mikelamar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 ...εχω μια ταινια σε avi και χωριστα τους υποτιτλους... ...εχω μετατρεψει την ταινια απο avi σε dvd με το WinAviConverter... ...εχει ηχο αλλα δεν εχει υποτιτλους... ...εχω μετατρεψει τους υποτιτλους απο srt σε sup με το srt2sup... ...θελω να ενσωματωσω τους υποτιτλους στο dvd... Υπαρχει καποιος οδηγος για το τι προγραμματακια θα χρειαστω και πως θα το κανω???
zavlakas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 http://zavlakas.googlepages.com/AddingsubtitlestoaDVD.rar
mikelamar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Αν καταλαβα καλα εγω πρεπει να αρχισω απο το 4ο βημα αυτου του οδηγου???
kastel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Αφού χρησιμποίησες το WinAvi και είχες τους υποτίτλους σε srt γιατί δεν το έκανες σωστά ώστε να κάνεις το DVD σου με υποτίτλους. Δες εδώ : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145488
polidis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Αφού χρησιμποίησες το WinAvi και είχες τους υποτίτλους σε srt γιατί δεν το έκανες σωστά ώστε να κάνεις το DVD σου με υποτίτλους. Δες εδώ :http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145488 Etsi Bravo to WinAVI Video Converter ta kanei ola mono tou. Arki na exeis sto idio folder tous ypotitlous kai me tin idia onomasia me to Avi. Kai otan teliosi i metatropi pou thes tha exei mesa ensomatomenous tous ypotitlous etsi grigora kai apla. Gia psaxto ligo kai xanakane tin metatropi se DVD. Alla kai afto pou eipe o filos o Zavlakas kanei doulia
mentor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Κι αν μάλιστα χρησιμοποιούσες το ConvertXtoDVD αντί του WinAvi τότε οι υπότιτλοί σου δεν θα ήταν ενσωματωμένοι πάνω στην ταινία αλλά θα μπορούσες να τους επιλέξεις/αποεπιλέξεις όπως κάνεις σε όλες τις ταινίες που νοικιάζεις από τα DVDclub. Αν έχεις το αρχικό avi καλό θα ήταν να δοκιμάσεις αυτό τον τρόπο. Αξίζει τον κόπο...
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Κι αν μάλιστα χρησιμοποιούσες το ConvertXtoDVD αντί του WinAvi τότε οι υπότιτλοί σου δεν θα ήταν ενσωματωμένοι πάνω στην ταινία αλλά θα μπορούσες να τους επιλέξεις/αποεπιλέξεις όπως κάνεις σε όλες τις ταινίες που νοικιάζεις από τα DVDclub.Αν έχεις το αρχικό avi καλό θα ήταν να δοκιμάσεις αυτό τον τρόπο. Αξίζει τον κόπο... Ωραίο προγραμματάκι mentor! Θα το δοκιμάσω κι εγω
mikelamar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Με το ifoedit δεν εβγαλα ακρη... Διαβαζα τον οδηγο "ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER"....δεν καταλαβα τι γινεται με το VobSub τι πρεπει να κανω με αυτο το προγραμμα? Και πως θα το κανω...που ειναι ο οδηγος για το VobSub?
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 To ConvertXtoDVD είναι το πιο απλό! Απλό,αλλά συγχρόνως φοβερό!!Με αυτό έχω φτιάξει αρκετά DVD-Video με 4 ταινίες μαζί με υπότιτλους και παίζουν άψογα.Το προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα!
mikelamar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Πως μπορουμε να αυξησουμε το Ratio ενως DVD...και τι προβληματα μπορουν να δημιουργηθουν? Με το Shrink 3.2 δε νομιζω οτι ανεβαινει...ειναι στο 100%
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Με το ifoedit δεν εβγαλα ακρη...Διαβαζα τον οδηγο "ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER"....δεν καταλαβα τι γινεται με το VobSub τι πρεπει να κανω με αυτο το προγραμμα? Και πως θα το κανω...που ειναι ο οδηγος για το VobSub? file mou aplos kaneis engatastasi to vobsub kai eise etimos. Tin stigmi pou tha kaneis Convert tha tous sikosi aftomata tous ypotitlous kai etsi tha ensomatotoun sto ergo.Mporis aloste na vlepis kai to apotelesma se ena parathiro pou tha anoixi Alla opos sou ipa kai pio pano prepi na einai h tenia sou ston idio katalogo me tous ypotitlous kai na exoune to idio onoma
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Πολύ σωστά τα λες φίλε Polidis.Και έτσι όλα πάνε ρολόι.:wink: Πάντως εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι το convertxtodvd είναι ο πιο απλός και ο πιο αξιόπιστος τρόπος εγγραφής DVD-Video,καθώς απλά κάνεις προσθήκη τους υπότιτλους χωρίς να χρειάζεται να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία,ούτε το vobsub χρειάζεται κλπ. Πάντως και οι δύο τρόποι επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Epidi den to dokimasa to ConvertXtoDVD den mporo na ekfero apopsi. Pandos me to WINAVI VIDEO CONVERTER kai me pc AMD 2200+ kai 512 ram kano convert mia tenia se 45 Min. Me to ConvertXtoDVD poso kanei peripou? An einai pio grigoro mpori na to dokimaso alios to WINAVI VIDEO CONVERTER me kalipti apolita.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.