nikgik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Έχω win 2000 και πλέον δεν εμφανίζεται η επιλογή 'shut down' (εμφανίζεται το log off).Ακόμα δεν εμφανίζεται το 'run'. Επίσης όταν πατάω ctr alt del ειναι απενεργοποιημένα τα κουμπιά 'log off', 'task manager' και 'shut down'. Πως θα τα διορθώσω; Λέτε να έχω κανένα virus; Ευχαριστώ προκαταβολικά
ODT Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μήπως έχεις φτιάξει κάποιο λογαριασμό χρήστη που δεν έχει δικαιώματα για να κάνει αυτά τα πράγματα...Δοκίμασε να μπεις ως administrator...
johnny81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Η έχει κάποιο ή καποια virus την εχω παθει με αυτο το τροπο ασχημα
asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δοκιμασε να τρεξεις αυτο: http://djlizard.net/Dial-a-fix-2006-06-18.exe αν εχεις καποιο περιορισμο απο πολιτικες συστηματες μπορεις με ενα κουμπι να τις παενεργοποιησεις... Μετα κανε ενα ελεγχο καλου κακου με καποιο antivirus οπως το Kaspersky.
kattistt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 ο υπολογιστης ειναι της δουλειας σου? ετσι φτιαχνουμε εμεις εδω τους υπολογιστες της δουλειας, πειραζουμε την registry λιγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.