Προς το περιεχόμενο

Κωδωνοκρουσίες, τα νεύρα μου

Γηρυόνης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 5 χρόνια είχα κάνει ενα χειρουργίο στον ευαγγελισμό. Είχα μεταφερθεί στην χαμηλή πτέρυγα της εντατικής που είναι δίπλα στο εκκλησάκι του νοσοκομείου. Γλινγκ γλονγκ, εκεί να δεις νεύρα. Να είσαι χειρουργημένος να είσαι πτώμα, να μην έχεις κουράγιο, να θες να ξεκουραστείς και να ησυχάσεις και να έχεις το "διάολο" να σου βαράει κάθε τρείς και λίγο......

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η πλειοψηφία των σχολείων ανά τον κόσμο λειτουργεί με κουδούνι. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί ούτε και στα παιδάκια που θέλουν να παίξουν και κάνουν φασαρία αλλά στο ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε προνοήσει σαν κοινωνία και κράτος ώστε τα σχολεία να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρα από σπίτια, να έχουν χώρους, κλπ. Τσάτρα πάτρα και εδώ.

Όσον αφορά το θόρυβο γενικότερα, άλλη μεγάλη εστία θορύβου είναι τα μηχανουργεία, φανοποιίες, κλπ. Απέναντι απ' το πατρικό μου είναι φανοποιός που απ' το πρωί έως το απόγευμα βαράει τις λαμαρίνες ενώ το ίδιο συμβαίνει και το Σάββατο το πρωί. Οι γονείς μου του έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένως και μόλις το κάνουν, για κανα μισάωρο σταματάει και μετά ξαναρχίζει. Οι υπόλοιπες κότες γείτονες, αν και ενοχλούνται και αυτοί βαριούνται/φοβούνται να πάνε όλοι μαζί να κάνουν καταγγελία. Προβατάκια του Θεού....

Δημοσ.

οπου να ναι ερχεται η λαιλαπα.....αντιχριστοι,ουουουουουου,666,να αλλαξετε σπιτια,κατω ο τζιμης πανουσης,ο τσακνης ειναι σατανιστης...περιμενετε κ θα δειτε...

Δημοσ.

Θα βάλω και γω μια καμπάνα στη ταράτσα μου και θα τη κοπανάω κάθε πρωί έτσι για να γουστάρω :P Aν όχι καμπάνα έστω ένα γκόνγκ κάτι

Δημοσ.
Ναι ρε σεις, αυτό με τη μετάδοση της λειτουργίας με μεγάφωνα ποτέ δε το κατάλαβα....Ποιός ο λόγος να γίνεται;Αν θέλει κάποιος να ακούσει μπαίνει μέσα.Με το ζόρι δε γίνεται.

Μόνο στην Ανάσταση το δικαιολογώ.

Δημοσ.

O... αρχαιόπληκτος φίλος Γηρυόνης, μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης (σημαντικό στοιχείο ως προς την αντικειμενικότητα της δημοσίευσης), αγνοεί νταλίκες, συνεργεία, σχολεία, αυτοκίνητα, λαϊκές αγορές, γείτονες, και ασχολείται με το μέγα θέμα της ηχορύπανσης από τις καμπάνες των ιουδαιοχριστιανών προδοτών....

Μάλιστα.

Γυρηόνη; Εκεί στον Όλυμπο πως περάσατε ρε φίλε τον Ιούνη; Όλα καλά, τα σουβλίσατε τ' αρνιά; Ανανεωμένο σε βρίσκω. lolol.

Υ.Γ

Μόνο στην κατοχή δεν χτυπούσαν οι καμπάνες.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρουν οι λόγοι του Γηρυόνη ούτε θα κρίνω τα λεγόμενα του από το τί μπορεί να πρεσβεύει. Το thread θα μπορούσα να το είχα ανοίξει και εγώ και οποιοσδήποτε άλλος που δεν ασπάζεται το ότι κάθε κατάχρηση εξουσίας υπέρ του δόγματος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" είναι δικαιολογημένη.

Κανείς δεν είπε να μη χτυπάνε οι καμπάνες. Ας υπάρχει όμως και ένας σεβασμός στην ηρεμία του καθενός. Η αυθαιρεσία της πλειοψηφίας δεν σημαίνει ότι κάτι είναι και σωστό.

Δημοσ.

οποτε,μια που κανουν θορυβο οι...

νταλίκες, συνεργεία, σχολεία, αυτοκίνητα, λαϊκές αγορές, γείτονες

κερδιζει το δικαιωμα κ η εκκλησια με την καμπανα της...

