status Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 kalimera sas grafo apo to mac os moy;ppp prospathisa na do ena divx exthes sto mac os alla oi codec poy katebasa den leitoyrgisan.. oti yparxei sto pure-mac toylaxiston kamia alli gnomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Φανταζομαι εχεις δοκιμασει το επισημο site ετσι δε ειναι? http://download.divx.com/divx/mac/DivXInstaller.dmg Αν εχεις πιο παλια εκδοση απο την OS X 10.3.9 με QuickTime 7 τοτε μπορεις να βαλεις την εκδοση DivX 5.2.1 for Mac που μπορεις να την βρεις εδω: http://download.divx.com/divx/mac/DivX521.sit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μιας και αναφέρθηκε το θέμα, codecs ή player που να παίζει video με DMR για Mac υπάρχει? Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macdriver Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μιας και αναφέρθηκε το θέμα, codecs ή player που να παίζει video με DMR για Mac υπάρχει? Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι. Sorry αν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω οτι εννοείς αν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να δούμε DRM(digital rights management) content. Μπορείς απο το Media Prayer 9. Δυστυχώς το Flip4Mac δεν το υποστηρίζει ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Όποιος δε θέλει να μπερδεύεται με codecs ας βάλει τον vlc, http://www.videolan.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macdriver Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Όποιος δε θέλει να μπερδεύεται με codecs ας βάλει τον vlc, [url']www.videolan.org[/url] +1 και απο μένα για το vlc. Επίσης υπάρχει και ο MPlayer OS X τον οποίο χρησιμοποιώ για high definition videos. Είναι ο πιο γρήγορος και ελαφρύς. Έβλεπα χωρις διακοπές HD Apple trailers 720p ακόμη και σε ένα PowerBook G4 @667 τη στιγμή που τα άλλα απλά δείχνανε φωτογραφίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Είναι τόσο δυνατός ο mplayer? Όταν είδα τι απαιτήσεις έχει το quicktime για high definition έβαλα τα κλάματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 +1 και απο μένα για το vlc.Επίσης υπάρχει και ο MPlayer OS X τον οποίο χρησιμοποιώ για high definition videos. Είναι ο πιο γρήγορος και ελαφρύς. Έβλεπα χωρις διακοπές HD Apple trailers 720p ακόμη και σε ένα PowerBook G4 @667 τη στιγμή που τα άλλα απλά δείχνανε φωτογραφίες... Ο VLC είναι πολύ καλός player και για windows και για macos. +1 και από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Sorry αν κάνω λάθος' date=' αλλά πιστεύω οτι εννοείς αν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να δούμε DRM(digital rights management) content.Μπορείς απο το Media Prayer 9. Δυστυχώς το Flip4Mac δεν το υποστηρίζει ακόμη Κι όμως, τον MP9 τον έχω δοκιμάσει ήδη, αλλα όποτε πάω να παίξω DMR content, μου πετάει το μήνυμα "Cannot find file. Please verify...", χωρίς φυσικά να ισχύει το πρόβλημα που λέει. Το πρόβλημα εντοπίζεται σίγουρα στο DMR, χωρίς να καταλαβαίνω όμως γιατί δεν παίζει, ή έστω γιατί ο MP9 δεν κατεβάζει κάποιο plugin ή κάτι... p.s.: δοκιμάστε τα βιντεο στο live.supersport.gr. Εγώ αυτά προσπαθώ και δεν έχω βρει άκρη μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macdriver Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Είναι τόσο δυνατός ο mplayer? Όταν είδα τι απαιτήσεις έχει το quicktime για high definition έβαλα τα κλάματα! Το ίδιο έκανα κι εγώ όταν είδα τι ωραία που έβλεπα HD video στον MPlayer Είναι πράγματι πολύ δυνατός. Παλιότερα θυμάμαι υπήρχε ένα άθλιο frontend του MPlayer για το OS X, πολύ βαρύ και δεν είχα ασχοληθεί. Τα πράγματα όμως ευτυχώς έχουν αλλάξει. Απλά δοκίμασέ τον! Και για encoding audio/video προτείνω ανεπιφύλακτα ffmpegx που χρησιμοποιεί τον MPlayer για να δεις τις τεράστιες δυνατότητές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 cellulo paides.. cellulo mami k derni san player...oso gia codecs brika ntaks thx pedes:) to link toy cellulo einai (sto pure-mac.com) http://www.pure-mac.com/video.html#cellulo po po etoimazome tora na sbiso to partition me ta parathiria (windows;p) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Με το Toast είναι γνωστό πως μπορείς να μετατρέψεις ένα divx σε dvd. Τους υπότιτλους όμως πώς τους προσθέτεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 egw den ecxw idea sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.