Προς το περιεχόμενο

command.com is missing

zarot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενοειται δεν μπαινει καν σε dos...

ληπόν βάλε και κάνε boot το σιντι των windows 98 setup

δεν θυμαμαι αν εχει επιλογη start msdos και σου ανοιγει το dos 7.1.

μετα κάνε copy απο το a:\ (το a: δεν θα ειναι δισκετα γιατι κανει emulation floppy το image boot του σιντι αναφορικα) το command.com στο c:\ τον δισκο με τα windows σου.

βασικα θα το σβησες κατα λαθος αν εσβηνες το io.sys ή msdos.sys τότε δεν θα σου λεγε καν για command.com

πόπο τι μου θύμησες old classic windos 3.11 / dos 6.22

Δημοσ.

Εχεις δισκετα εκκινησης για Windows 98? Αν εχεις μπες σε DOS και κανε ενα dir c: και δες αν υπαρχει ο φακελος Windows ή εχει μετακινηθει ή διαγραφει...

Δημοσ.
Εχεις δισκετα εκκινησης για Windows 98? Αν εχεις μπες σε DOS και κανε ενα dir c: και δες αν υπαρχει ο φακελος Windows ή εχει μετακινηθει ή διαγραφει...

δεν του αναφερει οτι ληπουν αρχεια συστηματος το command.com σιγουρα εσβησε καταλαθος, δεν ειναι κατι το τραγικό, ά ναι αν εχεις boot δισκετα το ίδιο είναι με το να εχεις το windows 98 setup cd (βεβαια να ειναι βοοτ αντιγραφη)

Δημοσ.
mou leei oti den mpori na bretei to cammand.com sto cd

περιμενε 2 λεπτα να σου πω να ανοιξω to virtual pc2004 να βάλω το windows 98

cd που το εχω αυθεντικο να σου πω αναλυτικα. σε 2 λεπτα θα σου πω.

λοιόν για να μην ξανα ποσταρω κάνε τα εξεις

α) πατα boot from cd

B) start your computer with cd rom support

c) a: (αν θες αλλιως περιττο)

copy a:\command.com c:\

εμένα ποιάνει

Δημοσ.
mipos yparxei kamia entoli gia epanafora xamenon arxion

οχι δεν υπαρχει, εμενα παντος ποιανει αυτο που δοκιμασα, στην τελικη κανε ενα sys a: c:, να μεταφερει και τα 3 αρχεια συστηματος dos και το boot sector

Δημοσ.
entaxei ayto alla tora leei pos lipoun kai alla opos dblbuff.sys kai alla

κάνε φορματ και ξανα βάλτα όλα.

Αν θες Windows 98 Format -> Reinstallation σου φτιάχνω ενα tutorial μιας και έχουμε το VirtualPC04 freeware.

Δημοσ.
to sys a: den piani

πες μου αν θες να κανω Post ένα εύκολο tutorial για να ξαναβάλεις τα windows 98 στo pc σου. θέλεις format. το sys μεταφερει τα 3 βασικά αρχεία όχι αρχεια dbxxxx.sys. δεν νομιζω να καταφερεις να επαναφερεις στην αρχικη τους μορφη, το ποιο ευκολο για σενα ειναι να κανεις format και να τα ξαναβάλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...