bakxaf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 καλησπερα(που λεει ο λογος). πριν απο λιγο εκανα επανεκκινηση και μολις παω να μπω στο δευτερο μου σκληρο μου λεει οτι ο δισκος δεν ειναι διαμορφωμενως και αν θελω να των κανω διαμορφωση. τη εγεινε? εχασα ολα τα αρχεια που ειχα μεσα 140GB?
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 καλησπερα(που λεει ο λογος). πριν απο λιγο εκανα επανεκκινηση και μολις παω να μπω στο δευτερο μου σκληρο μου λεει οτι ο δισκος δεν ειναι διαμορφωμενως και αν θελω να των κανω διαμορφωση. τη εγεινε? εχασα ολα τα αρχεια που ειχα μεσα 140GB?[img']http://2ni2.com/emoticon/special/botando.gif[/img] Δε νομίζω να τα έχασες φίλε.....Κάποια προσωρινή φλασιά θα έφαγε....Υποθέτω ότι έκανες αρκετές φορές επανεκκίνηση και το πρόβλημα συνεχίζεται.....Δοκίμασε να τρέξεις μέσα από το hiren's boot cd(αν το έχεις βέβαια) το volkov commander .Εμένα μια φορά μου έσωσε 120 GB δεδομένων κάνοντας κάποιες απλές διορθώσεις..... Επίσης δοκίμασε πάλι απο το ίδιο cd να τρέξεις το partition magic και να κάνεις check στους δίσκους.... ΥΓ:nice signature.....
bakxaf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 hiren's boot cd(αν το έχεις βέβαια) το volkov commander δεν το εχο . με το partition magic μου τον βγαζει unformatted και δεν εχει καμια επιλογη check στον συγκεκριμενο δισκο
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 δεν το εχο . με το partition magic μου τον βγαζει unformatted και δεν εχει καμια επιλογη check στον συγκεκριμενο δισκο Αναμενόμενο.......Δοκίμασες να αλλάξεις τη θέση του δίσκου?πχ από primary να τον βάλεις secondary ή από master να τον κάνεις slave?Άν και δε νομίζω να πετύχεις κάτι με αυτό......Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο,ίσως κάποιος άλλος που ξέρει καλύτερα....Τουλάχιστον έχεις κρατήσει κάποια από τα data σου και σε dvd?
bakxaf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εχο κρατηση καποια σε dvd κατι ειναι και αυτο. εχω βαλει το filescavenger τωρα και μου τα βγαζει τα αρχεια αν και ειναι μολις στο 30%, να δω μετα αν μπορεσω να τα κανω recover. thanks φιλε παντως
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εχο κρατηση καποια σε dvd κατι ειναι και αυτο. εχω βαλει το filescavenger τωρα και μου τα βγαζει τα αρχεια αν και ειναι μολις στο 30%' date=' να δω μετα αν μπορεσω να τα κανω recover.thanks φιλε παντως[/quote'] Τίποτα φίλε μου.Γι'αυτό δεν είμαστε εδώ??Ελπίζω όλα να πάνε καλά.....;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.