Προς το περιεχόμενο

#$#%$ απόσταση...

Tes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κοπέλα μου μένει μακρυά,όπως είναι λογικό, θέλουμε να μιλάμε όσο το δυνατόν πιό φθηνά για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Ξέρει κανείς από προγράμματα για δωρεάν χρόνο ή μηνύματα;

Τι συμφέρει;

Δημοσ.

Αν δεν εχετε, παρτε δυο καρτες Free2Go απο την ΤΙΜ και ενεργοποιηστε το Non-Stop.

Με 4,17€ εχεις 500 λεπτα ομιλιας και 500 γραπτα μηνυματα προς τον αριθμο ΤΙΜ που θελεις και πιστευω σε συμφερει πολυ...

Δημοσ.
Εγώ πάλι λέω να βγάλεις από το μυαλό σου τη φτηνή ομιλία και να αλλάξεις γκόμενα. Συμφέρει περισσότερο από όλα!

ΣΩΣΤΟΣ:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Το πιο συμφέρον είναι να μην έχω καθόλου γκόμενα αλλά τι να κάνεις που χρειάζονται..

Δημοσ.
Εγώ πάλι λέω να βγάλεις από το μυαλό σου τη φτηνή ομιλία και να αλλάξεις γκόμενα. Συμφέρει περισσότερο από όλα!

XAXAXAXAA egrapses.....

Δημοσ.

Τι του λετε του παιδιου...

Δεν ξερω να προτεινω κατι, αλλα εχω να πω το εξης.

Το κινητα ειναι οπως τα τσιγαρα τη δεκαετια του 70.

Δεν υπαρχει καμια αποδειξη οτι βλαπτουν η οτι δε βλαπτουν την υγεια.

Μετα απο 30 χρονια που θα ξερουμε ισως να ειναι αργα...

Τα παραπανω τα εννοω παρα πολυ σοβαρα, οποτε να προτιμησεις τη λυση του handsfree η της ανοιχτης ακροασης η ακομα καλυτερα του σταθερου.

Δημοσ.

η ακομα καλυτερα δωρεαν κλησεις μεσω ιντερνετ.

να μιλανε απεριοριστα αμα εχουν και οι δυο adsl μεσω ιντερνετ...

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής το πιό καλό που βρήκα είναι το free2go παντως.. Θα μιλάμε μέχρι να πεθάνουμε από καρκίνο..Τουλάχιστον θα πάθουμε και οι 2!

Δημοσ.
Μέχρι στιγμής το πιό καλό που βρήκα είναι το free2go παντως.. Θα μιλάμε μέχρι να πεθάνουμε από καρκίνο..Τουλάχιστον θα πάθουμε και οι 2!

Tι αισιόδοξος... :-D

Δημοσ.

Σας άρεσε ε; Κι όμως σας την έσκασα γιατί πρόκειται για αυτοσαρκασμό.

Tes η καλύτερη λύση είναι το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! Αφού το έχεις ρε φίλε, πες τη κοπέλα σου να βάλει ADSL με 17 ευρώ το μήνα ή εάν είναι φοιτήτρια με 10 ευρώ το μήνα! Και μιλάτε με βιντεοκλήση, και κάνετε... πολλά περισσότερα από το να μιλάτε όμως χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δεν θα μπορείς ούτε να τη μυρίσεις, ούτε να την αγγίξεις ούτε να…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...