμερική εκεί (οπότε τώρα ΖΖΖ) καλό είναι να επισκεφθείτε τα Aoaforums κατά το βραδάκι που θα έχει μπει ο gizmo (του έριξα κράξιμο σε υ2υ)
AGNUSDeI Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Vre Kon... ti einai afta ta programata...??? Milame den katalaveno gri... :razz: Praspathisa na ta katevaso apo to link tis ipografis... alla zitage Login kai tetia ~ :?
MrSeanKon Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Vre Kon... ti einai afta ta programata...???Eίναι βοηθητικά προγράμματα για να κάνεις overclocking.Noμίζω ότι το πρώτο post αναφέρει τα βασικά από εκεί και πέρα υπάρχουν κι ενσωματωμένες οδηγίες καθώς και το thread εδώ για να ρωτήσετε διότι είναι αδύνατο να τα καλύψω όλα όπως και να σκεφθώ το καθετί. Milame den katalaveno gri... :razz:Χαλάρωσε!Κάθε αρχή και δύσκολη! Στην αρχή θα πελαγώσεις λίγο ε με λίγη υπομονή (και βοήθεια που θα έχεις εδώ) θα τα καταφέρεις! Praspathisa na ta katevaso apo to link tis ipografis... alla zitage Login kai tetia ~ Κάποιο λάθος κάνεις ή δεν ξέρω τι άλλο συμβαίνει.Εγώ πώς τα κατεβάζω τώρα ως guest? Τα Aoaforums δεν απαιτούν να γραφτείς για να κατεβάσεις κάτι (είχα ρίξει και σε αυτό το θέμα κράξιμο στο gizmo παλιότερα του λέω ΓΚΡ κόψε τις @@ες)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.