punky Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τώρα μπορεί να τα έχουν παίξει τα αυτιά μου από την πολύωρη ακρόαση μουσικής με το ipod, αλλά έχω την εντύπωση πως ότι έχω ριπαρισμένο σε 320, πέρα από καλύτερη ποιότητα έχει και περισσότερη ένταση από ότιδήποτε έχω σε 128-160. Μην τολμήσει να πει κανείς ότι είναι ιδέα μου. Κάνω παρέα με 4 δικηγόρους.
asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ιδεα σου ειναι Σοβαρα παντως, το 320 δε δυναμωνουν την ενταση του τραφουδιου απλα εχεις σχεδον ιδια ποιοτητα με το κομματι που παιρνεις απο το CD... Δοκιμασε ενα τραγουδι σου να το εχεις σε 3 αρχεια. Ενα ασυμπιεστο wav, ενα mp3 στα 320 και ενα στα 128 και ακουσε τα διαδοχικα χωρις να πειραξεις την ενταση σου. Δε νομιζω να καταλαβεις διαφορα στην ενταση σε καποιο απο τα 3 κομματια...
blueviper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Υπό το φόβο της μήνυσης να προτείνω προσθετικά στο test του Asmilon, αντί να το κάνεις ο ίδιος, να βάλεις ένα φίλο σου να επιλέγει το εκάστοτε κομμάτι κι εσύ απλώς να αποφαίνεσαι ακούγοντας (κι όχι βλέποντας και γνωρίζοντας). Έτσι θα αποφύγεις τον παράγοντα της αυθυποβολής. Και συγγνώμη a priori αν προσβάλλω κάποιον μιλώντας για πράγματα που ήδη γνωρίζει!
punky Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 asmilon και blueviper, δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από τις απαντήσεις σας, γιατί μέσα σε αυτές χρησιμοποιήσατε λέξεις που τις ξέρω και τις χρησιμοποιώ χρόνια. Όπως το mp3 και το a priori. Θα το παραβλέψω για τελευταία φορά. Και σε μια έκφανση μεγαλείου ψυχής, λέω να κάνω τα σαχλά τεστ που μου προτείνατε. Είμαι βέβαιος πως δεν θα με κάνουν σοφότερο από ότι είμαι. Το πολύ-πολύ να ανακαλύψω ότι έχετε δίκιο, και αυτό δεν θα μου αρέσει καθόλου.
blueviper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγώ πάντως, για καλό και για κακό, στρέφομαι και στο δικηγορικό γραφείο του Λυκουρέζου σε περίπτωση που έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα...μάλλον θα ξεκινήσω από τη Λάσκαρη και βλέπουμε!
punky Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 θα ξεκινήσω από τη Λάσκαρη και βλέπουμε! χαίρομαι που διάλεξες να αυτοτιμωρηθείς. για να ρίξω τα 4 νομικά σκυλιά, αποκλειστικά επάνω στον asmilon που τόλμησε να ταράξει τη νιρβάνα της αυθυποβολής μου.
sam sam Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Όχι, δεν έχει να κάνει με την ένταση του ήχου, απλα να έχεις στο μυαλό σου "περισσότερα kbps = καλύτερη ποιότητα/μεγαλύτερο αρχείο". tora poy to ksana diabazo den brisko kati to prosblitiko...ti na po signomi kiolas...den ksero pos to diabasa x8es(mporei na to diabasa grigora) kai moy fanike san ypanigmos...alla mallon imoyna ston kosmo moy x8es! mallon apo tin grigori angnosi parafrasa kapies leksis... sorry kai pali.... ti na soy po tora...(90% i proti skepsi soy 8a einai "ti malakas eina aytos"!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.