caveneo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Έχω το Sygate Firewall και μου εμφανίζει μια υπηρεσία "NDIS User Mode I/O driver". Δεν μπορώ να καταλάβω από τί είναι.
pao132003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 την ίδια απορία είχα κι εγώ και το έψαξα και είδα ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία από Πίνακας Ελέγχου -> Εργαλεία διαχείρισης -> υπηρεσίες -> Wireless Zero Configuration το θέμα είναι ότι έχω ελληνικά windows και δε βρίσκω ποιο είναι το wireless zero configuration. μήπως μπορείς εσύ;
caveneo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Πρέπει να είναι αυτό: "Αρχική Ρύθμιση Παραμέτρων Ασύρματης Επικοινωνίας", αν πατήσεις "Ιδιότητες" σου βγάζει ένα WZCSVC. Μάλλον αυτό είναι γιατί όταν το απενεργοποιώ, στο Sygate δεν αναβοσβήνει κανένα λαμπάκι στο NDIS, όταν το ενεργοποιώ αρχίζει αμέσως. Δοκίμασέ το και πες μου, αν δούλεψε.
caveneo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Πρέπει να είναι αυτό: "Αρχική Ρύθμιση Παραμέτρων Ασύρματης Επικοινωνίας", αν πατήσεις "Ιδιότητες" σου βγάζει ένα WZCSVC. Μάλλον αυτό είναι γιατί όταν το απενεργοποιώ, στο Sygate δεν αναβοσβήνει κανένα λαμπάκι στο NDIS, όταν το ενεργοποιώ αρχίζει αμέσως. Δοκίμασέ το και πες μου, αν δούλεψε.
caveneo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Sorry για το διπλό post κατά λάθος έγινε!
pao132003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 έτσι είναι και μάλιστα με την επόμενη εκκίνηση δεν ξαναξεκινάει. παρατηρείς διαφορές στην ταχύτητα του downloading;
caveneo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι φίλε. Δεν έχω παρατηρήσει αλλαγή στην ταχύτητα. Απλώς μου την έδινε που αυτό χωρίς να έχει δουλειά να υπάρχει. Άσε που δεν ξέρουμε και τί δουλειά έκανε. Γιατί λέει ότι και καλά είναι για ασύρματα αλλά έβγαινε και στο internet. Λες να μας κατασκόπευε η Microsoft;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.