Προς το περιεχόμενο

Σε τί ανάλυση δουλεύετε???

jimaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα η tft ΕΙΖΟ L550 με καρτα Geforce 6150 on board δεν παει παραπανω απο 1280*1024 και 60Hertz.Ειναι φυσιολογικο αυτο ????

Στα 1280*1024 τα γραμματα ειναι πολυ αχνα απο οτι στην 1024*768 και λιγοτερο ευδιακριτα.Ετσι πρεπει να ειναι ????

Δημοσ.

Πάει μέχρι τόσο επειδή μέχρι τόσο υποστηρίζει η οθόνη και αυτή είναι και η ανάλυση που πρέπει να την δουλεύεις. Calibrate δοκίμασες να την κάνεις;

Δημοσ.
Πάει μέχρι τόσο επειδή μέχρι τόσο υποστηρίζει η οθόνη και αυτή είναι και η ανάλυση που πρέπει να την δουλεύεις. Calibrate δοκίμασες να την κάνεις;

Calibrate τι εννοεις ???? Δεν ειμαι και ο πιο σχετικος.:mrgreen: Ευχαριστω.:-D

Δημοσ.

Γιάννη ενεργοποίησε το clear type (δεξί κλικ στο desktop, properties>appearance>effects>use the following method to smooth edges of screen fonts), αλλιώς είναι χάλια τα fonts στις tft.

Εγώ είμαι με 1440Χ900 σε Philips 190CW (μόλις μία εβδομάδα την έχω), και αν δεν υπήρχε αυτή η επιλογή θα την έσπαγα!!

Δημοσ.
Γιάννη ενεργοποίησε το clear type (δεξί κλικ στο desktop, properties>appearance>effects>use the following method to smooth edges of screen fonts), αλλιώς είναι χάλια τα fonts στις tft.

Εγώ είμαι με 1440Χ900 σε Philips 190CW (μόλις μία εβδομάδα την έχω), και αν δεν υπήρχε αυτή η επιλογή θα την έσπαγα!!

Ειναι ενεργοποιημενο αυτο φιλε μου.Ευχαριστω.:-D

Κοιταξτε κι εδω:

http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/Step1.aspx

Δημοσ.
Calibrate τι εννοεις ???? Δεν ειμαι και ο πιο σχετικος.:mrgreen: Ευχαριστω.:-D
Να εδώ πχ σε μια LG που έχω έχει ένα κουμπάκι και ρυθμίζει αυτόματα κάποιες ιδιότητες τις οθόνης. Στη δικιά μου είναι ένα που γράφει "SELECT/AUTO". Με την Eizo δε ξέρω τι παίζει αλλά πρέπει να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Πριν το πατήσω αυτό είχε χάλια εικόνα.

Με τα clear type έχω χειρότερη εικόνα αν και γούστα είναι αυτά. Έχοντάς τα απενεργοποιημένα έχω εξίσου καλά fonts με μια crt

Σύμφωνα με το manual απο την eizo :

Auto Screen Adjustment Screen flickering is suppressed and the proper position is adjusted automatically in the following cases.

• When the monitor is input the input signal from the computer that has never been connected the monitor. • Changing the monitorʼs resolution or refresh rate

When the screen is flicking or the position is not proper.

[Procedure] (1) Select <Auto Adjustment> in the ScreenManager . (2) Select <Screen> in the sub menu and press the Enter button. The message “Auto in progress” is displayed and screen flickering is suppressed and the proper position is

adjusted.

NOTE • The screen vibrates slightly about 5 seconds during the Auto screen adjustment, but it will return to normal after adjustment. • The Auto sizing function is intended for use on the Macintosh and on AT-compatible

PC running Windows. It may not work properly in either of the following cases. When running an AT-compatible PC on MS-DOS (Not windows). The background color for the “wall paper” or “desktop” pattern is set to black. • If the appropriate screen cannot be made by using the Auto Screen Adjustment, adjust the screen through the Screen adjustment program.

Αν και δε νομίζω να φταίει αυτό

Δημοσ.
Να εδώ πχ σε μια LG που έχω έχει ένα κουμπάκι και ρυθμίζει αυτόματα κάποιες ιδιότητες τις οθόνης. Στη δικιά μου είναι ένα που γράφει "SELECT/AUTO". Με την Eizo δε ξέρω τι παίζει αλλά πρέπει να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Πριν το πατήσω αυτό είχε χάλια εικόνα.

Με τα clear type έχω χειρότερη εικόνα αν και γούστα είναι αυτά. Έχοντάς τα απενεργοποιημένα έχω εξίσου καλά fonts με μια crt

Σύμφωνα με το manual απο την eizo :

Αν και δε νομίζω να φταίει αυτό

Η επιλογη για auto υπηρχε και στην ΕΙΖΟ αλλα απο οταν εβαλα καλωδιο με ψηφιακη εξοδο εξαφανιστηκε !!!!:neutral: :neutral:

Δημοσ.

1152x864 στα 75Hz με CRT Philips 107E4 17''.Θα ήθελα να είχα 1280x1024,αλλά σε αυτή την ανάλυση λειτουργεί μόνο στα 60Hz refresh rate,οπότε δε λέει.....:(

ΥΣ:φίλε Γιάννη τι νέα,όλα καλά;;;:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...