ΣΩΣΤΟΣ!

κ αλλωστε,στην χουντα αντιστοιχα, απαγορευοταν να ακουμε επαναστατικα τραγουδια(τοτε κ μονο τοτε)! οποτε τωρα,αν ολη μερα,καθε μια ωρα,ο διπλανος σου , σου βαζει τετοια τραγουδια στη διαπασων κ σε ξεκουφαινει,δε φανταζομαι να καλεσεις τους αγαπητους μπατσους ετσι?

Δημοσ.
Δεν με ενδιαφέρουν οι λόγοι του Γηρυόνη ούτε θα κρίνω τα λεγόμενα του από το τί μπορεί να πρεσβεύει. Το thread θα μπορούσα να το είχα ανοίξει και εγώ και οποιοσδήποτε άλλος που δεν ασπάζεται το ότι κάθε κατάχρηση εξουσίας υπέρ του δόγματος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" είναι δικαιολογημένη.

Κανείς δεν είπε να μη χτυπάνε οι καμπάνες. Ας υπάρχει όμως και ένας σεβασμός στην ηρεμία του καθενός. Η αυθαιρεσία της πλειοψηφίας δεν σημαίνει ότι κάτι είναι και σωστό.

Το δεδομένο, το απόλυτο στοιχείο, η απόδειξη που δεν χωρά καμία αμφιβολία, είναι ότι το thread δεν το άνοιξα ούτε εγώ, αλλά ούτε και εσύ. Ενδεχομένως να το είχα κάνει, γιατί επίσης με ενοχλεί κάθε είδους θόρυβος, γι' αυτό εξάλλου αποσύρθηκα στην... εξοχή.

Απλώς σε ορισμένες από τις δημοσιεύσεις απαιτείται μια σφαιρικότερη και πιο ανοιχτόμυαλη αντίληψη, όπως δηλαδή για παράδειγμα να εξετάσεις ποιός είναι ο συγγραφέας, γιατί όπως και να το κάνεις, άλλο ο Λιακόπουλος και άλλο ο Τολστόϊ.

Τα περι χούντας απλώς τα αγνοώ: κοιτάξτε οι ίδιοι πως συμπεριφέρεστε.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια το λογικό θα ήταν να είχα βρει ένα θέμα από οποιονδήποτε από εμάς με θέμα "ηχορύπανση"

;)

Δημοσ.

Τα περι χούντας απλώς τα αγνοώ: κοιτάξτε οι ίδιοι πως συμπεριφέρεστε.

Μένω σ' αυτό το τελευταίο διότι τα προηγούμενα δε νομίζω ότι με ενδιαφέρουν : δεν θα κρίνω ως σωστό ή λάθος κάτι ανάλογα με το ποιός το λέει και τί πρεσβεύει ακόμα κι αν δεν συμφωνώ με τις απόψεις του.

Όσον αφορά την υπόδειξη, δες καλύτερα πώς συμπεριφέρθηκες εσύ που μας κάλεσες να τον καταδικάσουμε απλώς και μόνο λόγω της ταυτότητας του και μετά ξανασυζητάμε για το ποιός είναι πιό ολοκληρωτικός στις απόψεις του. Άσε δε που την χούντα ποτέ δεν την ανέφερα.

Δημοσ.
O... αρχαιόπληκτος φίλος Γηρυόνης' date=' μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης (σημαντικό στοιχείο ως προς την αντικειμενικότητα της δημοσίευσης), αγνοεί νταλίκες, συνεργεία, σχολεία, αυτοκίνητα, λαϊκές αγορές, γείτονες, και ασχολείται με το μέγα θέμα της ηχορύπανσης από τις καμπάνες των ιουδαιοχριστιανών προδοτών....

Μάλιστα.

Γυρηόνη; Εκεί στον Όλυμπο πως περάσατε ρε φίλε τον Ιούνη; Όλα καλά, τα σουβλίσατε τ' αρνιά; Ανανεωμένο σε βρίσκω. lolol.

Υ.Γ

Μόνο στην κατοχή δεν χτυπούσαν οι καμπάνες.[/quote']

Λολ. Εσένα ή σου έκανε κάτι στην κόρη ο Δίας ή είσαι παπάς.

Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιο μίσος.

