Sta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα, Θέλω να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα που να βλέπει σε ένα φάκελο ποια αρχεία έχουν ημερομηνία τροποποίησης από κάποια και πίσω/μπροστά, όπως επίσης και το μέγεθός τους. Το χρειάζομαι για να φτιάξω ένα καλό σχήμα backup. Θα παίξει σε μεγάλες περιοχές (200-300GB) και θα ήθελα να είναι σχετικά αποδοτικό και γρήγορο. Customies με forfiles και τέτοια δυστυχώς δεν έπαιξαν σωστά. Ευχαριστώ
fragment_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ... που να βλέπει σε ένα φάκελο ποια αρχεία έχουν ημερομηνία τροποποίησης από κάποια και πίσω/μπροστά' date=' όπως επίσης και το μέγεθός τους Ευχαριστώ[/quote'] bardon;;;; :neutral:
Eusebius Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Θέλει ένα πρόγραμμα να βλέπει ποια είναι τα αρχεία που αλλάχτηκαν πρόσφατα και ανάλογα με το μέγεθος (πάνω από τόσο/κάτω από τόσο) να κάνει αντίγραφα.
Sta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δεν το εξήγησα καλά: π.χ. μία τυχαία ημερομηνία: 28/08, θέλω να βλέπω ποια αρχεία έχουν τροποποιηθεί μετά τις 28/08 και τι μέγεθος έχουν.
Eusebius Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Άμα δεν θες αυτοματοποίηση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και το Search του λειτουργικού, ορίζοντας ημερομηνία και/ή μέγεθος και/ή τύπο. Ένας εξειδικευμένο πρόγραμμα διαχείρισης με γερή αναζήτηση (π.χ., Total Commander ή xplorer²) ή ένα πρόγραμμα αυτόματου backup θα σε βοηθήσει περισσότερο, αλλά αυτό που λες γίνεται και με το Search.
DrLo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μπορώ να σου προτείνω ένα τέτοιο πρόγραμμα : λέγεται Microsoft Windows, αλλά δεν είναι freeware
Sta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλώς επειδή πρόκειται για μεγάλες περιοχές θα ήθελα κάτι αυτοματοποιημένο με διάφορες επιλογές. Θα δοκιμάσω και τις προτάσεις του φίλου Eusebius.
Eusebius Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Αν θες αυτοματοποίηση με επιλογές, δες το SyncBack. Η δωρεάν έκδ. είναι πολύ καλή. Θα σου δώσει και μια ιδέα του τί προσφέρουν αυτού του είδους τα προγράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.