npapak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Προσφατα επιασα δουλεια σε ενα net cafe και πριν απο λιγο καιρο ειχαμε συντηρηση ολων των μηχανηματων του καταστηματος. Η πληοψηφια των μηχανηματων ειχαν αρκετη σκονη και το καθαρισματους ηταν λογικο να γινει.Το προβλημα ειναι οτι υπηρχαν μηχανηματα που μετα απο το καθαρισμα δεν λειτουργουσαν.Ενα τρανταχτο παραδειγμα ειναι ο Η/Υ που κραταει της χρεωσεις που μετα απο το καθαρισμα καηκε το τροφοδοτικο του... Οσο για τισ απαραιτητες προφυλαξεις ειχαμε παρει τα μετρα μας.... Λοιπον η ερωτηση μου ειναι αν κανει οντως καλο η συντηρηση τοων Η\Υ η μηπως πρεπει να ακολοθουμε τους νομο που λεει οτι ο,τι λειτουργει σωστα να μην το πειραζουμε μεχρι να παρουσιασει προβλημα?
ThanasisAR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Πολύ σωστά. Ότι δεν σε ενοχλεί δεν το ενοχλείς κι εσύ.:
neperios_1984 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Pou douleueis file? Mipos eisai GNETikos...>? Xreiazetai i sintirisi toulaxiston kathe 2 mines alla thelei prosoxi kai ennoeitai oti mporei na iparxoun kai apoleies... Auta pou xalane eukola einai ta anemistirakia vasika. Thelei prosoxi na apofeugetai otidipote pou mporei na prokalesei statiko ilektrismo kata ton katharismo ton ipologiston.
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Να υποθέσω ότι τι καθάρισμα έγινε με ειδικά spay αέρα????
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Το πιο πιθανο ειναι να σου εκανε τσαφ οταν συνδεσες το καλωδιο ρευματος παλι στο τροφοδοτικο και για αυτο να σου καηκε. Καλο ειναι να γυρνας τον διακοπτη στο off να συνδεεις την τροφοδοσια και μετα να το γυρνας στο On παλι... Χλωμο μου φαινεται να σου καηκε κατα την συντηρηση, εκτος αν ειχες το κουτι ειχε το καλωδιο ρευματος πανω του...
npapak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Στα THE WEB δουλευω. nontasg: Τι εννοεις με ειδικα spray αερα? Με ενα κονφλερ αερα την καναμε... Βασικα το γελιο με το συγκεκριμενο μηχανημα ειναι οτι ειχε να καθαριστει 2 χρονια και περιμεναμε να του λειψει η σκον του... Αν δεν κανω λαθος ηταν κλειστο ο διακοπτης. Δεν ειμαι σιγουρος γιατι το συγκεκριμενο μηχανημα το εβαλε ο τεχνικος...
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 nontasg: Τι εννοεις με ειδικα spray αερα? Με ενα κονφλερ αερα την καναμε... Και αυτό καλό είναι,αν και γενικά δεν τα εμπιστεύομαι αυτά....Κατά τη γνώμη μου,πρέπει να απομακρύνονονται οι πολλές σκόνες ας το πούμε "χειροκίνητα" και μετά να χρησιμοποιείται το κονφλέρ αέρα.
mike8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Re paidia e oxi k oti ftaiei k i syntirisi k kaike..ftaiei oti to katharisate k kaike.. Twra ean den prosexate otan to katharizate ti na poume... Alla den paei ean doulevei swsta to afineis mexri na xalasei..Ean mazepsei 3 kila skoni tha xalasei, twra ean de prosexeis otan to katharizeis..
npapak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ΠΑντως το ντουλαπι που ηταν μεσα το μηχανημα ειχε χωμα,οχι σκονη...
Pantelis51 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Και αυτό καλό είναι....Μόνο που,κατά τη γνώμη μου,πρέπει να απομακρύνονονται οι πολλές σκόνες ας το πούμε "χειροκίνητα" και μετά να χρησιμοποιείται το κονφλέρ αέρα. Ρε παιδιά, εγώ αλλιώς ήξερα τη συντήρηση PC, με το check up των αρχείων του, την ανασυγκρότηση του... πως άλλαξαν έτσι τα πράγματα; Κοφλέρ αέρα;;;;;;;;;; Καταρχίν αυτό μαζεύει και την υγρασία του αέρα!!!!
crach13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 παντως παιδια εγω βαριεμαι να τα αποσυνδεσω ολα και να το ανοιξω το κουτι για καθαρισμα.Βαρεμαραααα...!Τωρα θα εχει πιασει και μπιχλα. :)
harrys23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 o katharismos ton 2 pc pou exo xronia tora ginetai panta me blower einai enas strofigas allios to lene saligkari pianei kai tis 3 atm piesi den petaei kirios igrasia opos to konfler kai kalo einai an exoume pc me aeropsiksi na ta fisame mia fora to mina.
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 o katharismos ton 2 pc pou exo xronia tora ginetai panta me blower einai enas strofigas allios to lene saligkari pianei kai tis 3 atm piesi den petaei kirios igrasia opos to konfler kai kalo einai an exoume pc me aeropsiksi na ta fisame mia fora to mina. Γενικά,ό,τι βγάζει έστω και λίγη υγρασία,είναι επικίνδυνο.....Εγώ είμαι κατά αυτών των μεθόδων καθαρισμού.....Προτιμάω το πανάκι και ας μένει και λίγη σκόνη στο pc.......
geoastrix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Σκόνη + υγρασία = αγωγός => Βραχυκύκλωμα Στατικός=Πυρηνική Το κοφλέρ μαζεύει υγρασία και λόγω συμπίεσης την υγροποιεί μέσα στο καζανάκι!Δε θέλει μεγάλη πίεση για να φύγει η σκόνη...δε φουσκώνεις λάστιχα σκόνη φυσάς
S2Katana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγω προσωπικα, καθε 6 μηνες απλα καθαριζω τις καρτες μου και το κουτι εσωτερικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.