Apostolishatz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα Μέχρι τώρα βάζω subtitles σε avi με το WinAvi Converter γρήγορα και εύκολα Έχω όμως κάποια επεισόδια(από τη σειρά "24") και έχουν ήδη υπότιτλους γαλλικούς.Να τους βγάλω με το VirtualDub το δοκίμασα αλλά αλλοιώνεται πολύ η εικόνα.Θέλω λοιπόν να μάθω αν γίνεται είτε με το WinAvi Converter είτε με άλλο πρόγραμμα να εντάξω τους ελληνικούς υπότιτλους στο "περιθώριο"(τα επεισόδια είναι 16:9)κάτω κάτω όπως εμφανίζονται όταν παίζονται οι υπότιτλοι ως ξεχωριστό αρχείο με το BS Player.
mentor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μπορείς να το κάνεις αυτό όχι με το WinAvi αλλά με το ConvertXtoDVD. Η διαφορά τους είναι ότι το WinAvi "κολλάει" τους υπότιτλους πάνω στην ταινία, ενώ το δεύτερο του φτιάχνει επιλέξιμους όπως σε όλες τις DVD ταινίες. Μάλιστα μπορείς στα settings να καθορίσεις τη θέση των υπότιτλων (σου δίνει ποσοστό επί της οθόνης, πχ στη θέση 90% κ.ο.κ).
Apostolishatz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μάλλον δεν έγινε αντιληπτό αυτό που θέλω:Το avi έχει υπότιτλους γαλλικούς ενσωματωμένους,έτσι το βρήκα και θέλω να βάλω ελληνικούς,με όλα τα προγράμματα οι ελληνικοί μπαίνουν πάνω από τους γαλλικούς ενώ εγώ θέλω να είναι ξεχωριστά.Σκεφτείτε μια τετράγωνη οθόνη και ένα video 16:9,πάνω στο βίντεο οι γαλλικοί υπότιτλοι και στην μαύρη μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης οι ελληνικοί.Αυτό πως γίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.