Παντως το ενδεχόμενο να ειναι ο Γηρυονης σε μέρος που δεν έχει ολα τα υπόλοιπα (νταλίκες, συνεργεία κτλ) δεν το σκέφτηκες ε;

Επίσης, οσοι έχετε συνεργεία, νταλίκες κτλ απο εδω και πέρα να κάνετε όσο περισσότερο φασαρία μπορείτε. Αν σας πει κανενας τιποτα μάθετε τι ψηφιζει, τι θεο πιστευει, πως χέζει και πως κανει sex και προσαρμόστε αναλογα το επιχειρημα σας. Π.χ

* ρε πασοκε , ...

* ρε βουδιστή ...

* ρε που δέρνεις την γυναίκα σου ...

Bottom line: Η εκκλησία έχει κάθε δικαίωμα να μας ξεκουφαίνει επειδη ο Γηρυόνης ειναι αρχαιοπληκτος και ο Aigeias χριστιανοπληκτος. Go figure

Δημοσ.
O... αρχαιόπληκτος φίλος Γηρυόνης' date=' μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης (σημαντικό στοιχείο ως προς την αντικειμενικότητα της δημοσίευσης), αγνοεί νταλίκες, συνεργεία, σχολεία, αυτοκίνητα, λαϊκές αγορές, γείτονες, και ασχολείται με το μέγα θέμα της ηχορύπανσης από τις καμπάνες των ιουδαιοχριστιανών προδοτών....

Μάλιστα.

Υ.Γ

Μόνο στην κατοχή δεν χτυπούσαν οι καμπάνες.[/quote']

Κατ' αρχάς αγαπητέ δεν είμαι χριστιανός και κατά συνέπεια ουδέποτε μέλος "παραθρησκευτικής" οργάνωσης. "Παραθρησκευτική" νοείται οιαδήποτε χριστιανική οργάνωση που δεν υπόκειται στην εξουδιοδότηση της χριστιανικής ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος. Άρα ατυχής ο προσδιορισμός σου και οι λοιδωρίες σου.

Δεύτερον και τα υπόλοιπα με ενοχλούνε, και οι κάβουρες στο μπουρνάζι, και τα συνεργεία, και οι νταλίκες κλπ αλλά ευτυχώς, δεν τυχαίνει να ζω κάπου κοντά όπου η ηχορύπανση είναι συστηματική. Ήτοι, κανένα συνεργείο και καμία νταλίκα δεν αρχίζει την ηχορύπανση στις 7.30 ακριβώς και και 30 παραπάνω λεπτά. Δεν είναι δηλαδή συστηματική, εν εντιθέση με την εν λόγω εκκλησία που καθημερινώς και με μαθηματική ακρίβεια έχει ανάγει την ηχορύπανση σε άθλημα.

Κατά τρίτον, στον Όλυμπο τα περάσαμε πολύ ωραία, και αρνιά ψήσαμε και κρασί ήπιαμε και θεατρικά δρώμενα παρακολουθήσαμε. Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση εδώ είμαστε.

Τέταρτον, αν είναι αντικειμενική η δημοσίευσή μου άφησέ το να το κρίνουνε άλλοι, τόσο από τις εμπειρίες τους όσο και από τα δημοσιεύματα.

Προς τους υπόλοιπους: Ψάχνω το θέμα στο ίντερνετ, να δω μέχρι πόσα ντεσιμπέλ επιτρέπει ο νόμος. Έχω και ένα τηλέφωνο του συνήγορου του πολίτη όπου θα ρωτήσω να δω πως καλύπτομαι νομικώς σε περιπτώσεις ηχορύπανσης.

Δημοσ.
Κατ' αρχάς αγαπητέ δεν είμαι χριστιανός και κατά συνέπεια ουδέποτε μέλος "παραθρησκευτικής" οργάνωσης. "Παραθρησκευτική" νοείται οιαδήποτε χριστιανική[/b'] οργάνωση που δεν υπόκειται στην εξουδιοδότηση της χριστιανικής ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος. Άρα ατυχής ο προσδιορισμός σου και οι λοιδωρίες σου.

Δηλαδή παραθρησκευτική οργάνωση=παραχριστιανική;

Και αν είναι έτσι, γιατί δεν τις λένε παραχριστιανικές; Μήπως νοείται μόνον στο νου σου;

Δημοσ.

Ειρωνία...Οι καμπανες δεν χτυπανε πχ Λονδινο, ουτε στην Ανασταση, και δεν επαθε κανεις τιποτα.

Εδω, για ποιο λογο πρεπει να χτυπανε σαν ειδοποιηση ωρας, και να αναμεταδιδεται η λειτουργια απο μεγαφωνα, λες και ειμαστε στο γηπεδο, δεν εχω καταλαβει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...