Προς το περιεχόμενο

Sygate Firewall NDIS?

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την ίδια απορία είχα κι εγώ και το έψαξα και είδα ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία από Πίνακας Ελέγχου -> Εργαλεία διαχείρισης -> υπηρεσίες -> Wireless Zero Configuration

το θέμα είναι ότι έχω ελληνικά windows και δε βρίσκω ποιο είναι το wireless zero configuration. μήπως μπορείς εσύ;

Δημοσ.

Πρέπει να είναι αυτό: "Αρχική Ρύθμιση Παραμέτρων Ασύρματης Επικοινωνίας", αν πατήσεις "Ιδιότητες" σου βγάζει ένα WZCSVC.

Μάλλον αυτό είναι γιατί όταν το απενεργοποιώ, στο Sygate δεν αναβοσβήνει κανένα λαμπάκι στο NDIS, όταν το ενεργοποιώ αρχίζει αμέσως. Δοκίμασέ το και πες μου, αν δούλεψε.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι αυτό: "Αρχική Ρύθμιση Παραμέτρων Ασύρματης Επικοινωνίας", αν πατήσεις "Ιδιότητες" σου βγάζει ένα WZCSVC.

Μάλλον αυτό είναι γιατί όταν το απενεργοποιώ, στο Sygate δεν αναβοσβήνει κανένα λαμπάκι στο NDIS, όταν το ενεργοποιώ αρχίζει αμέσως. Δοκίμασέ το και πες μου, αν δούλεψε.

Δημοσ.

Όχι φίλε. Δεν έχω παρατηρήσει αλλαγή στην ταχύτητα.

Απλώς μου την έδινε που αυτό χωρίς να έχει δουλειά να υπάρχει. Άσε που δεν ξέρουμε και τί δουλειά έκανε. Γιατί λέει ότι και καλά είναι για ασύρματα αλλά έβγαινε και στο internet. Λες να μας κατασκόπευε η Microsoft;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...