Tes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Η κοπέλα μου μένει μακρυά,όπως είναι λογικό, θέλουμε να μιλάμε όσο το δυνατόν πιό φθηνά για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Ξέρει κανείς από προγράμματα για δωρεάν χρόνο ή μηνύματα; Τι συμφέρει;
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Αν δεν εχετε, παρτε δυο καρτες Free2Go απο την ΤΙΜ και ενεργοποιηστε το Non-Stop. Με 4,17€ εχεις 500 λεπτα ομιλιας και 500 γραπτα μηνυματα προς τον αριθμο ΤΙΜ που θελεις και πιστευω σε συμφερει πολυ...
Tes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δεν έχουμε αλλά ακούγεται πολύ καλό.. ΤΝΧ!
MetallicA Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Με πάγιο 39 ευρώ τo μήνα μιλάς απεριόριστα και στέλνεις απεριόριστα μνμ σε 3 αριθμούς Vodafone...Στο πρόγραμμα Best Friends...
Pantelis51 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγώ πάλι λέω να βγάλεις από το μυαλό σου τη φτηνή ομιλία και να αλλάξεις γκόμενα. Συμφέρει περισσότερο από όλα!
amartolos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγώ πάλι λέω να βγάλεις από το μυαλό σου τη φτηνή ομιλία και να αλλάξεις γκόμενα. Συμφέρει περισσότερο από όλα! ΣΩΣΤΟΣ :mrgreen:
Tes Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Το πιο συμφέρον είναι να μην έχω καθόλου γκόμενα αλλά τι να κάνεις που χρειάζονται..
mourlos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγώ πάλι λέω να βγάλεις από το μυαλό σου τη φτηνή ομιλία και να αλλάξεις γκόμενα. Συμφέρει περισσότερο από όλα! XAXAXAXAA egrapses.....
paparoupas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τι του λετε του παιδιου... Δεν ξερω να προτεινω κατι, αλλα εχω να πω το εξης. Το κινητα ειναι οπως τα τσιγαρα τη δεκαετια του 70. Δεν υπαρχει καμια αποδειξη οτι βλαπτουν η οτι δε βλαπτουν την υγεια. Μετα απο 30 χρονια που θα ξερουμε ισως να ειναι αργα... Τα παραπανω τα εννοω παρα πολυ σοβαρα, οποτε να προτιμησεις τη λυση του handsfree η της ανοιχτης ακροασης η ακομα καλυτερα του σταθερου.
kattistt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 η ακομα καλυτερα δωρεαν κλησεις μεσω ιντερνετ. να μιλανε απεριοριστα αμα εχουν και οι δυο adsl μεσω ιντερνετ...
Tes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέχρι στιγμής το πιό καλό που βρήκα είναι το free2go παντως.. Θα μιλάμε μέχρι να πεθάνουμε από καρκίνο..Τουλάχιστον θα πάθουμε και οι 2!
Bomber-21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέχρι στιγμής το πιό καλό που βρήκα είναι το free2go παντως.. Θα μιλάμε μέχρι να πεθάνουμε από καρκίνο..Τουλάχιστον θα πάθουμε και οι 2! Tι αισιόδοξος...
Pantelis51 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Σας άρεσε ε; Κι όμως σας την έσκασα γιατί πρόκειται για αυτοσαρκασμό. Tes η καλύτερη λύση είναι το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! Αφού το έχεις ρε φίλε, πες τη κοπέλα σου να βάλει ADSL με 17 ευρώ το μήνα ή εάν είναι φοιτήτρια με 10 ευρώ το μήνα! Και μιλάτε με βιντεοκλήση, και κάνετε... πολλά περισσότερα από το να μιλάτε όμως χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δεν θα μπορείς ούτε να τη μυρίσεις, ούτε να την αγγίξεις ούτε να…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.