Προς το περιεχόμενο

Η συνδεση ειναι ενεργη αλλα μερικες σελιδες στο ινσομνια κα δεν ανοιγουν.

iwsplm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ειμαι σε dialup και αντιμετωπιζω το εξης απιστευτο προβλημα:

Συνδεομαι κανονικα,η συνδεση ειναι ενεργη και χρησιμοποιώντας εναν download manager κατεβαζω κανονικα στις γνωστες μου ταχυτητες.Τα rss feeds φορτωνουν κανονικα στον Firefox και στην θεωρια ολα ειναι αριστα.

Παρ'ολα αυτα οταν δοκιμαζω να ανοιξω μερικες σελιδες,μερικες ανοιγουν,μερικες οχι οι οποιες μενουν κενες με το χαρακτηριστικο Done κατω δεξια .

Πχ ερχομενος στο insomnia πατησα στην αρχικη σελιδα μεσω μεσαιου κλικ 3 λινκ απο τα οποια μονο το ενα μου φορτωσε!Τα υπολοιπα κενα αλλα την ιδια στιγμη μπορουσα να κατεβασω κατι και αρα η συνδεση ηταν ενεργη!

Bootscan μεσω Avast & safe mode scan με A Squared Free ,SpyBot,Adware&WindowsDefender δεν εδειξαν τιποτα και προσωπικα δεν νομιζω οτι φταει malware.

Δοκιμασα να απενεργοποιησω και το Kerio firewall που εχω,(Win firewall ειναι απενργοποιημενο),αλλα καμμια διαφορα.

Αυτη την στιγμη που μιλαμε εχω ανοιξει τον ΙΕxplorer και οταν βαζω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156106 μου βαζει την γνωστη σελιδα οτι δεν μπορει να απεικονισει το σαιτ αλλα ενας δευτερος IE μπαινει κανονικα στο Update της Μ$ την ιδια στιγμη!

Το προβλημα οτι δεν δειχνει το thread υπαρχει και σε Firefox&σε Iexplorer&σε Opera ενω ουτε με Ανανεωση μεσω cntrl+F5 που κανει force reload δεν εχω αποτελεσμα.Αδειασμα της cache μεσω CCleaner δεν εδωσε καποιο αποτελεσμα.

To ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και σε αλλα φορουμ αλλα η εμφανιση του ειναι τυχαια,δηλαδη μπαινω για 3/5 λεπτα και μετα αρχιζει να εμφανιζεται το προβλημα.Καν τωρα που γραφω δεν ξερω αν θα δημοσιευθει η θα βγει η κενη σελιδα. :(

Φοβαμαι μηπως φταιει καποιο update που εγκατεστησα τελευταια,(ειχα βαλει 3/4 μαζεμενα),αλλα δεν μπορω να φανταστω πως επιρρεαζει μονο τους browsers.Ιδεες???

υγ.Το PC ειναι λαπτοπ,με 1gb ram,XP Home SP2 νομιμα με συχνο καθαρισμα registry μεσω TuneUp+jv16 και defrag μεσω Ο&O.

Δημοσ.

Μάλλον κάποιο update την κάνει την πατάτα αλλιώς το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να φταίει η Dialup(λίγο κουλό βέβαια)

Στην περίπτωσή σου θα έκανα το εξής:

1) θα έφτιαχνα έναν ωραιότατο φραπέ....

2) θα έστριβα ένα ωραιότατο τσιγάρο....

3) και θα χτύπαγα ένα ωραιότατο Format....(αλλά άσε με εμένα, εγώ κάνω Format επειδή δεν έχω τι άλλο να κάνω και θέλω να έχω "καθαρά" Windows!!!

Δημοσ.

Αυτό που με παραξενεύει στην περιπτωση σου φίλε μου είναι οτι σου το κάνει στον firefox αν καταλαβα καλά. Είχα κι εγω το ίδιο πρόβλημα με τον ΙΕ και έβαλα Firefox και δεν το ξανασυνάντησα. Θέμα συνδεσης δεν τιθεται γιατί εγώ έχω dsl.

Δημοσ.

3) και θα χτύπαγα ένα ωραιότατο Format....(αλλά άσε με εμένα' date=' εγώ κάνω Format επειδή δεν έχω τι άλλο να κάνω και θέλω να έχω "καθαρά" Windows!!![/quote']

Φορματ δεν χτυπαω σε καμμια περιπτωση γιατι ειμαι πανω στην πτυχιακη. ;)

Μου το κανει σε FF,IE&Opera χωρις εξαιρεση.Το μονο που με περασε απ'το μυαλο ειναι μηπως παιζει κατι με τους hosts και εκανα disable τις προστασιες απ'το SpywareBlaster και ελπιζω για το καλυτερο.Προς το παρον λειτουργει αλλα η εμφανιση του προβληματος ειναι αρκετα σποραδικη για να μην ξερω τι παιζει.

Κανεις καποιος ιδεα?

Δημοσ.

κανε uninstall/reinstall τα drivers του modem και συμαντικο ειναι να κανεις και ενα reinstall sta πρωτοκολλα tcp/ip κτλ απο το network setting.

εφοσον σιγουρα δεν φταινε οι broswers τοτε το επομενο βημα ειναι αυτα τα settings

αλλιως format

Δημοσ.

κανε copy-paste τα παρακατω σε ενα .reg και τρεξτο

---

Windows Registry Editor Version 5.00

;----- Maximize Number of Simultaneous Connections

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings]

"MaxConnectionsPerServer"=dword:00000040

"MaxConnectionsPer1_0Server"=dword:00000040

;----- Faster Web Page Loading

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\ServiceProvider]

"DnsPriority"=dword:00000001

"HostsPriority"=dword:00000001

"LocalPriority"=dword:00000001

"NetbtPriority"=dword:00000001

---

Επισης δεν χανεις τιποτα να πας στο tools-options-connection settings-autodetect proxy settings.

Και εγω το ειχα αυτο το προβλημα. Τα κανω ολα τα update με το που βγαινουν και μεσα στον Αυγουστο που εκανα τα τελευταια επαθα και αυτο αλλα δεν τα ειχα συνδυασει. Ακομα βεβαια δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι φταιει καποιο συγκεκριμενο hotfix.

Και εγω εχω dsl. Μπορει να κατεβαζε με 20kb το azureus και ο firefox να σερνοταν. Εκλεινα το azureus, πηγαινε σφαιρα.

Τωρα δουλευει κανονικα παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...