manarakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Kalws sas vrika ki egw... exw 2 vasikes erwtiseis. 1)se poio programma san to skype i msn mporw na kanw klisi me video ktl opws ginetai me ta windows? gia na milaw me filous? 2)sto panepistimio mou tha kanw syndesi ston kentriko server mesw dc++. tha einai symvato me to mac book pro mou i tha exw problem? eyxaristw prokatavolika!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manarakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 mipws ginetai kati mesw ichat? please help!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Skype : Δεν ξέρω αν έχει βίντεο, το iChat έχει.. AdiumX : Για MSN, δεν έχει βίντεο.. ShakesPeer 0.9.2 : DC++ alike, αλλά καλύτερα δες εδώ.. EDIT: Φυσικά θα είναι συμβατό... Επίσης, Mac DC++ αλλά καλύτερα να σου πει ένας γνώστης γιατί εγώ δεν χρησιμοποιώ DC.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 1) amsn http://amsn.sourceforge.net/ έχει και βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macdriver Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 1) amsn http://amsn.sourceforge.net/[/url'] έχει και βίντεο Με αυτό κάτι με "χάλαγε" και το άφησα. Νομίζω ότι το video chat δεν υποστήριζε ήχο. xalia θυμάμαι καλά; Ισχύει ακόμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manarakos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 sas eyxaristw poly, an mathete kati allo steilte mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Με αυτό κάτι με "χάλαγε" και το άφησα. Νομίζω ότι το video chat δεν υποστήριζε ήχο. xalia θυμάμαι καλά; Ισχύει ακόμη; δεν έχω cam στο ibook μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 msn for mac:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manarakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 to msn for mac den exei video coference nom izw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 ontos exeis dikio sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.