pfousian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα, Ειναι το πρώτο μου topic στο forum... Tο πρόβλημα μου ξεκίνησε πρίν απο 2 μήνες όταν μου χτύπησαν σχεδόν ταυτόχρονα οι 2 sata 160 gb που είχα (maxtor & seagate) Eπειδή και οι 2 καλύπτονταν απο εγγύηση μέχρι να μου τους αντικαταστήσουν αγόρασα 1 IDE wd 80 gb οπου έκανα ολα τα προγραμματα εγκατάσταση. Οι δίσκοι ήρθαν μείνανε στην άκρη μέχρι σήμερα που αποφάσισα να τους τοποθετήσω. Ολα ηταν οκ εκανα και αντιγραφή του ide c στο sata g με το norton ghost αλλα διαπίστωσα οτι ο sata δεν φορτώνει τα windows για τον απλούστατο λόγο οτι όταν έκανα setup τα windows δεν δήλωσα με f6 κάποιον sata controller με αποτελεσμα να μην μπορω να φορτώσω τα windows. Το ερώτημα μου είναι υπαρχει τρόπος να φορτώσω τους drivers εκ των υστέρων?? η πρέπει να ξανακάνω τα windows setup ξανα ??
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εχεις περασει τους οδηγους SATA στην εγκατασταση που πηρες Ghost? Αν δεν εχεις περασε τους και ξανακανε το ghost...
CyberWalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Αν δεν έχεις χαλάσει τα αρχικά windows, τότε πέρασε τους drivers από Control Panel -> Add Hardware. Ακόμα και αν δεν είναι πάνω ένας SATA, θα μπορέσεις να τους περάσεις. Αν πάντως έχεις πάνω και τους SATA (χωρίς λειτουργικό ακόμα εννοείται) θα είναι ακόμα καλύτερα. Αν έχεις χαλάσει τα αρχικά windows ένας άλλος τρόπος που υπάρχει είναι με το F8 καθώς ξεκινά το ghost λειτουργικό. Και επειδή αυτό με το F8 μπορεί και να μην πιάσει, δοκίμασε να κατεβάσεις (αν έχεις αυτή την άνεση) ένα bootable Live-CD με Pre-Installation Windows Environment. Κυκλοφορούν πολλά. Εκτός από αυτό της Microsoft που το δίνει μόνο στους τεχνικούς της, υπάρχει το Part's PE και το Hiren's CD ως τα πιο γνωστά. Το καλύτερο είναι το Bart's PE. Για να το βρεις -> Google & γρήγορη σύνδεση. Για να το δουλέψεις απλά κατεβάζεις κάποιο on-line οδηγό... Αυτά!
pfousian Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις αλλα τελικά η λύση βρέθηκε απο αλλού http://www.acronis.com/enterprise/company/inpress/2005/02-28-en-smallbizpipeline-trueimage.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.