S2Katana Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Η πιο καλή πατέντα είναι η εξης: Πινέλάκια! Ένα μεγάλο σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι ελαιοχρωματιστές και κανα-δυο μικρά για τα δύσκολα σημεία. Όπως είναι καινούργια, καθαρά και χωρίς ίχνος υγρασίας, είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Αν η σκόνη είναι πάρα πολλή, καλύτερα να γίνει σε εξωτερικό χώρο ο καθαρισμός. Σωστο, σωστο.Με αυτα καθαριζω τις ψυκτρες.
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Αλλα στο φορητο εκει που βγαζει τον αερα του ο επεξεργαστης βαζω σκουπα. Ειναι βλακεια; Εγώ πάντως δεν θα το έκανα....... :mrgreen:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Eγώ το βγάζω στο μπαλκόνι, και με το αεροκομπρεσέρ του δίνω και καταλαβαίνει. Υγρασία βγάζει μόνο αν δουλέψει πολύ ώρα.
DrLo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Προσωπικά χρησιμοποιώ πινέλα με μακριές & μαλακές τρίχες.
Bspus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 τα πολυ χοντρα τα παιρνω με την ηλεκτρικη τα αλλα τα φυσαω λιγο. αν και εχω ακουσει οτι σε πληκτρολογιο δεν ειναι καλη η σκουπα γιατι λεει αντι διωχνει τη σκονη' date=' την εγκλωβιζει κατω απο το πληκτρο. [/quote'] Για να καθαρίσεις σωστα πληκτρολογιο/mouse πρεπει να τα ξεβιδωσεις και να τα ανοιξεις
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Eseis lete oti thelete.Xronia tora katharizo ta pcia mou me hlektriki skoupa. Panda sto xamilo otan eimai sti meria tou mobo kai apo apostasi kai analogos afksomionete sta ypolipa meroi. Kai to apotelesma panda aristo!!!!! Den afini oute koko skonis.PICO BELLO diladi(Poli Italiko etsi??)
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Eseis lete oti thelete.Xronia tora katharizo ta pcia mou me hlektriki skoupa.Panda sto xamilo otan eimai sti meria tou mobo kai apo apostasi kai analogos afksomionete sta ypolipa meroi. Kai to apotelesma panda aristo!!!!! Den afini oute koko skonis.PICO BELLO diladi(Poli Italiko etsi??) Μα έτσι που τα καθαρίζεις εννοείται ότι το αποτέλεσμα θα είναι άριστο!!! Αλλά θέλει μεγάλη προσοχή......
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μα έτσι που τα καθαρίζεις εννοείται ότι το αποτέλεσμα θα είναι άριστο!!! Αλλά θέλει μεγάλη προσοχή...... E!! Endaxei mono sto mobo theli ligo prosoxh na min roufixeis tipota alla sta ypolipa meroi sto foul kai apoapostasi osotou deis oti roufiete to prama. Aplos den xriazete viasini.
LIVE7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Το πινελάκι (με μαλακές τρίχες) είναι το πιο αποτελεσματικό, όπως είπε και ο tassos1978. Όσο για τη σκόνη εκτός του ότι είναι αντιαισθητική, πιστεύω ότι θα συγκεντρώνει και υγρασία. Λίγη καθαριότητα ποτέ δεν βλάπτει.
npapak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Και οταν εκανα το thread νοιζα οτι δεν θα απαντησει κανεις..... Και εγω στο σπιτι μου με σκουπα απο μακρια και μετα πανακι το καθαριζω το μηχανημα (οταν θυμηθω βεβαια..:Ρ)
asmilon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Και οταν εκανα το thread νοιζα οτι δεν θα απαντησει κανεις..... Ειναι ο κρυφος φοβος του καθε topic starter φιλε npapak ;-) Αν προσεχεις παντως στον καθαρισμο του Pc δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα, ειναι πολυ δυσκολο να χαλασεις κατι. Μου αρεσε η ιδεα με το πιστολακι, για καποιον που ειναι στο σπιτι ειναι αρκετα βολικο, σε συνδυασμο με ενα πινελακι το κανεις τζι τζι το μηχανημα
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 E!! Endaxei mono sto mobo theli ligo prosoxh na min roufixeis tipota alla sta ypolipa meroi sto foul kai apoapostasi osotou deis oti roufiete to prama.Aplos den xriazete viasini. Και εγώ αυτό εννοώ....Το φαντάζεσαι να ρουφήξει κανά πυκνωτή και να ψάχνεσαι μετά??? :mrgreen: Πέραν της πλάκας τώρα,νομίζω ότι ένα καθάρισμα που συνδυάζει τις μεθόδους των polidis και tasos1978 είναι το καλύτερο.....;-)
S2Katana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Το χειροτερο μου ειναι μια φορα που κοντεψα να χασω ενα jumperακι!
geoastrix Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ξανά...η σκόνη μόνη της δε κάνει ζημιά σε ένα δωμάτιο με 0% υγρασία...αυτό είναι απίθανο όμως και έτσι η σκόνη απορροφά την υγρασία και γίνετε αγωγός με κάποια αντίσταση φυσικά αλλα φτάνει για να κάνει διαρροή και ζημιά.Νώντα τυπωμένα κυκλώματα λέγονται όλες οι πλακέτες που κυκλοφορουν πλέον...κάποτε είχε και μή τυπωμένα κυκλώματα (1960-70) με μπόρνες για όσους θυμούνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.